Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από illy »

Να σου θυμισω κατι μαρινα ομως; Δεν τις κοβανε επι τοπου διοτι η τελικη κριση ηταν στην επιτροπη απαλλαγων... Ολο το κοψιμο εγινε εκει, ισως μερικες να κοπηκαν λογω των τατουαζ
Marina2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Marina2 »

Ισως ΙΛΛΙ μου. Πάντως σε εμας οι γιατροι δεν τους ειπαν τιποτα, δεν τους ρωτησαν ονομα, αρα δεν το δηλωσαν κάπου οτι οι συγκεκριμένες ειχαν τατουάζ για να τις κοψουν μετα. Γιαυτό το λέω. Τωρα ειναι και θεμα του γιατρού. Σε εμας ηταν ολοι καλοι πριν του ωρυλά που ηταν και κακός και χαζός ταυτόχρονα...
tzovana18
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω ειμαι παντα κατα των τατουαζ δν μου αρεσαν ποτε ποσο μαλον σε κοπελα μεσα στο στρατο ειδα μερικες να εχουν κατι τατουαζ δλ ελεος αν ειναι δυνατον σπαζομουνα πολυ και ναι μερικες της κοψανε για τατουαζ! εγω θα εκανα μονο για το στρατο καποιο σημα οχι κατι ασχετο μονο και μονο για ομορφια! αλλα για το στρατο ναι θα εκανα!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από illy »

Εγω προσωπικα τα λατρευω αλλα ποτε δεν θα κανω διοτι οταν ξερω οτι θα ειμαι μπαμπογρια με τατουαζ μου προκαλει αηδια η ολη σκεψη... Οσο για το αν θα εκανα κατι Που να αφορουσε τον στρατο ποτε μα ποτε! Δοξα τω θεω δεν ειμαι τοσο πωρωμενη ωστε να το κανω και πανω στο κορμι μου... Αλλωστε δεν αξιζει στο κ... Συστημα αυτο που επικρατει τετοια τιμη

tzovana18
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Εγω illy μου θα εκανα με τα χιλια καποιο σημα για το στρατο και ειδικες δυναμεις εεε παντα!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από illy »

Πολυ μεγαλη τιμη για ενα συστημα μουφα... ΕικόναΕικόνα Δεν αξιζει Τζο μου! Εδω και μονο Επαγγελματιες οπλιτες που γινομαστε παλι πολυ τους ειναι
Marina2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Marina2 »

Θα συμφωνήσω και με τις 2 σε κάποια πραγματα. Τα τατουάζ ειναι κάτι μονιμο και οντως ειναι λίγο ααντιαισθητικό να εισαι γριούλα και να εχεις ένα. Απο την άλλη ομως σκέφτομαι οτι αν το γουστάρεις πολύ το στρατό κάνεις στο κορμί σου κάτι που θα το βλέπουν και οι άλλοι και εσυ και Θα σημαινει κάτι... Πολύ δικό σου, που μονο εσυ το νιωθεις και το καταλαβαινεις πραγματικά!
tzovana18
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

xaxaxaxax αρε illy μου ολα τα λεφτα εισαι!Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από illy »

tzovana18 έγραψε:xaxaxaxax αρε illy μου ολα τα λεφτα εισαι!Εικόνα
ΕικόναΕικόνα
Antonis21
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Antonis21 »

Μιας και πηγατε το θεμα λιγο εκει, να σας πω την αποψη μου γενικα για τα tattoo. Εχω καταταξει τους ανθρωπους που εχουν tattoo σε 3 κατηγοριες.
1. Σε αυτους που κανουν γιατι το βλεπουν σαν κοσμημα, γιατι μαλλον εχουν ενα καλογυμνασμενο κορμι και θελουν να το τονισουν με ενα tattoo, ενα σχεδιο ψαρωτικο, ενα tribal και οτιδηποτε σχετικο.
2. Σε αυτους που κανουν ενα tattoo ελαφρα τη καρδια γιατι απλα τους αρεσει ενα σχεδιο και θελουν να το αποτυπωσουν επανω τους.
3. Και σε αυτους που το tattoo τους ειναι προϊον ωριμης σκεψης, ειναι κατι το οποιο συμβολιζει κατι για αυτους συγκεκριμενα η γενικοτερα σαν ιδεα, η εγινε κατοπιν καποιου σημαντικου γεγονοτος και εγινε εις μνημην η προς τιμη του.

Ιδεολογικα ειμαι προσαρτισμενος στην 3η κατηγορια. Αλλα απο την αλλη, οσο υπερμαχος μπορει να ειναι καποιος για την αποτυπωση στο δερμα του ενος συμβολου, λεξης και λοιπα οσον αφορα κατι που υποστηριζει η κατι που αγαπαει, αλλο τοσο μπορει να πει καποιος οτι δεν ειναι απαραιτητο για να δειξω το ενδιαφερον μου και την αγαπη μου για ενα προσωπο η ιδεα να το αποτυπωσω επανω μου. Για παραδειγμα, ολοι αγαπαμε την μανα μας παρα πολυ, αλλα δεν ειδα κανεναν να κανει το ονομα της tattoo...

Σε καθε περιπτωση, πιστευω επισης οτι το tattoo δεν πρεπει να σε χαρακτηριζει. Για παραδειγμα αποκλειονται πασης φυσεως ευκολα αναγνωρισιμα και ευκολα παρεξηγησιμα συμβολα, οπως εμβληματα ομαδων, στρατιωτικα συμβολα, εθνικα συμβολα και λοιπα. Σκεφτειτε ολες τις περιπτωσεις που αυτο το tattoo μπορει να σε βαλει σε σοβαρους μπελαδες αναλογα με τις περιεργες η ασχημες καταστασεις που μπορει να πεσεις...
Επισης το θεμα με το tattoo και την ηλικια ισχυει, οι περισσοτεροι ομως δεν σκεφτονται το πως θα φαινεται το κορμι τους με ενα tattoo οταν γερασουν...
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από τινα »

Παιδια εγω που εχω πιρσινγκ στον αφαλο θα εχω προβλημα για να μπω εποπ;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Velerefontis »

Καλο ειναι οταν δωσεις τα υγειονομικα να το βγαλεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από τινα »

Α οκ ευχαριστω
maria*87
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maria*87 »

Καλημέρα παιδια, απλα ημουν επιφυλακτικη με το θεμα των τατουαζ γ αυτο ρωτησα μηπως ξερατε κατι παραπανω. Δλδ πιστευετε πως δν θα εχω προβλημα με τις εξετασεις; γτ ομως αφου βρισκονται σε σημειο που δν φαινονται. Αν ξερει καποιος σιγουρα ας μου πει σας παρακαλω.Εικόνα

Marina2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Marina2 »

Εγω πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα, ωστοσο ειναι και που θα πέσεις... Σε εμας ενω υπήρχαν πολλες με τατου και σε εμφανές σημειο, δεν κοψανε καμία για αυτό το λόγο.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες