Γενικές πληροφορίες για ειδικότητες
Μπορείτε να μην σβήνετε οτι γράφουμε. Εγινε μια -έγινε δύο, νομίζω οτι ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνωμη-αποψη του ελεύθερα χωρίς να την σκεπάζει κανένας. Αν έγινε μεταφορά ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη αλλα δεν ενημερώθηκα κ όσο μπόρεσα να ψαξω στο forum αυτό που έγραψα δεν το βρήκα πουθενά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Τα μηνύματα δεν διαγράφονται, αλλά μεταφέρονται.
Μπορείς να δεις τα τελευταία μηνύματά σου στο forum.
yandr έγραψε:Τα μηνύματα δεν διαγράφονται, αλλά μεταφέρονται.
Έχω κάνει ήδη την αναζήτηση κ το μνμ δεν υπάρχει.
Τι παιζει εκει γνωριζει κανενας να μου δωσει πληροφοριεσ;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
Παιδια γεια σε ολους σας για γυναικα ειναι καλη ειδικοτητα σε περιπτωση που ζητανε στη νεα προκηρυξη και θελησω να δηλωσω εκει; Πως ειναι το ωραριο τι φορανε κτλπ
οταν και αν μπορει καποιος ας μου απαν
οταν και αν μπορει καποιος ας μου απαν

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ξεχασα να γραψω την ειδικοτητα : τραπεζοκομων
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Γειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ΕΠΟΠ! Αν δηλώσει κάποιος ΕΠΟΠ και έχει τελειώσει μια σχόλη, όπως η Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, θα μπορεί να είναι σε μια θέση που να είναι χρήσιμος; Να ασχολείται δηλαδή με το αντικείμενο του;

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Ειναι δυνατον καλη μου να ασχοληθεις με το αντικειμενο σου στον στρατο; Σε τι ποστο; Και γιατι να μπεις εποπ καλη μου με μια τοσο καλη ειδικοτητα που εχει μελλον στην αγορα εργασιας; Οχι δυστυχως δεν υπαρχει κατι που να μπορεις να χρησιμοποιησεις τις γνωσεις σου...
charmed, ο μόνος τρόπος για να ασχοληθείς στο αντικέιμενο σου είναι να πάς στο NATO. Τώρα πως θα πάς είναι άλλο θέμα.
Διοικητής μου ήθελε να πάει στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα βάζοντας σαν μέσο τη γυναίκα του και το πεθερό του.
Διοικητής μου ήθελε να πάει στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στη Λάρισα βάζοντας σαν μέσο τη γυναίκα του και το πεθερό του.
Καλησπερα σε ολους παιδια.
εγω εκανα τα χαρτια μου Στο τμημα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ στην ειδικοτητα προγραμματιστης -αναλυτης - Η/Υ.
ξερει κανεις αν ειναι καλη ειδικοτητα αυτη; Αν εχει τρεξιμο σκοπιες και υπηρισιες οπως σε ολες τις ειδικοτητες;
ευχαριτω για τον χρονο σας
εγω εκανα τα χαρτια μου Στο τμημα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ στην ειδικοτητα προγραμματιστης -αναλυτης - Η/Υ.
ξερει κανεις αν ειναι καλη ειδικοτητα αυτη; Αν εχει τρεξιμο σκοπιες και υπηρισιες οπως σε ολες τις ειδικοτητες;
ευχαριτω για τον χρονο σας
Μπορεις να διαβασεις τα καθηκοντα της συγκεκριμενης ειδικοτητας φιλε μου εδω :
http://www.army.gr/structure/eg/epop_kathikonta.php
http://www.army.gr/structure/eg/epop_kathikonta.php
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.
ξερω τα ειχα διαβασει αυτα. Απλα ελεγα μειπως υπαρχει καποιο παιδι που ειναι σε αυτο το σωμα (υγειονομικο) και ξερει τπτ παραπανω καμια λεπτομερια.
αν οντως κανεις αυτα που λεει εκει η εισαι ολη μερα στο τρεξιμο. Θα μου πεις σταρτος ειναι τρεξιμο θα εχει αλα λεμε τωρα οσο γινεται λιγοτερο... : Ρ
παντως ευχαριστω πολυ
ξερω τα ειχα διαβασει αυτα. Απλα ελεγα μειπως υπαρχει καποιο παιδι που ειναι σε αυτο το σωμα (υγειονομικο) και ξερει τπτ παραπανω καμια λεπτομερια.
αν οντως κανεις αυτα που λεει εκει η εισαι ολη μερα στο τρεξιμο. Θα μου πεις σταρτος ειναι τρεξιμο θα εχει αλα λεμε τωρα οσο γινεται λιγοτερο... : Ρ
παντως ευχαριστω πολυ
Να σαι καλα! Συγκεκριμενα πραγματα δεν γνωριζω αλλα λογικα σε σχεση με τις ειδικοτητες των οπλων σιγουρα θα ειναι πολυ πιο χαλαρα τα πραγματα!
Και εγω αυτο φανταζομαι αλα ποτε δε ξερεις...
τι να κανουμε εχε χαρει η ανεργεια : Ρ
γενικως παντως που ειδα στο φορυμ και γεικα που ακουω δεν λενε και τα καλυτερα για εποπ ανεξαρτιτος ειδικοτητας
λιγο πολυ ολοι λενε οτι ειναι χαλια
αλα αν δεν δεις με τα ματακια σου...
ευχαριστω παντως και παλι φιλε
τι να κανουμε εχε χαρει η ανεργεια : Ρ
γενικως παντως που ειδα στο φορυμ και γεικα που ακουω δεν λενε και τα καλυτερα για εποπ ανεξαρτιτος ειδικοτητας
λιγο πολυ ολοι λενε οτι ειναι χαλια
αλα αν δεν δεις με τα ματακια σου...
ευχαριστω παντως και παλι φιλε
-
- Στρατιώτης
Εχω δηλωσει ειδικοτητα νοσηλευτη... Παρακαλω αν εχει δηλωσει καποιος να επικοινωνησει μαζι μου... Ευχαριστω!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης