Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
xristinakate
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xristinakate »

Κοριτσια σορρυ που θα το πω, αλλα για μενα καλα καναν και βαλαν το αθλημα με τα κανιστρα.. Γιατι οπως εγω καθε φορα που βγαζω κινηση το αρμα βαζω μονη μου το 50αρι πανω στονεστωρα, ετσι απαιτω και οι αλλες γυναικες να μπορουν να σηκωσουν το πολυβολο, που ζυγιζει με την καννη πανω απο 40 κιλα.. Δε μπορω να διανοηθω ατομο με παραλλαγη να μη μπορει να σηκωσει 40 κιλα.. Δηλαδη το πιο απλο.. Να το παμε εκει, αν για οποιοδηποτε λογω χρειαστει να σηκωσουν βαρος τι θα πουν; Δε μπορω; Αδιανοητο.. Πρεπει να μπουν ικανα ατομα μεσα και οχι γατουλες.. Σορρυ που γινομαι αυστηρη αλλα ειδαν πολλα τα ματια μου και στριψαν τα μυαλα μου!!! Οσο για τις ειδηκοτητες των σωμματων που λετε δε σηκωνουν βαρη.. Παντε μια μερα σε ενα στρατοπεδο ΕΜ να δειτε τι καλα που σηκωνουν τις σκηνες Νο2 και τις βαζουν πανω στα STEYR και μετα ελατε να μου πειτε δεν εχουν σχεση με βαρη! Και να θυμαστε οτι και τα σωματα τρεχουν!!! Ανεξαρτητοιυ ειδηκοτητας!! Για σκευτητε το ενδεχομενο να σας χρεωσουν μια αποθηκη με ελκιστικα υλικα και να σας πουν να αλλαξετε τη θεση των κυβωτιων.. Τι θα πειτε; Δεν ειναι στην ειδηκοτητα μου, δε το κανω; Ανοιξτε τα ματακια σας και καλοσκευτειτε που πατε να μπειτε και τι εχετε να κανετε!!! Δεν ειναι ολα μελι γαλα.. Και δεν ειναι κακο να μπορειτε να σικωσετε βαρη.. Νους υγειης εν σωματι υγειη!!!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

xristinakate έγραψε:Κοριτσια σορρυ που θα το πω, αλλα για μενα καλα καναν και βαλαν το αθλημα με τα κανιστρα.. Γιατι οπως εγω καθε φορα που βγαζω κινηση το αρμα βαζω μονη μου το 50αρι πανω στονεστωρα, ετσι απαιτω και οι αλλες γυναικες να μπορουν να σηκωσουν το πολυβολο, που ζυγιζει με την καννη πανω απο 40 κιλα.. Δε μπορω να διανοηθω ατομο με παραλλαγη να μη μπορει να σηκωσει 40 κιλα.. Δηλαδη το πιο απλο.. Να το παμε εκει, αν για οποιοδηποτε λογω χρειαστει να σηκωσουν βαρος τι θα πουν; Δε μπορω; Αδιανοητο.. Πρεπει να μπουν ικανα ατομα μεσα και οχι γατουλες.. Σορρυ που γινομαι αυστηρη αλλα ειδαν πολλα τα ματια μου και στριψαν τα μυαλα μου!!! Οσο για τις ειδηκοτητες των σωμματων που λετε δε σηκωνουν βαρη.. Παντε μια μερα σε ενα στρατοπεδο ΕΜ να δειτε τι καλα που σηκωνουν τις σκηνες Νο2 και τις βαζουν πανω στα STEYR και μετα ελατε να μου πειτε δεν εχουν σχεση με βαρη! Και να θυμαστε οτι και τα σωματα τρεχουν!!! Ανεξαρτητοιυ ειδηκοτητας!! Για σκευτητε το ενδεχομενο να σας χρεωσουν μια αποθηκη με ελκιστικα υλικα και να σας πουν να αλλαξετε τη θεση των κυβωτιων.. Τι θα πειτε; Δεν ειναι στην ειδηκοτητα μου, δε το κανω; Ανοιξτε τα ματακια σας και καλοσκευτειτε που πατε να μπειτε και τι εχετε να κανετε!!! Δεν ειναι ολα μελι γαλα.. Και δεν ειναι κακο να μπορειτε να σικωσετε βαρη.. Νους υγειης εν σωματι υγειη!!!
Εννοείται βρε Χριστίνα ότι θα σηκώνουν βάρος αλλά είναι διαφορετικά να το σηκωνεις νε τα χερια-σου κοβνατι τα χερια- κ αλλιως να το κουβαλας... Το θεμα ειναι ο τροπος που σηκωνεις το βαρος!!! εννοειται πως κουβαλωντας το ειναι πιο ευκολο κ μην ξεχνας οτι αν κουραστεις μπορεις να το αφησεις κ να το ξανακουβαλησεις!!! κ άλλωστε μιλας εκ του ασφαλους διοτι δεν το ειχες αυτο το αθλημα περυσι... Δηλαδη μονες σηκώνουν το πολυβολο; Δεν ειπαμε οτι ειναι κακο να σηκωνουμε βαρη, μιλαμε για τον τροπο εξετασης του αθληματος... Δεν καταλαβαινεις οτι ηταν ενας τροπος για να κοψουν γυναικες; Εδώ άρχισαν να λένε οτι σε λιγο καιρο ο στρατος θα ειναι γυναικοκρατουμενος, οποτε πρεπει να βρουν τροπους να το σταματησουν
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εννοείται βρε Χριστίνα ότι θα σηκώνουν βάρος αλλά είναι διαφορετικά να το σηκωνεις με τα χερια-σου κοβονται τα χερια- κ αλλιως να το κουβαλας... Το θεμα ειναι ο τροπος που σηκωνεις το βαρος!!! εννοειται πως κουβαλωντας το ειναι πιο ευκολο κ μην ξεχνας οτι αν κουραστεις μπορεις να το αφησεις κ να το ξανακουβαλησεις!!! κ άλλωστε μιλας εκ του ασφαλους διοτι δεν το ειχες αυτο το αθλημα περυσι... Δηλαδη μονες σηκώνουν το πολυβολο; Δεν ειπαμε οτι ειναι κακο να σηκωνουμε βαρη, μιλαμε για τον τροπο εξετασης του αθληματος... Δεν καταλαβαινεις οτι ηταν ενας τροπος για να κοψουν γυναικες; Εδώ άρχισαν να λένε οτι σε λιγο καιρο ο στρατος θα ειναι γυναικοκρατουμενος, οποτε πρεπει να βρουν τροπους να το σταματησουν
Kwstas4EΔ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kwstas4EΔ »

Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.. Αρχιζω να ανυσηχω παρα πολυ για το μιλι διοτι ειμαι καπνιστης εδω κ 2-3 χρονια περιπου.. Τι λετε; :(

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Kwstas4EΔ έγραψε: Ρε παιδια εχω ενα προβλημα.. Αρχιζω να ανυσηχω παρα πολυ για το μιλι διοτι ειμαι καπνιστης εδω κ 2-3 χρονια περιπου.. Τι λετε; :(

Άρα δίνεις για ε. δ. έτσι; Είναι 4,5 γύροι ενός γηπεδου ποδοσφαιρου... Όσο πιο γρηγορα ξεκινα προπονηση!! Καλή επιτυχίαΕικόνα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

Εκτος απο προπονηση... κοψε και το καπνισμα μονο η προπονηση δεν θα σε οφελησει... Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αυτό το θεώρησα ως δεδομένο οτι θα το κανειΕικόναΕικόνα εσύ εισαι υποψηφια επ. οπ; Εικόνα
ΗΛΕΚΤΡΑ
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ΗΛΕΚΤΡΑ »

illy έγραψε:Αυτό το θεώρησα ως δεδομένο οτι θα το κανειΕικόναΕικόνα εσύ εισαι υποψηφια επ. οπ; Εικόνα
Οχι... εσυ να θεωρησω οτι εισαι... καλη επιτυχια!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΗΛΕΚΤΡΑ έγραψε:
illy έγραψε:Αυτό το θεώρησα ως δεδομένο οτι θα το κανειΕικόναΕικόνα εσύ εισαι υποψηφια επ. οπ; Εικόνα
Οχι... εσυ να θεωρησω οτι εισαι... καλη επιτυχια!
Ευχαριστώ, να είσαι καλάΕικόναΕικόνα
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από GENERAL »

Τα 1000 μετρα ειναι 2,5 γυροι στο γηπεδ. Το μιλι ειναι 4 γυροι.
για να βγαλετε τα 1000 μετρα πρεπει να εχετε σταθερο ρυθμο απο την αρχη μεχρι το τελοσ. Το καλυτερο ειναι να τρεχετε με χρονομετρο και να βγαζετε τα 200 μετρα σε 50 δευτερολεπτα για να τερματισετε σε 4.10. για να φτιαξετε φυσικη κατασταση να βγαζετε τα 1000 μετρα σε 5 με 5.30 λεπτα. Για παραδειγμα θα τρεχετε 1000αρι, θα ξεκουραζεστε για 5 λεπτα, καντε και λιγες διατασεισ μετα ξανα 1000αρι. Συνολικα να βγαλετε 5.

το κατοσταρι θελει δυναμη στα ποδια. Το καλυτερο ειναι να κανετε βαροι 2 φορεσ την εβδομαδα στα ποδια. Μια με λιγα κιλα και πολλεσ επαναληψεισ και μια με πολλα κιλα και λιγεσ επαναληψεισ + 10 80αρια τρεξιμο με ολη την δυναμη σασ με 1 λεπτο ξεκουραση αναμεσα.
το καλυτερο θα ηταν να παιρνετε και ενα συμπληρωμα μονουδρικησ κρεατινησ 1 ωρα πριν τισ προπονησησ και σε ενα μηνα θα το βγαλετε σιγουρα. Ιδιωσ το 100αρι.
μετα το τρεξιμο να πεφτετε για καμσεισ μεχρι κατω για να δυναμωσετε τον κορμο.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Να είσαι καλά,Εικόναειναι πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

φιλε εισαι πολυ λαθος. αμα βαλεισ αγυμναστουσ να κανουν τετοια που λεσ θα παθουν θλαση στα 10 μετρα. παιδια επειδη δεν χερετε τεχνικη και πολλα αλλα για το 100σταρι δεν θελει τετοια. εαν ειστε αθηνα πηγαινεται στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ δςστε 30ευρς για κανενα μηνα και μαθετε εκει τεχνικη. αλλα μην περιμενετε πολλα να μαθετε σε μια μερα. πηγενεται να ενεργοποιησετε πρωτα το σωμα σας με τρεξιματακι κοιλιακουσ κλπκαι μετα. αλλα κσεκινηστε απο τωρα γιατι αλλιωσ δεν θα εχεται αποτελεσμα. τα αγωνισματα εινα γελοια μην τα κανετε δυσκολα αλλα θελει δυο πραματακια. σασ μιλαω εγω ποθ ειμαι επαγγελματιασ αθλητησ στιβου. πηγενετε εκει και δεν θα χασεται. πρσι και προπερσι γυμναζα εγο παιδια σαν εσασ που θεελεται να μπειτε εκει. ειχα 8 παιδια 100 κιλα ο καθενασ περιπου και περασαν ολα. αλλα τα παιδια δουλεψαν 5 μηνεσ. σκεφτειται εσεισ που ειστε πιο νορμαλ σωματικα. καλη επιτυχια
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

Εδωσα στις 14/10 στο νταλιπη ημουν κι εγω. Πως τα πας με τα αθληματα; Τα καταφερνεις με τα 40κιλα;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Με τα αθληματα καλα. Παω σε σταδιο. Εγω δεν εχω τα 40 κιλα. Δηλωσα σωμα ερευνας πληροφορικησ. Εσυ
lolita
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

α γι αυτο δεν ξερω. αν φαινεται πολυ και σε ρωτησουν πες αληθεια καλυτερα, αν δεν σε εχεις προβλημα στο να τρεχεις κτλπ. δεν νομιζω να σε κοψουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες