Δαμιανός έγραψε:Οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται για τους Αλεξιπτωτιστές είπατε πως είναι εξονυχιστικές... Εγώ δεν έχω καθόλου μυωπία απλά επειδή έπαιζα ποδόσφαιρο παλιότερα είχα πάθει Ρήξη μηνίσκου στο γόνατο το οποίο δεν εγχείρησα ποτέ γιατί με τα βάρη που έκανα δεν είχα παρά μόνο μικρο ενοχλήσεις σε όποια δραστηριότητα και να έκανα (αθλητική και μη). Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν γι αυτό και αν όχι θα συναντήσω κάποιο πρόβλημα στη θητεία μου (εφόσον περάσω). Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που ξέρει θα είμαι ευγνώμων.
προσωπική μου άποψη είναι να μην ρισκάρεις να κάνεις κακό στον εαυτό σου
Με θλάση στον δεξί δικαιφαλο εκτος απο το ουσιαστικό πρόβλημα που θα εχω στις κάμσεις και στις Έλξεις, υπάρχρει περιπτωση να με βγαζουν ελευθέρας μεχρι να γινει καλα η με κόβουν τελείως; Τι αλλο παιζει γενικώς με τετοιο είδους μυικούς τραυματισμούς στις ιατρικές εξετάσεις και κατα την διαρκεια τις εκπέδευσής;
GEORGE έγραψε:Παιδια καλησπερα παρουσιαζομαι στης 18/5 μ. Πευκο θα ηθελα να ρωτησω η υγειονομικη υπηρεσια κανει τοσο λεπτομερη ελεγχο; Ειδικα στους καταδρομεις! Κοβουνε πολλους;
υπαρχει ενας γιατρος που σε παει πισω απο ενα παραβαν και κοιταει εαν εχεις δυο ορχεις η ενα ορχη, εαν κανω λαθος διορθωστε με.
Στο μεγάλο πεύκο αρχικα σε εξετάζουν εκεί σωστά; Αν δεν δηλώσεις πρόβλημα και δεν βρουν και αυτοί κάτι είσαι ι1 η αναγκαστικα πας και στο 401 αν θες ειδ. Δυνάμεις; Κατά την γνώμη σας με ουλή στο γόνατο λόγο ενχειρησης χιαστών πριν 8 χρόνια και 100% κινητικοτητα του ποδιου να ελπιζω για ειδικες η με τιποτα; Οι γιατροι πευκο και στο τετρακοσια ενα λετε να με κρινουν ως προ΅την κατασταση μου η με το οτι εκανα εγχειρηση χιαστων; Συγνωμη για τους τονουσαλλα το πληκτρολογιοκατι εχει> Ευχαρηστω πολυ
Οι εξετάσεις στο πεύκο είναι αστείες. Από την στιγμή που πλέον δεν έχεις πρόβλημα με το πόδι σου μην αναφέρεις καν την εγχείρηση γιατί αν αναφέρεις ότι είχες τέτοιο πρόβλημα ίσως σε στείλουνε στο 401 σε ορθοπεδικό για να βγάλεις ακτινογραφία κτλπ. Ελπίζω να σε βοήθησα
Δηλαδη εξετάσεις απλες δεν αναφερω τιποτα και ολα οκ... Κοιτα να μην αναφερω τιποτα μου ειχε πεικεενας στρατ. Γιατρος και ετσι θα κανω αφου δεν εχω προβλημα και δεν θα παω401! Ευχαρηστώ φίλε μου. Το εχω ριξει στο γυμναστηριο γιατι θελω πολυ να παω αλεξιπτωτα και κριμα θα ηταν να βγω ι2. Τοσο πολυ που θα μπορουσα να μην παω στρατο γιατι ειμαι ελληνοβραζιλιανος. Ωραια τωρα θα δω πιο ανετα το ματσακι με την Χιλή. Λιγη τυχη θελω στο πευκο... Βεβαια ας ειναι ειδ. Και ας μην ειναι αλεξιπτωτα. Να μη βρεθω με ατομα που θα κλαιγοντε για το απλο εξαμηνο θελω οχι φυσικα οτι δεν εχει αξιολογα ατομα και στο απλο 9μηνο στρατου ξηρας.
Καλησπέρα παιδιά διαβάζω αρκετό καιρό το forum και έχω λύσει αρκετές από τις απορίες που είχα και ελπίζω να με βοηθήσετε σε ένα πρόβλημα που έχω.
Πριν από 1,5 χρόνο έπαθα ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο από μια πολεμική τέχνη που έκανα, για 1 μηνά ήμουν εκτός από κάθε αθλητική δραστηριότητα, αφού πέρασε ο μηνάς ξανασυνέχισα με μικρές ενοχλήσεις αλλά δεν αντιμετώπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μετά από 1,5 χρόνο σταμάτησα την πολεμική τέχνη (επειδή έφυγα από τη πολύ που φοιτούσα και ασχολιόμουν με αυτό) και πλησιάζει ο καιρός να μπω φαντάρος θα ήθελα στον λόχο ορεινών καταδρομών αλλά φοβάμαι μην έχω κάποιο πρόβλημα (μέχρι σήμερα δεν είχα) και δεν θα μπορώ να ανταπεξέλθω. Επίσης σκέπτομαι το χειρουργείο μιας και θα έχω πλήρη αποκατάσταση και θα είμαι σα «καινούργιος» αλλά και πάλι σκέπτομαι μήπως αφήσει κάποιο σημάδι και στον ιατρικό έλεγχο δεν με βγάλουν κατάλληλο. Τι θα με συμβουλεύατε να κάνω; Μήπως πρέπει να ξεχάσω τη πιθανότητα να μπω στους καταδρομείς;
Εχω ενα φιλο που ειχε ενα ατυχημα με τη μοτοσηκλετα του και εσπασε το ποδι του σε τρια σημεια συμπεριλαμβανομενου και το γονατο και του εβαλαν βιδες και πλατυνα εβγαλε τη βιδα απο το γονατο και τις αλλες σε ενα χρονο και την πλατυνα σε δυο αλλα τωρα μπορει και τρεχει θα τον παρουν ειδικες δυναμεις η οχι γιατι το σημειο όπου χτυπησε είναι εβαισθητο; Καταταγομαστε σε ένα χρόνο απο τωρα
Γεια σας, πριν 3 χρονια ειχα σπασει το ποδι μου στην κνημη και μου ειχαν τοποθετησει πλατινα που εχω ομως αφαιρεσει... Τωρα ειμαι μια χαρα και δεν εχω κανενα προβλημα.. Εδω και ενα χρονο γυμναζομαι καθημερινα, εχω αποκτησει εξαιρετικη αντοχη στην κολυμβηση και στο Τρεξιμο. Θελω να δηλωσω για ουκ. Μπορω να περασω η θα με κοψουν;
Loomit έγραψε:Απο φιλο που υπηρετει ακομα στις ειδικες δυναμεις (εγω δεν εχω μπει ακομα) οι εξετασεις που γινονται ειναι για μυωπια, βαρυκοια, κοιταζουν αν εχεις ενα ορχη, αν εχεις κανει καποια εγχειριση κλπ τα στανταρ ειναι αυτα που ξερω, τωρα δεν θυμαμαι αν υπαρχουν και αλλοι ελεγχοι !