Σωματική ικανότητα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
Ειναι για να δει ο γιατρος αν εχεις προβλημα στο να βλεπεις τα ειδωλα μακρυα ή κοντα
Μαλλον πρεπει να ειναι εως και 4,5, υποθετω απο την προκηρυξη του στρατου ξηρας που ηταν τοσο

Dum spiro spero
Σιγουρα ρε παιδια; Κια αυτη η προκηρυξη δεν λεει τιποτα πια μεσα!
-
- Στρατηγός
Εχεις απολυτο δικιο... Δεν εχει καθολου πινακα με νοσηματα και ειναι λιγακι περιεργο
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Τι να σου πω βρε μαν, μαλλον οχι... Ισως να ειναι πιο ελαστικοι στην αεροπορια! Θα δειξει

Dum spiro spero
Είχα περάσει στο Σ. Ξ., ορκίστηκα και μετά από λίγο καιρό πήγα στο στρατ. Νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και με έβγαλαν Ι3 Παθολογικό. Αφότου απολύθηκα πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο, έκανα τις ίδιες εξετάσεις και είμαι υγιέστατος. Μπορώ να κάνω κάτι ώστε να επιστρέψω?
Ρε παιδεσ... Δηλωσα ειδικοτητα που ηθελε ι1 και με εβγαλαν ι2 για 2 κιλα. Εχω αρκετα μορια ... Λετε να με παρουν?
METSA έγραψε:Ρε παιδεσ... Δηλωσα ειδικοτητα που ηθελε ι1 και με εβγαλαν ι2 για 2 κιλα. Εχω αρκετα μορια ... Λετε να με παρουν;
Στην ειδικότητα που δήλωσες δυστυχώς δεν πρόκειται να περάσεις φίλε μου (Καθότι ζητάει Ι1 ενώ σε βγάλανε Ι2) αλλά μπορεί να περάσεις σε κάποια άλλη που να ζητάει Ι1 και Ι2.
Καλή επιτυχία.
Κανείς δεν γνωρίζει; Τουλάχιστον μπορείτε να μου συστήσετε ένα στρατιωτικό δικηγόρο;
-
- Στρατηγός
Νικο μου, γινεται να μας πεις για ποιο λογο σε εβγαλαν ι3; Τι παθολογικο αιτιο σου εβγαλαν;
Dum spiro spero
Αν δηλώσεις ειδικότητα για Ι1 και σε βγάλουν Ι2 θα βγείς επιλαχών σε άλλη ειδικότητα. Την έχω πατήσει 2 φορές έτσι.
kathy22 έγραψε:Αν δηλώσεις ειδικότητα για Ι1 και σε βγάλουν Ι2 θα βγείς επιλαχών σε άλλη ειδικότητα. Την έχω πατήσει 2 φορές έτσι.
για στρατό ξηράς μιλάτε; Γιατί στην αεροπορία που δήλωσε το ξαδερφάκι μου που έχει 41 ειδικότητες δεν λέει ποιες είναι για ι1 ή ποιες και για ι2. Να υποθέσουμε ότι όλες παίρνουν και ι2;DIOPOS έγραψε:kathy22 έγραψε:Αν δηλώσεις ειδικότητα για Ι1 και σε βγάλουν Ι2 θα βγείς επιλαχών σε άλλη ειδικότητα. Την έχω πατήσει 2 φορές έτσι.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣnikos έγραψε:Κανείς δεν γνωρίζει; Τουλάχιστον μπορείτε να μου συστήσετε ένα στρατιωτικό δικηγόρο;
ΝΙΚΗΣ 43
ΜΑΡΟΥΣΙ
210 68 99 483
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ
Πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας! Η' πιο απλά "φύσημα"...
Εγώ για στρατό ξηράς μιλάω για αεροπορία δεν γνωρίζω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες