Φοιτητική άδεια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 32

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δύσκολο να πάρεις άδεια στην βασική εκπαίδευση αν έδινες ένα μάθημα για πτυχίο ίσως σου δίνανε
jtagos

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από jtagos »

Ενας φιλος μου μπαινει και αυτος Τωρα στη τριπολη ειμαστε ιδια σχολη αλλα αυτος δινει τελευταιο για πτυχιο στις 3 σεπτεμβρη. Ομως θα δωσουν κανα δυο μερες για να διαβασει ή θα δωσουν μονο την ιδια μερα; Λογω χιλιομετρικης αποστασης ειναι αδυνατο γιατι το μαθημα ειναι 6-9 το απογευμα. Ποσες μερες δινουν; Ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Δεν θα του δώσουνε καμία μέρα για να διαβάσει. Αν του δώσουνε θα του δώσουνε 2 μέρες που δικαιούται επειδή δίνει 1 μάθημα
guest7

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από guest7 »

Κι εγώ ΚΕΔΒ Καλαμάτας στις 16/8. Δίνω το τελευταίο μάθημα για πτυχίο στις 28/9. Δε νομίζω να 'χω πρόβλημα με άδειες και τα σχετικά, αφού θα χει τελειώσει η βασική εκπαίδευση.
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Lock »

guest7 έγραψε:Κι εγώ ΚΕΔΒ Καλαμάτας στις 16/8. Δίνω το τελευταίο μάθημα για πτυχίο στις 28/9. Δε νομίζω να 'χω πρόβλημα με άδειες και τα σχετικά, αφού θα χει τελειώσει η βασική εκπαίδευση.

και εγω θελω να δωσω 2 μαθηματα (απο τα 6 για πτυχιο) στις 23 και 28 Σεπτεμβρη. Ελπιζω να μου δωσουν αδειες, αν ετυχε να ειναι κοντινες ημερομηνιες.
Κωνσταντίνος-Αθήνα

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος-Αθήνα »

Καλησπέρα καταρχάς σε όλους. Διάβασα αρκετά θέματα και έμαθα κάποια πράγματα, αλλά δεν βρήκα αρκετά ερωτήματα που με ενδιαφέρουν.

Καταρχάς να σας πώ ότι είμαι φοιτητής στο τέταρτο έτος και μιας και δεν περνάω πολλά μαθήματα, λέω να πάω στρατό να ξεμπερδέψω και μετά να ασχοληθώ με τη σχολή μέχρι όσο γουστάρω. Η αναβολή μου τελειώνει σε 3 χρόνια

Τα ερωτήματα μου είναι:
1) Πόσες μέρες άδειας δικαιούται ένας φοιτητής για την εξεταστική του; Σου δίνουν για όσα χρωστάς ή σου βάζουν όριο;(Σκεφτείτε ότι χρωστάω αρκετά και δεν μιλάω για 5-6 μαθήματα)
2) Πότε πρέπει να σταματήσω την αναβολή για να μπω το Μάρτιο φαντάρος; Θέλω να περάσει η εξεταστική του Φεβρουαρίου που μας έρχετα γι αυτό και ρωτάω... Από τους πίνακες κατάταξης με τα ΕΣΣΟ δεν κατάλαβα πολλά πότε πρέπει να τη διακόψω...
3) Ξυριστική μηχανή phillips με μπαταρίες και κεφαλές επιτρέπεται ή θα χρειαστώ ξυραφάκι με λεπίδα;
4) ρε παιδιά γενικά θα περάσω καλά; Πολλοί γνωστοί μου περάσανε πολύ καλά άλλοι πάλι φάγανε πολύ τρέξιμο. Τι συμβαίνει;

Yγ: Μιλάμε πάντα για στρατό ξηράς

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

1. Δικαιούσαι 2 μέρες ανα μάθημα, μέχρι 15 μέρες ειδική άδεια (φοιτητική-αγροτική-αναρρωτική) μπορείς να πάρεις, αν πάρεις περισσότερες σου αφαιρούνται από την κανονική άδεια η υπηρετείς παραπάνω μέρες
2. Από 1 Νοεμβρίου έως 31 ΙανουαρίουΜε τη Β' σειρά (Μαΐου)
3. Μπορείς
4. Είναι σε τι σώμα θα πας που θα είναι η μεταθεση σου κτλπ
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από OMEGA »

Αυτος εισαι. Εικόνα
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από @xristos@ »

Να ρωτησω και εγω ρε παιδια αδεια για την εξεταστηκη δικαιουμαι, αλλα το αν θα την παρω ειναι θεμα του διηκητη ή δινουν ευκολα; Και αν ναι ποσο 1 μερα για καθε μαθημα;
Οποιος ξερει ας μου απαντησει.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

@xristos@ έγραψε:Να ρωτησω και εγω ρε παιδια αδεια για την εξεταστηκη δικαιουμαι, αλλα το αν θα την παρω ειναι θεμα του διηκητη ή δινουν ευκολα; Και αν ναι ποσο 1 μερα για καθε μαθημα;
Οποιος ξερει ας μου απαντησει.

2 μέρες το μάθημα είναι
@xristos@
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από @xristos@ »

Οκ σε Ευχαριστω για την απαντηση, το γραφεις κ παραπανω αλλα εγω ειχα κανει αλλου το ποστ κ μεταφερθηκε οποτε δεν ειχα δει την προηγουμενη απαντηση σου...
Λογαμύντωρ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Λογαμύντωρ »

Γεια σας παιδιά! Έίμαι νέος στο φόρουμ και έχω μια ερώτηση σχετικά με τις άδειες. Εγώ έπαθα το εξής: Έκοψα την αναβολή μου τον Ιούλιο, παρόλο που δικαιούμουν μέχρι το Δεκέμβρη του 2011, για να μπω τον Νοέμβρη. Είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής, ιδιότητα την οποία διατηρώ ακόμα, αλλά στο τέλος της φοίτησής μου. Αποφάσισα λοιπόν να δώσω για μια υποτροφία για διδακτορικές σπουδές στο εξωτερικό, κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά κλπ. Αλλά επειδή σ'αυτή τη χώρα όλα λειτουργούν σε ρυθμούς χελώνας μετέθεσαν τις ημερομηνίες των εξετάσεων για τις 22 Νοέμβρη! ενώ αρχικά έπρεπε να ήταν τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη. Η κατάταξη γίνεται στις 16-19 Νοέμβρη, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χάνω τις εξετάσεις, με αποτέλεσμα όλα μου τα σχέδια να ανατρέπονται και να έχω απελπιστεί! Έχω προσπαθήσει να βρω λύση σε γραμματείες, πρόεδρο του Τμήματος κλπ. Μήπως αλλάξουν οι ημερομηνίες και όλοι ως συνήθως ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΟΥΝ! Πήγα στο Ρουφ να ρωτήσω εάν θα καταφέρω να πάρω άδεια για τις εξετάσεις (είναι οι πρώτες μέρες της βασικής εκπαίδευσης) και μου είπαν ότι είναι σχεδόν απίθανο. Μήπως ξέρει κανείς από σας αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Αλλιώς εξετάζω σοβαρά την πιθανότητα να επαναφέρω την αναβολή μου και τελικά να μπω το Φλεβάρη, για να δώσω για την υποτροφία, η οποία είναι πολύ σημαντική για το ακαδημαϊκό μου μέλλον. Ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Αδέια για εξεταστική χωρίς καν να έχεις ορκιστεί στον στρατό δεν θα πάρεις. Οπότε σκέψου να επαναφέρεις την αναβολή σου. Καλή τύχη
Λογαμύντωρ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Φοιτητική άδεια

Δημοσίευση από Λογαμύντωρ »

Ευχαριστώ, προς τα εκεί κλίνω! Έχω μια τελευταία ελπίδα για αύριο μήπως αλλάξουν την ημερομηνία της συγκεκριμένης εξέτασης. Ειδάλλως... Πάμε για αναβολή! Ελπίζω μόνο να μην συναντήσω προβλήματα στη στρατολογία, γιατί κανονικά η αναβολή επαναφέρεται εντός ενός μηνός από την διακοπή και μου είπαν ότι η αίτησή μου θα περάσει από ανώτερη επιτροπή, αν την κάνω τώρα. Νομίζω όμως ότι όλοι οι λόγοι συντρέχουν στο να την πάρω πάλι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φοιτητική άδεια

Λογαμύντωρ έγραψε:Ευχαριστώ, προς τα εκεί κλίνω! Έχω μια τελευταία ελπίδα για αύριο μήπως αλλάξουν την ημερομηνία της συγκεκριμένης εξέτασης. Ειδάλλως... Πάμε για αναβολή! Ελπίζω μόνο να μην συναντήσω προβλήματα στη στρατολογία, γιατί κανονικά η αναβολή επαναφέρεται εντός ενός μηνός από την διακοπή και μου είπαν ότι η αίτησή μου θα περάσει από ανώτερη επιτροπή, αν την κάνω τώρα. Νομίζω όμως ότι όλοι οι λόγοι συντρέχουν στο να την πάρω πάλι.

στην περίπτωση που θα σου πούνε όχι. Μπορείς να πάρεις και 3μηνη αναβολή για κοινωνικούς λόγους και να μπεις τον Φεβρουάριο
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης