ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων
μαγκες και εγω αυλωνα ΥΕΑ 10/2. Απ'οτι βλεπω θα πηξουμε.
Δεν νομιζω , ενας φιλος μου εχει περασει απο εκει ( σειρα 303 ) και δεν ειχε κανενα προβλημα
Και εγω εκει παρουσιαζομαι φιλε στις 11/2 απο θεσσαλονικη
Παιδια μην αγχωνεστε και γω στις 9 του μηνος μπαινω...
ειμαι 24
ειχα 2 φιλαρακια που ηταν αυλωνα... Εκει ειναι καλα τα πραγματα
στην παραμεθωριο θα φαμε τα παλουκια
ειμαι 24
ειχα 2 φιλαρακια που ηταν αυλωνα... Εκει ειναι καλα τα πραγματα
στην παραμεθωριο θα φαμε τα παλουκια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Γεια σας παιδιά.
Με λένε Γιώργο και είμαι από Θεσσαλονίκη. Τυχαία βρήκα το φόρουμ σε ένα ψάξιμο για φωτογραφίες από το ΚΕΤΘ. Διαβάζοντας τις ιστορίες σας εδώ για τον Αυλώνα ένιωσα συγκίνηση γιατί μου θυμίσατε τα δικά μου φανταρικά χρόνια... Ε ρε πως περνάει ο καιρός.
Εγώ παρουσιάστηκα στον Αυλώνα στις 21 Νοεμβρίου 1995 σειρά 239... Πήρα ειδικότητα ΤΕΟ τεχνίτης ερπυστριφώρων οχημάτων Μ48 Α5 μολφ και έμεινα εκεί 5 μήνες... Τους 2 πρώτους μήνες στην ύλη 2/2 και μετά στην τέταρτη επιλαρχία 4/2... Εξοδούχος έβγαινα σπάνια γιατί γινόμουν δεκανέας υπηρεσίας και έπαιρνα πάντα διήμερη άδεια...
Τότε Ταξίαρχος του Αυλώνα ήταν ο Παπαγεωργίου που αργότερα έγινε αρχηγός Τεθωρακισμένων στο ΓΕΣΣ. Υποδιοικητής ήταν ο τρελός Δρύτσας πραγματικά τρελλός με 2 στερίσεις βαθμού διότι είχε κατεβάσει επι χούντας τα άρματα χωρίς την άδεια των ανωτέρων.
Θυμάμαι τον Ιλαρχο της τέταρτης επιλαρχίας Πρέντζα και αυτός ψυχάκιας αφού μιλούσε στα αδέσποτα σκυλιά και τους έλεγε τι ήρθατε εδώ; Αδεια δεν θα πάρετε! ! όπως επίσης θυμάμαι το μοναδικό τρελό ψυχάκια βαρεμένο ίλαρχο Μουντανέα που μπορούσε να σε πλακώσει στις σφαλιάρες γιατί τον κοίταξες και γέλασες... Θυμάμαι νοσταλγικές σκοπιές στην ΒΕΒ Διοικητήριο αλήθεια υπάρχει ακόμη αυτή η σκοπιά; Πάντα με την γκόμενα σφηνωμένη στο μυαλό και τα ατελείωτα ταψιά στην αγγαρία μαγειρία. Θυμάμαι την σκοπιά στην ΣΦΑ και τα Γερμανικά περίπολα...
Πραγματικά ένα πράγμα θα σας πω... Μην πετάξετε τίποτα από τον στρατό... Μιλάω από μπερέδες το σήμα τα χαρτάκια των εφόδων το βιβλίο ασθενείας και ότι έχει σχέση με την θητεία σας... Θα με θυμηθείτε όταν θα περάσουν τα χρόνια. Επίσης θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούσατε να ανεβάσετε φώτο από το ΚΕΤΘ όπως είναι τώρα...
Με λένε Γιώργο και είμαι από Θεσσαλονίκη. Τυχαία βρήκα το φόρουμ σε ένα ψάξιμο για φωτογραφίες από το ΚΕΤΘ. Διαβάζοντας τις ιστορίες σας εδώ για τον Αυλώνα ένιωσα συγκίνηση γιατί μου θυμίσατε τα δικά μου φανταρικά χρόνια... Ε ρε πως περνάει ο καιρός.
Εγώ παρουσιάστηκα στον Αυλώνα στις 21 Νοεμβρίου 1995 σειρά 239... Πήρα ειδικότητα ΤΕΟ τεχνίτης ερπυστριφώρων οχημάτων Μ48 Α5 μολφ και έμεινα εκεί 5 μήνες... Τους 2 πρώτους μήνες στην ύλη 2/2 και μετά στην τέταρτη επιλαρχία 4/2... Εξοδούχος έβγαινα σπάνια γιατί γινόμουν δεκανέας υπηρεσίας και έπαιρνα πάντα διήμερη άδεια...
Τότε Ταξίαρχος του Αυλώνα ήταν ο Παπαγεωργίου που αργότερα έγινε αρχηγός Τεθωρακισμένων στο ΓΕΣΣ. Υποδιοικητής ήταν ο τρελός Δρύτσας πραγματικά τρελλός με 2 στερίσεις βαθμού διότι είχε κατεβάσει επι χούντας τα άρματα χωρίς την άδεια των ανωτέρων.
Θυμάμαι τον Ιλαρχο της τέταρτης επιλαρχίας Πρέντζα και αυτός ψυχάκιας αφού μιλούσε στα αδέσποτα σκυλιά και τους έλεγε τι ήρθατε εδώ; Αδεια δεν θα πάρετε! ! όπως επίσης θυμάμαι το μοναδικό τρελό ψυχάκια βαρεμένο ίλαρχο Μουντανέα που μπορούσε να σε πλακώσει στις σφαλιάρες γιατί τον κοίταξες και γέλασες... Θυμάμαι νοσταλγικές σκοπιές στην ΒΕΒ Διοικητήριο αλήθεια υπάρχει ακόμη αυτή η σκοπιά; Πάντα με την γκόμενα σφηνωμένη στο μυαλό και τα ατελείωτα ταψιά στην αγγαρία μαγειρία. Θυμάμαι την σκοπιά στην ΣΦΑ και τα Γερμανικά περίπολα...
Πραγματικά ένα πράγμα θα σας πω... Μην πετάξετε τίποτα από τον στρατό... Μιλάω από μπερέδες το σήμα τα χαρτάκια των εφόδων το βιβλίο ασθενείας και ότι έχει σχέση με την θητεία σας... Θα με θυμηθείτε όταν θα περάσουν τα χρόνια. Επίσης θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούσατε να ανεβάσετε φώτο από το ΚΕΤΘ όπως είναι τώρα...

-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Φίλε μου καλημέρα.
Όταν υπηρετούσα εγώ ο Συνταγματάρχης Μουντανέας ήταν Υποδιοικητής του ΚΕΤΘ και αποστρατεύθηκε στα μέσα του 2008. Περίεργος άνθρωπος, αλλά όσοι βρίσκονταν στο Υπασπιστήριο έλεγαν τα καλύτερα.
Δύσκολη εποχή τότε τα Τεθωρακισμένα. Πέσατε κα στη κρίση των Ιμίων.
Το ΚΕΤΘ έχει αλλάξει πολύ. Οι Επιλαρχίες και τα μαγειρεία ανακατασκευάστηκαν. Οι ΣΦΑ έκλεισαν εδώ και πολλά χρόνια, γενικώς έχει αλλάξει πολύ.
Επίσης από το 2008 φιλοξενείται και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών στα κτήρια που βρίσκονται απένταντι από το Κεντρικό ΚΨΜ. Όχι του Κλιμακίου της ΕΛΔΥΚ, στην απέναντι πλευρά.
Όταν υπηρετούσα εγώ ο Συνταγματάρχης Μουντανέας ήταν Υποδιοικητής του ΚΕΤΘ και αποστρατεύθηκε στα μέσα του 2008. Περίεργος άνθρωπος, αλλά όσοι βρίσκονταν στο Υπασπιστήριο έλεγαν τα καλύτερα.
Δύσκολη εποχή τότε τα Τεθωρακισμένα. Πέσατε κα στη κρίση των Ιμίων.
Το ΚΕΤΘ έχει αλλάξει πολύ. Οι Επιλαρχίες και τα μαγειρεία ανακατασκευάστηκαν. Οι ΣΦΑ έκλεισαν εδώ και πολλά χρόνια, γενικώς έχει αλλάξει πολύ.
Επίσης από το 2008 φιλοξενείται και το 575 Τάγμα Πεζοναυτών στα κτήρια που βρίσκονται απένταντι από το Κεντρικό ΚΨΜ. Όχι του Κλιμακίου της ΕΛΔΥΚ, στην απέναντι πλευρά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Βέβαια φιλαράκι... Το θυμάμαι το κεντρικό ΚΨΜ... Ήταν πολύ μεγάλο και αν θυμάμαι καλά είχε πολλά ταμεία... Το κάθε ταμείο πουλούσε και κάτι διαφορετικό... Ο Μουντανέας είχε αρπάξει μπροστά μου ένα παιδί από τον λαιμό και τον κουνούσε πέρα δώθε... Ίσως τελικά να έβαλε μυαλό με τον καιρό... Αποστρατεύτηκε ε... Εσύ είσαι στέλεχος στον στρατό που τα ξέρεις όλα αυτά; Anyway

-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 103
- Επικοινωνία:
Όχι. Απλός φαντάρος. Υπηρέτησα το 2007-2008.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Τον Μουντανέα τον έιχα πετύχει κ εγώ ( 07 Β' ΕΣΣΟ ) Ως υποδιοικητή.
αποστρατεύτηκε στις περσινές κρίσεις.
Δεν σήκωνε περαιτέρω εξέλιξη.
αποστρατεύτηκε στις περσινές κρίσεις.
Δεν σήκωνε περαιτέρω εξέλιξη.
Ειμαι στην ΑΥΛΩΝΑ και σε 3 εβδομαδες φευγω απο εδω. Υπαρχει περιπτωση να παω στην Πατρα στο τεχνικο για να παρω ειδικοτητα. Τι λεει καλα ειναι εκει;
Καλισπερα παιδια υπηρετισα και εγω στην αυλωνα 295 σειρα ειχα ειδικοτητα ΑΠΜΑ εκατσα 3,5μηνες εκει εχω κανει ολο το γυρο του στρατοπεδου με τα ποδια περιπολα σκοπιες. Αρχικα ημουν στην 1/4 ειχα δοικιτη των πετσινο οσοι ηταν στην 295 σειρα αυλωνα στανταρ των εχουν ακουσει και μετα 3/1 13 μεσα μας ειχε παει.
Στην Πάτρα αν πας κάθε μέρα εξοδο στις 6 το απογευμα και Σαββατοκύριακά 10-11 το πρωί. Ηταν ενας οικογενειακός μου φίλος εκει. Μετά πηγε Μυτιλίνη οπου και εκει πέρασε καλά.
Γεια σας ! Θα ηθελα να μου πειτε τη συμβενει τωρα με το στρατοπεδο στην Αυλωνα ειναι καλα; Ειναι ασχημα; Μου ηρθε το χαρτι για εκει 18/5/09...307 σειρα ! Κανω 9 μινο ! Μεταθεσης που πεζουν ποιο πολυ ; Μυτιλινη πεζουν και αν ναι θα μπορουσα να δηλωσω καπως να παω ; Και κατι ακομα, επειδη θα βγω Ι4 θα ειναι καπως καλητερα η καπως χειρωτερα ! Για οτι διποτε αλλο ξερετε ενημερωστε θα σας ειμαι ευγνωμον ! Ευχαριστω πολυ !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
9Μηνο; Πωπω... Εκδρομη δηλαδη. Παντως οταν εισαι Ι4, εισαι αοπλος και νομιζω απο υπηρεσιες κανεις ΜΟΝΟ θαλαμοφυλακας. Καπως ετσι παει, δεν τα πολυ-θυμαμαι
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
μπα μην ξεχνας μαγειρία και ΑΜιτης στιν Κ. Πυλη... Μυτιλινη Β εανεθ ζωαρα ειναι... Ειδικα στην ΔΚΣΕΩΣLion έγραψε: 9Μηνο; Πωπω... Εκδρομη δηλαδη. Παντως οταν εισαι Ι4, εισαι αοπλος και νομιζω απο υπηρεσιες κανεις ΜΟΝΟ θαλαμοφυλακας. Καπως ετσι παει, δεν τα πολυ-θυμαμαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες