δεν λεω ισως και να εχεις δικιο. Ομως εδω με το ζορι δινουν τα βασικα. Να δωσουν παραπανω αποκλειεται.illy έγραψε:Συγνώμη αλλα δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε! Μίλησα για το εξτρα επιδομα που παιρνουν στον μισθο τους οσοι εχουν πτυχια... Δεν μιλησα για διακριση ουτε για ευνοϊκή μεταχείριση! ! Δηλαδη καταλάβετε επιτέλους τι εννοω... Ετσι όπως γίνεται σε ολο το υπολοιπο δημοσιο! !
Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)
Γεια και απο εμενα.
Με πτυχιο ΤΕΙ (Ηλεκτρονικος) που με συμβουλεύετε να προσπαθήσω μπώ;
Είμαι τελείως άσχετη, μονο εποπ ξέρω ότι μπορώ να πάω. Αλλα και πάλι, θα
είμαι στην ίδια μισθολογική κλίμακα με κάποιον μονο με απολυτήριο Λυκειου;
Αν είναι έτσι μάλλον να μη το ψάξω.
Με πτυχιο ΤΕΙ (Ηλεκτρονικος) που με συμβουλεύετε να προσπαθήσω μπώ;
Είμαι τελείως άσχετη, μονο εποπ ξέρω ότι μπορώ να πάω. Αλλα και πάλι, θα
είμαι στην ίδια μισθολογική κλίμακα με κάποιον μονο με απολυτήριο Λυκειου;
Αν είναι έτσι μάλλον να μη το ψάξω.
- George3
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Φιλη Ιωαννα επειδη κι εγω σπουδαζω Ηλεκτρονικος και επειδη το εχω ψαξει αρκετα, κατα τη γνωμη μου μια απο τις καλυτερες ειδικοτητες ειναι Ελεγκτης Εναεριας Κυκλοφοριας στην Αεροπορια Στρατου! Να το κοιταξεις και εσυ! Βεβαια καποια παιδια ως πιο εμπειρα μπορουν να σου προτεινουν κατι διαφορετικο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 24
Βελερεφοντη μου συγνωμη για την αδιακριτη ερωτηση αλλα ποσο μισθο παιρνετε οι πρωτοι εποπ; Διοτι απο εχω καταλαβει παιρνετε πιο λιγα απο τους νεους εποπ κατι το οποιο θεωρω ατυχεστατο, τετλειως ακυρο και απαραδεκτο...
-
- Στρατηγός
Ή έστω εσύ Αντωνη ή καποιος άλλος που να ειναι απο τους πρωτους επαγγελματιες οπλιτες θα ηθελα να μου απαντησει αν γινεται... Διοτι αν ισχυει ειναι πολυ αδικο!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
πολυ ευχαριστως να σου απαντησω. Να παιρνω λιγοτερα χρηματα απο εναν νεοεισελθοντα εποπ, δεν υπαρχει περιπτωση καθως παιζουν ρολο τα χρονια υπηρεσιας. Τωρα αν εννοεις οτι παιρνει περισσοτερα απο οσα επαιρνα εγω οταν καταταχθηκα ειναι λογικο αφου οι οικονομικες απολαβες ειναι συναρτηση του βασικου μισθου του ανθυπολοχαγου. Πχ οταν μπηκα εγω ο βασικος μισθος λοχια μη παραγωγικων σχολων ηταν 476 ευρω. Τωρα ειναι 643. Δηλαδη αυτος ειναι ο βασικος μισθος ενος νεοκαταταγη εποπ. Απο εκει και περα με τα διαφορα κοινα επιδοματα και οχι τα ειδικα και τις κρατησεις θα παιρνει περιπου 900 ευρω. Εγω με 7 χρονια υπηρεσιας και αναγνωρισμενα τα χρονια της θητειας παιρνω 1134 ευρω. Μιλαμε παντα για τα καθαρα χρηματα.illy έγραψε: Βελερεφοντη μου συγνωμη για την αδιακριτη ερωτηση αλλα ποσο μισθο παιρνετε οι πρωτοι εποπ; Διοτι απο εχω καταλαβει παιρνετε πιο λιγα απο τους νεους εποπ κατι το οποιο θεωρω ατυχεστατο, τετλειως ακυρο και απαραδεκτο...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
Ευχαριστω Βελε μου... Ευχαριστω που μου το επιβεβαιωσες! Συγνωμη δηλαδη, δεν μπορουσαν να τα προσαρμοσουν με τα νεα δεδομενα; Διαφορα κοντα 200ευρω; Αλλα τι ψαχνεις να βρεις, απο την στιγμη που δεν εχετε συνδικαλισμο δεν μπορειτε να διεκδικησετε τιποτα... Ειναι πολυ αδικο!
