Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
Γεια σας παιδια, θα ηθελα αν εχετε την καλοσυνη οποιος ξερει ποτε βγαινει η καινουργια προκηρθξη γ τα εποπ, γτ ενδιαφερομαι να εισαχθω και εγω στο στρατο ξηρασ. Ειναι αποθυμενο μιας ζωης και θα ηθελα εστω να προσπαθησω κ ας μην τα καταφερω αρκει να ζησω αυτη την εμπειρια κ αν μπορουσα να μπω θα ημουν τρισευτυχισμενη. Σας ευχαριστω πολυ εκ των πρωτερων κ περιμενω με ανυπομονησια την απαντηση σασ. Καλα να περνατε. 

Ολοι τρισευτυχισμενοι νομιζουν οτι θα ειναι στο στρατο, μετα αρχιζουν τα κλαματα! 

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Κ όμως είναι αλήθεια... πόσσα άτομα ξέρω που τώρα ψάχνουν βύσμα για να βγούν... Στην αρχή ψάχνανε βύσμα για να μπούνε...Λοχίας έγραψε:Ολοι τρισευτυχισμενοι νομιζουν οτι θα ειναι στο στρατο, μετα αρχιζουν τα κλαματα!![]()
Γιατι χρειαζεσαι βυσμα για να βγεις; απλα παραιτησε... Κ δεν ξανα μπαινεις στο Δημοσιο απλα τα πραγματα... Αν δεν κανω λαθος αν κανω διορθωστε με! ! 

Grecia δικιο γι αυτο που λες οτι δεν χρειαζεται μεσον για να φυγεις απο το στρατο αλλα δεν ξερω αν δεν μπορεις να ξανα μπεις σε ολους τους τομεις του δημοσιου παρα μονο στο στρατο νομιζω οτι δεν μπορεις να ξαναμπεις δεν ειμαι ομως εκατο τοις εκατο σιγουρη, παντως ενας γνωστος μου ηταν εποπ κ παραιτηθηκε ετσι απλα εκανε τα χαρτια του πηρε καποια λεφτα νομιζω κ αντε γεια ουτε μεσον ουτε τιποτα
Ναι ετσι ειναι σου περνουν καποια λεφτα πισω... Εγω ξερω οτι δεν μπορεις να ξανα κανεις τα χαρτια σου γενικα σε σωματα οπως πυροσβεστικη, αστυφυλακων γενικα σε σωματα...

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Βυσμα εβαλαν για να βγουν γιωταδες απο τους γιατρους για να μην δωσουν πισω χρηματα σε περιπτωση που ειναι νωριτερα απο την 3ετιαGrecia έγραψε:Γιατι χρειαζεσαι βυσμα για να βγεις; απλα παραιτησε... Κ δεν ξανα μπαινεις στο Δημοσιο απλα τα πραγματα... Αν δεν κανω λαθος αν κανω διορθωστε με! !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Παιδια μηπως ακουσατε αν θα βγει κι αλλη προκυρηξη για εποπ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 81
Οσονουπω... Ακουγονται πολλα σεναρια για προωρες εκλογες οποτε πρεπει απο καπου να μαζεψουν ψηφους! Να η ευκαιρια τους... Παντως για στρατο ξηρας βγαινει προκηρυξη καθε χρονο και σχετικα συντομα η μια προκηρυξη απο την αλλη
Τον απριλιο θα βγει νεα προκιριξι αντρες και γυνεκεσ
Τι μαρτιο τι απριλιο μου λετε εσεις...
Αν δεν μπουν οι αλλοι που δωσανε το 2008 κ επισης αν δεν μπουν κ οι επιλαχωντες προκυρηξη δεν βγαινει ΤΕΛΟΣ
Επισης οπως λεει κ η illy μπορει να γινουν προωρες εκλογες...
... Κ μακαρι να γινουν...
Καντε ΥΠΟΜΟΝΗ!
Αν δεν μπουν οι αλλοι που δωσανε το 2008 κ επισης αν δεν μπουν κ οι επιλαχωντες προκυρηξη δεν βγαινει ΤΕΛΟΣ
Επισης οπως λεει κ η illy μπορει να γινουν προωρες εκλογες...
... Κ μακαρι να γινουν...
Καντε ΥΠΟΜΟΝΗ!

illy έγραψε:Βυσμα εβαλαν για να βγουν γιωταδες απο τους γιατρους για να μην δωσουν πισω χρηματα σε περιπτωση που ειναι νωριτερα απο την 3ετιαGrecia έγραψε:Γιατι χρειαζεσαι βυσμα για να βγεις; απλα παραιτησε... Κ δεν ξανα μπαινεις στο Δημοσιο απλα τα πραγματα... Αν δεν κανω λαθος αν κανω διορθωστε με! !
ΕΛΕΟς να βαλεις βυσμα για να μπεις λες οκ αλλα κ για να βγεις... Αφου δεν ειναι σιγουροι γτ μπαινουν; για να μενουν εξω καποιοι που θελουν πραγματικα;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης