ΑΑΑΝ διαβασες παραπανω γραφω πως προσωπικα ουτε γραφω μονο "χαχαχα" ουτε απλα βαζω μια φατσουλα.
Απλα εχει γινει πολλες φορες εκ μερους σου η επιθεση αυτη σε μελη του φορουμ. Και ειναι επιθεση, δεν ειναι διαφορετικη αποψη. Διαφορετικη αποψη ειναι να διαφωνεις για κατι που λεει ο αλλος οχι να κατηγορεις οτι χαχανιζει κτλ. Δε ξερω αν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα αυτων των δυο.
Επισης οπως εσυ δε θα παιρνεις αδεια απο εμενα ή το καθενα, γιατι να παρουν οι αλλοι απο εσενα για να χαχανισουν; Δε σου αρεσει εσενα; Οκ δεκτο, απο κει και περα ειναι ευθυνη του διιαχειριστη.
Ανανδρη δε βρισκω τη συμπεριφορα μου μιας και δε κανω γλυκες απο μπροστα σου και απο πισω λεω αλλα, παραθετω και εγω την γνωμη μου... Σωστα;
Συγνωμη κιολας κριστυ αλλα το τι θα κανω ή το τι λεω για πλακα ειναι δικο μου θεμα, λες να μπει καμια γυναικα και να διαβασει τα ποστ και να περιμενει τον αντρα της με μπαλτα μετα; ΕΛΕΟΣ!

Πραγματικα καποια πραγματα ειναι για γελια, το οτι δε καταλαβαινεις ποτε ενας ανθρωπος κανει πλακα και ποτε μιλα σοβαρα τι να πω;

Δε θα μπω καν στο κοπο να ψαξω μνμτα σου να δεις εσυ τι λες, γιατι ΟΤΙ ΛΕΣ ειναι απλα για να τα πεις...