Καλησπέρα και απο μένα εγω με 7 έτη υπηρεσίας σαν ΕΠ. ΟΠ + 18 μήνες θητείας, έγγαμος με ένα τέκνο λαμβάνω αποδοχές 2/3 Αρχιλοχία και Ε. Χ. Υ 16% = 1280 ευρώ καθαρά.
Εχεις μπει αεροπορία στρατού ως Ε. Ε. Κ αέρα και χωρίς μέσον δεν συμπληρώνει ποτέ τις θέσεις.
-
- Στρατηγός
Λοχια μου το θεωρω τελειως ακυρο... Επρεπε να προασαρμοσουν τους μισθους σας με τα νεα δεδομενα! Δεν ειναι δυνατον ενας νεοδιοριστος εποπ μου εχει 1 χρονο υπηρεσιας να παιρνει περιπου 1200-οταν ειναι σε παραμεθοριο- δηλαδη ειναι πολυ αδικο! Και το θεμα ειναι οτι δεν μπορειτε να διεκδηκησετε κατι

Καλησπέρα, καλά κάνουν και τα παιδιά τα νέα παίρνουν σαν πρώτο μισθό αυτά που παίρνουν, ούτε εύχομαι να περνάγανε αυτά που περάσαμε εμείς σαν πρώτη σειρά είμαι της άποψης οτι όσο περνάνε τα χρόνια να φτιάχνουν τα πράγματα.illy έγραψε: Λοχια μου το θεωρω τελειως ακυρο... Επρεπε να προασαρμοσουν τους μισθους σας με τα νεα δεδομενα! Δεν ειναι δυνατον ενας νεοδιοριστος εποπ μου εχει 1 χρονο υπηρεσιας να παιρνει περιπου 1200-οταν ειναι σε παραμεθοριο- δηλαδη ειναι πολυ αδικο! Και το θεμα ειναι οτι δεν μπορειτε να διεκδηκησετε κατι
Εχει δικιο ο λχιας. Εγω ειμαι 2η σειρα και οι 2 πρωτες σειρες εχουν περασει τα πιο δυσκολα. Ειναι πολλα και τα ξερει και ο ιδιος.
Κατσε να μας παρουν και μετα βλεπουμε και για τους μισθους. Παντως γνωμη δικη μου δν θα ηταν σωστο να παιρνουν παραπανω οι πτυχιουχοι... Δηλ εγω που ειμαι αποφοιτος λυκειου να παιρνω 100 ευρω λιγοτερα απο εναν πτυχιουχο και να κανω στην ουσια την ιδια δουλεια... Δεν το θεωρω σωστο... 

286_lele έγραψε: Κατσε να μας παρουν και μετα βλεπουμε και για τους μισθους. Παντως γνωμη δικη μου δν θα ηταν σωστο να παιρνουν παραπανω οι πτυχιουχοι... Δηλ εγω που ειμαι αποφοιτος λυκειου να παιρνω 100 ευρω λιγοτερα απο εναν πτυχιουχο και να κανω στην ουσια την ιδια δουλεια... Δεν το θεωρω σωστο...
Καλησπέρα είτε έχεις γυμνάσιο, λύκειο, Τ. Ε. Ι ή Α. Ε. Ι όλοι παίρνουν τα ίδια.
-
- Στρατηγός
Ναι γιατι να μην παρεις λιγοτερα απο εναν πτυχιουχο; Και τα 4 χρονια σπουδων του γιατι να μην ανταμειφθουν αντιστοιχως; Αλλα ο στρατος για τα μπαζα ειναι οποτε ειναι ενα και το αυτο ειτε σπουδαζεις ειτε οχι... Απαξιωνει τοσο πολυ την ανθρωπινη προσωπικοτητα οποτε δεν μου φαινεται καθολου παραξενο που δεν αναγνωριζονται τα πτυχια μισθολογικα! Και στο υπολοιπο δημοσιο ολοι την ιδια δουλεια κανουν ομως οσοι εχουν πτυχια εχουν τις αντιστοιχες αποδοχες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες