Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από andybgr »

sasa έγραψε:Iolii μου ποτε δεν ξερεις κοριτσι μου. Ειχα μια φιλη που εδωσε το 2006 περασε επιλαχων κ χωρις βυσμα την καλεσανε. Τι να πω μακαρι ειναι κ οι 40 μερες μερικοι ισως να μην αντεξουν εκει μεσα. Σταυρο εσυ τι ειδικοτητα περασες;

Ο μόνος λόγος να μην αντέξεις εκεί μέσα και γενικά στον στρατό, είναι εαν εάν έχεις στο κεφάλι σου συνέχεια το 'γιατί' ... γιατι αυτό, γιατί εκείνο... γιατί εγώ που έχω χαρτί απο αει να με διατάζει κάποιος που έχει βγάλει το γυμνάσιο... κτλ κτλ...

Αν αγνοήσεις αυτό το 'γιατί', τότε ο στρατός δεν είναι τίποτα...

Αυτοί που θα μπούνε με το 'γιατί' αυτοί θα είναι που θα φύγουν τις πρώτες 40 μέρες...

Αυτό να το θυμάστε και όταν περάσετε, που εύχομαι να περάσετε...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ωχ σταυρο σορυ απλα ειμαι στην δουλεια κ ελεγα κατι για δευτερη κ εγραψα δευτερη ειμαι στην Πεμπτη θεση γιατι το ρωτας δεν νομιζω να παιζει κανενα ρολο αν δεν εχεις μεσον κ εγω επειδη δεν εχω αρα δεν εχω ελπιδες. Αρα τελος για μενα ο στρατος προς το παρον δεν ξερω αν θα ξανα κανω τα χαρτια μου μπορει οταν θα βγει να τα κανω αλλα τωρα μονο που σκεφτομαι την διαδικασια την προπονηση την ταλαιπωρια των εξετασεων κ το οικονομικο γιατι εμενα μου βγηκε ενα 1000 η υποθεση το σκεφτομαι. Τελος παντων θα δουμε μη λεμε κ μεγαλα λογια... Ευχομαι σε ολους παντως καλη επιτυχια...
Anonymous

Ετσι ειναι οπως τα λες. Μερικοι το χουν μερικοι δεν το χουν. Τι να κανουμε; Εσυ επιλαχων;

iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από iolli »

Ναι επιλαχων...
Anonymous

Όπως τα λες είναι ioli... Πλέον δεν έχει καμία σημασία σε τί θέση επιλαχών/επιλαχούσα είσαι... Ήδη τα βύσματα έχουν τακτοποιήσει και τα καινούργια ονόματα επιλαχοντων που θα βγουν περίπου αρχές Μαρτίου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩς ΜΟΡΙΩΝ... Τα μόρια είναι εικονοκά για τα μάτια του κόσμου
iolli
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από iolli »

Ετσι ειναι οπως τα λες εχουν τακτοποιηθει ηδη αλλα οταν πας σε ενα βισμα σου λεει κατσε να πανε οι επιτυχοντες πρωτα κ μετα κατι θα κανουμε ξερεις αυτο το κατι θα κανουμε ειναι σαν να σου λενε αστο κοπελα μου για αααααααααααλλη φορα
MARINAIIII
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από MARINAIIII »

Δίκιο έχετε κορίτσια. Όλοι βλάκες είναι. Κι εμένα έτσι μου είπανε. Αμα δεν έχεις το μέσον δε κάνεις τίποτα. Τους επιλαχώντες δεν υπάρχει περίπτωση να τους πάρουνε μέσα στον ιανουάριο;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από illy »

σταυρος έγραψε:Τα μόρια είναι εικονοκά για τα μάτια του κόσμου
Αγαπητε Σταυρο θα κρατησω μονο αυτο... ολα ειναι εικονικα! Ξερετε κατι; Θεωρω πως επιτηδες τα ιδια τα στελεχη κανουν τυχαιες επιλογες ατομων με αποτελεσμα να ειναι υποβαθμισμενος ο θεσμος των εποπ! Επικρατει μια σχεση αγαπης μισους μεταξυ των ατομων που βγηκαν απο σχολες και των εποπ... Ο λογος; Τα παιρνουν κρανιο που εκεινοι εχουν κανει 4 χρονια εκπαιδευση και οι εποπ μονο 6 μηνες και και τους τη δινει που παιρνουν τα ιδια λεφτα! ! ε, τι να κανουμε ας προσεχαν... αφου ο μισθος ειναι συμφωνα με τα χρονια υπηρεσιας! Απλα ο θεσμος ειναι μια σαπουνοφουσκα που πουλανε ψευτικες ελπιδες και αυτο ειναι που σου τη δινει περισσοτερο!
Anonymous

Παιδια ακουσα οτι αν δεν εχεις βισμα μποτρουν να σε κοψουν ακομη κ απο τις εξετασεις νοσοκομειου κ γενικα ολη εκεινη την διαδικασια που περασαμε στο νοσοκομειο ουτε καν επιλαχων δηλαδη αρα κ για επιλαχων να βγεις μεσον θελει...
Anonymous

Παιδια γεια σας! Ειμαι καινουργια στο φορουμ. βρισκομαι και γω στην ιδια θεση με εσας. το μονο που σας παρακαλω ειναι να μην βγαζεται ευκολα συμπερασματα! ειχα πολυ χοντρο μεσον! Οταν λεμε για χοντρο εννοουμε πολυ χοντρο. απο την αρχη μου ελεγε εισαι σιγουρη και; ειμαι επιλχουσα! φανταστητε απογοητευση! Και μην μου πειτε οτι το μεσον μου δεν ηταν καταλληλο γιατι πιο χοντρο δεν γινοταν! Τωρα τι αλλο να πω! Εχει ο θεος;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Αμα ηταν τοσο χοντρο δν θα ησουν επιλαχουσα αυτη την στιγμη θα ησουν μεσα απο της πρωτες και σε μια πολυ καλη ειδικοτητα! Δν αντιλεγω οτι ειχες χοντρο μεσον μπορει να μην μιλησε η να μην το κυνηγησε η και να σε Γελασε οπως εκαναν παρα πολλα βισματα σε πολλα παιδια!

Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Οπως σου ειπα και πιο πανω αν ειχες τοσο μεσο θα ησουν μεσα! ! ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ! ΦΙΛΙΑ! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Anonymous

Εγώ θα καταθέσω μύνηση παιδιά. Έχω πάρει Μαστερ στην πληροφορική, έχω τελειώσει phd στην Αγγλία(ΑΕΙ), έχω τελειώσει και το ΤΕΙ πληροφορικής στην Θεσσαλονική καθώς και έχω ενα διπλωμα ΙΕΚ και πτυχίο lower και camridge. Και για όλα αυτά μου βάλανε 525 μόρια! ! Ελεος και να βλέπω ενα παλικαρι που δεν τελείωσε το λύκειο να ειναι επιτυχών στους συνοδους σκύλων.

Anonymous

Tzovana 18 και γω στην θεση τα ιδια θα απαντουσα σε καποια μου θα μου ελεγε οτι ειχε μεσον αλλα δεν μπηκε. το οτι ηταν χοντρο το βισμα μου ηταν. δεν νομιζω να μην μιλησε γιατι οι κοινωνια μας ειναι μικρη και αν εκανε για τον καθενα οτι και καλα ενδιαφεροταν φινιτο μετα οι ψηφοι. παντως 5 ατομα που ξερω δεν ειχαν βισμα και μπηκαν. και ειναι σιγουρο τι δεν ειχαν. μαλιστα δεν το περιμεναν οτι θα μπουν! και για μενα που ηταν σιγουρο, τελικα τιποτα! Να ετυχε; δεν νομιζω!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Μανια μου το γεγονος που με στεναχωριε πολυ ειναι οτι παιδια που επρεπε να μπουν δν μπηκαν και μπηκαν κατι αλλα... Δν λεω οτι αυτοι που μπηκαν δν το αξζαν αλλα αλλο να μπαινεις για χαβαλε και για να παρεις ενα αυτοκινητο και αλλο γιατι πραγματικα το εχεις εσυ πανα απο ολα αναγκη και οι οικογενεια σου... Αυτα δν τα λεω σε σενα δν θελω να νομιζεις τι προσπαθω να την μπω στην αποψη σου και να νομιζεις στην λεω! Τωρα οτι μπηκαν ατομα χωρις μεσον δυσκολευομαι να το πιστεψω λιγο ισως γιατι ειδαν πολλα τα ματια μου παντως καλη επιτυχια οτι και α αποφασισεις να κανεις αλλα και παλι εγω σου λεω την επομενη φορα να ξαναδωσεις εγω προσωπικα θα ξαναδωσω και ισως να δωσω πανελληνιες και για σμυ αν παλι δν περασωΕικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Κανεις δν παει χαμενος να το θυμασαι! Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης