Η ονομασία των Σκοπίων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 30
Η ονομασία των Σκοπίων
Φίλε μου τι λες; Πώς σου κατέβηκε αυτή η φαεινότατη ιδέα; Η περιοχή που κατάγομαι είναι η Παιονία! Μην λέμε ότι θέλουμε σε παρακαλώ.
Η ονομασία των Σκοπίων
να ένα όνομα που τους ταιριάζει..Monkeydonia
-
- Ταξίαρχος
Η ονομασία των Σκοπίων
Σιγά μην τους πούμε και Κυδώνια:)))
Η ονομασία των Σκοπίων
Παραπέμπω στο εξής:
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=07.03.2008,id=46804600
Επίσης κοιτάτε και στη Wikipedia.
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=07.03.2008,id=46804600
Επίσης κοιτάτε και στη Wikipedia.
-
- Ταξίαρχος
Η ονομασία των Σκοπίων
Δε μου λέει τίποτα φίλε μου. Το όνομα αυτό χρησιμοποιείται στην περιοχή που ζω από αρχαιοτάτων χρόνων. Πώς θα φαινότανε όχι σε εσένα προσωπικά αλλά στον κάθε Έλληνα να του λέγανε, "βρήκαμε την λύση θα το λέμε έτσι όπως το μέρος που γεννήθηκες και μεγάλωσες";
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Η ονομασία των Σκοπίων
γιατι ομως Μαρκο, οι Μακεδονες να το περνανε αυτο, και οχι οι ανθρωποι απο τα μερη σου, ή απο τα δικα μου;
δυστυχως θα μπορουσαμε να ειχαμε ευεσθητοποιηθει περισσοτερο και να υποστηριζουμε τους Ελληνες φιλους μας, τους Μακεδονες.
Αλλα κατι τετοιο δεν γινεται. Προχθες ρωτησα κατι φιλους(5 ηταν) και οι 3 απο αυτους τι μου ειπαν; "Χεστηκα αν θα παρουνε το ονομα ΜΑκεδονια ή οχι. Τι με νοιαζει"
αφηνω τα σχολια για εσας.
δυστυχως θα μπορουσαμε να ειχαμε ευεσθητοποιηθει περισσοτερο και να υποστηριζουμε τους Ελληνες φιλους μας, τους Μακεδονες.
Αλλα κατι τετοιο δεν γινεται. Προχθες ρωτησα κατι φιλους(5 ηταν) και οι 3 απο αυτους τι μου ειπαν; "Χεστηκα αν θα παρουνε το ονομα ΜΑκεδονια ή οχι. Τι με νοιαζει"
αφηνω τα σχολια για εσας.
-
- Ταξίαρχος
Η ονομασία των Σκοπίων
Φίλιππε με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα καθόλου τι εννοείς..
Η ονομασία των Σκοπίων
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε για κάτι που δεν θα γινόταν ποτέ αποδεκτό από τους Σκοπιανούς.
-
- Ταξίαρχος
Η ονομασία των Σκοπίων
Συμφωνώ απόλυτα. Καλύτερα να συγκεντρωθούμε σε πιο εποικοδομητικές συζητήσεις που θα μπορέσουνε πρώτα απ'όλα να καταλάβουμε τα δικά μας λάθη, όχι αποδίδοντάς τα απλά σε ηγεσίες και πρόσωπα, αλλά στον καθένα μας.
Η ονομασία των Σκοπίων
Δεν χρειαζετε να κανουμε πολεμο. Ενα βετο διαρκειασ σε ολα φτανει. Οι προκλυσοισ που κανουν ειναι για να μπορουν να κρατουνται ενομενοι μεσο του εθνικισμου. Καποτε θα καταλαβουν οτι μονο η Ελλαδα μπωρει να ειναι αλυθινοσ συμαχοσ τουσ.
Τοτε θα βρουμε μια λυση και θα τουσ βαλουμε και στο νατο και στην ευροπη! Αλλα με τετεια μιαλα που εχει η ηγεσια τουσ οδεβουν προσ διαλιση!
Τοτε θα βρουμε μια λυση και θα τουσ βαλουμε και στο νατο και στην ευροπη! Αλλα με τετεια μιαλα που εχει η ηγεσια τουσ οδεβουν προσ διαλιση!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 10
- Επικοινωνία:
Η ονομασία των Σκοπίων
Δυστυχώς γι'αυτό πάμε κατά διαόλου. Κανέναν δεν τον νοιάζει τι γίνεται παραπέρα από τον εαυτό του. Έχουμε γίνει ωχαδερφιστές και προσπαθούμε να κοιτάξουμε την πάρτη μας και ας καίγεται ο υπόλοιπος κόσμος! Δλδ αν είναι δυνατόν! Κάποτε είμασταν ενωμένοι και γι'αυτό καταφέραμε τόσα πράγματα, τώρα το μόνο που θα μείνει είναι το ένδοξο παρελθόν χωρίς όμως τπτ για το μέλλον εκτός από καταστροφή και αδιαφορία. Ντροπή μας...
Η ονομασία των Σκοπίων
Αφου ονομαζονταν 60 χρονια Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας και μεχρι σημερα ο ΟΗΕ τους λεει με το προθεμα ΠΡΩΗΝ, ε τοτε ας αφαιρεσουν το Γιουγκο αφου διελυθη η Γιουγκοσλαβια και το Πρωην και τι μενει Σλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας και με συντομογραφια SRM η SM. ΑΝΤΕ ΚΑΡΟΡΙΖΙΚΟ.
-
- Ταξίαρχος
Η ονομασία των Σκοπίων
Πολύ σωστός ο Πέτρος!!!
Πρίγκηψ ελπίζω να μιλάς και για τον εαυτό σου και να μην κάνεις αυτή την κρίση αφ'υψηλού.
Πρίγκηψ ελπίζω να μιλάς και για τον εαυτό σου και να μην κάνεις αυτή την κρίση αφ'υψηλού.
Η ονομασία των Σκοπίων
Ως FYROM κι όχι ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" αναφέρει την ΠΓΔΜ η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων στο ψήφισμα 1361 για την Αναθεωρητική Διάσκεψη του Ντέρμπαν, που υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Ολομέλεια.
ert.gr
Εχω και , αντιπυραυλικη ασπιδα , προβλητα
Να τα φορτωσω;

Εχω και , αντιπυραυλικη ασπιδα , προβλητα

Να τα φορτωσω;

-
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
Η ονομασία των Σκοπίων
Θελω ονομα που να μην περιλαμβανει καθολου το Μακεδονια μεσα, να ειναι για ολους, να βγαλουν απο το συνταγμα τους οτι αλλυτρωτικο εχουν απεναντι μας και να αναγνωρισουν την μακεδονια ως ελληνικη! Το ξερω ζηταω πολλα. Δυστηχως ομως ετσι οπως τα καναμε δεν θα γινει τιποτα απο ολα αυτα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης