Συνέντευξη για επαγγελματίας οπλίτης (2009)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
καλημερα!53 ατομα ειχε σημερα δηλαδη 5 ομαδες(10ατομα η καθε ομαδα). στις 11 τελειωσαν ολοι νομιζω κ εμενα 2 λεπτα μου πηρε στην επιτροπη
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
paidia egw edwsa extes sinedeuksi kserei kaneis an kobetai kaneis apo ti sinedeuksi;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 40
τί σε ρώτησαν; προσωπικές του τυπου γιατί θες να πεις στον στρατο κ αν ξερεις κατι για την ειδικοτητα σου; κ μετα οι ερωτησεις στον υπολογιστη τί ηταν κ ποσες; δωσε μας καποια στοιχεια, καποιες λεπτομερειεςgiannisr21 έγραψε:paidia egw edwsa extes sinedeuksi kserei kaneis an kobetai kaneis apo ti sinedeuksi;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα και απο εμενα... Βρηκα τυχαιο αυτο το forum...Kαι επειδη διαβασα μερικα post... Βλεπω ειναι δυσκολα τα πραγματα... Με τι συντευξη τι ακριβος γινεται; Τι κανουνε; τι ρωτανε... sorry για το πριχιμο... αλλα δεν ξερω και πολλα! Ευχαριστω...
-
- Posts in topic: 11
giannisr21 έγραψε: paidia egw edwsa extes sinedeuksi kserei kaneis an kobetai kaneis apo ti sinedeuksi;
απο οσα ξερω δεν κοβονται απο τη συνεντευξη απλα αναλογα με τις απαντησεις και την εντυπωση που εχεις δωσει στην επιτροπη, σου δινουν πολλα ή λιγα μορια... τωρα αν φετος ειναι πιο ζορικα και κοψουν και απο τη συνεντευξη δεν ξερω. καλη τυχη σε ολους μας...
παιδιά κι εγώ έδωσα σημερα!!! μπήκα μέσα με ένα χαμόγελο με ρώτησε ο ψυχολογος γιατί θέλω να μπω στρατό μετά με ρώτησαν τι έχω τελειώσει και τι ειδικότητα διάλεξα!! μετά μου έδωσαν κάτι λέξεισ και είχε αριθμούς δίπλα και έπρεπε να βρω τι αριθμό πάει σε κάθε λέξη. για πχ. είχε τη λέξη τώρα και δίπλα σου έγραφε 1 ή τη λέξη ένα και δίπλα σου έγραφε 2!! έπρεπε να σκεφτείς από που προέρχονται οι αριθμοί. στή πρώτη λέξη μετράς το ω υπάρχει 1 οπότε βάζεις 1. στην άλλη λέξη μετράσ πόσεσ συλλαβές είναι και λες 2!! μετά στον υπολογιστή μου έβαλαν ερωτήσεις για τον περικλή τον βενιζέλο για το δούναβη το ποταμό και που είναι το Βατικανό.. αυτά όμως δεν μετράνε μην αγχώνεστε!!! σημασία έχει να τους κερδίσετε!! όλοι περνάμε απο συνέντευξη απλά άλλος φεύγει με πολλά μόρια και άλλος με λιγότερα! οι στρατιωτικοί είναι όλοι πολύ cool!!! τουλάχιστον στην δικιά μου ομάδα... μόνο τηλ δεν ανταλλάξαμε!! ήταν τέλεια σαν εμπειρία!! ήμουν και η πιο μικρή εκεί και με συμπάθησαν!! χαχα ;-)
LIN@ έγραψε:παιδιά κι εγώ έδωσα σημερα!!! μπήκα μέσα με ένα χαμόγελο με ρώτησε ο ψυχολογος γιατί θέλω να μπω στρατό μετά με ρώτησαν τι έχω τελειώσει και τι ειδικότητα διάλεξα!! μετά μου έδωσαν κάτι λέξεισ και είχε αριθμούς δίπλα και έπρεπε να βρω τι αριθμό πάει σε κάθε λέξη. για πχ. είχε τη λέξη τώρα και δίπλα σου έγραφε 1 ή τη λέξη ένα και δίπλα σου έγραφε 2!! έπρεπε να σκεφτείς από που προέρχονται οι αριθμοί. στή πρώτη λέξη μετράς το ω υπάρχει 1 οπότε βάζεις 1. στην άλλη λέξη μετράσ πόσεσ συλλαβές είναι και λες 2!! μετά στον υπολογιστή μου έβαλαν ερωτήσεις για τον περικλή τον βενιζέλο για το δούναβη το ποταμό και που είναι το Βατικανό.. αυτά όμως δεν μετράνε μην αγχώνεστε!!! σημασία έχει να τους κερδίσετε!! όλοι περνάμε απο συνέντευξη απλά άλλος φεύγει με πολλά μόρια και άλλος με λιγότερα! οι στρατιωτικοί είναι όλοι πολύ cool!!! τουλάχιστον στην δικιά μου ομάδα... μόνο τηλ δεν ανταλλάξαμε!! ήταν τέλεια σαν εμπειρία!! ήμουν και η πιο μικρή εκεί και με συμπάθησαν!! χαχα ;-)
Κοπελια να σε ρωτησω κατι που δεν καταλαβα αυτο το τωρα κ το 1(ενα) κ το ω; τι ειναι; τι σημαινει;
... ναι μεν καταλαβαινω οτι ειναι δυσιλαβο τω-ρα... αλλα δε καταλαβα αυτο με το ωμεγα που ειπες!!!
-
grecia ειναι στο ματριξ τεστ αυτο με τις λεξεις, την αντιληψη σου μετρανε. μπορει να σου ζητηθουν οι συλλαβες μιας λεξης η να μετρησεις τα φωνηεντα/συμφωνα μιας αλλης, π. χ. ανταλλαξαμε(4α), αμα(2α), τωρα(1ω)
απλά πρέπει να καταλάβεις μόνη σου πότε πρέπει να συλλαβίσεις και πότε πρέπει να μετράς το γράμμα "ω"... είναι λίγο δύσκολο γιατί δεν το περάσαμε όλοι αυτό. αλλά όταν πας για συνέντευξη θα σου το εξηγήσουν ποιο γράμμα πρέπει να μετρήσεις.. μπορεί να σου φανεί κουλό αλλά σε μας αυτό έπεσε!!! όσο για τις ερωτ'ησεις στον υπολογιστή μην αγχώνεστε αν δεν ξέρετε να απαντήσετε γιατί δεν μετράνε αυτά!! απλά δείξτε ενθουσιασμό όταν σας ρτήσουν "γιατί θες να μπεις στρατό; " αυτό μας το είπαν οι Αξιωματικοί.
lolita έγραψε:grecia ειναι στο ματριξ τεστ αυτο με τις λεξεις, την αντιληψη σου μετρανε. μπορει να σου ζητηθουν οι συλλαβες μιας λεξης η να μετρησεις τα φωνηεντα/συμφωνα μιας αλλης, π. χ. ανταλλαξαμε(4α), αμα(2α), τωρα(1ω)
Καλημερα...
επειδη εχω τρελο αγχος κ ας δινω για 3τη φορα... ακου...
πχ οπως ειπες ανταλλαξαμε εχει 4α κ 1 ε το οποιο ειναι κ αυτο φωνηεν... αυτο γτ δεν το μετραμε; οπως κ το τωρα ειναι το ω κ το α λαθος εχω;
Δεν ειμαι χαζη αλλα πιστευω οτι απο το πανικο κ το αγχος μου, δε μπορω να συγκεντροθω...
Συγγνωμη που σας ζαλιζω...

-
παρτε το βιβλιο "τεστς ψυχοτεχνικη δοκιμασια"(στρατηγικες εκδοσεις). τα εχει ολα μεσα για την συνεντευξη
-
ναι δικιο εχεις. πριν μπεις στην επιτροπη θα σου πουνε περιπου τι να περιμενεις και πως θα ειναι. μην αγχωνεσαι. απ την λεξη π. χ. "ανταλλαξαμε"βλεπεις οτι εχει περισσοτερα α οποτε αυτα λες. παρε παντως κ το βιβλιο που λεω να εχεις μια ιδεα
Χμμμμ ευχαριστω παρα πολυ παιδια να στε καλα... οσο για το βιβλιο θα το παρω σημερα κιολας χαχα κ καλη σας επιτυχια...
(ελπιζω φετος να μπωωωωωω)
(ελπιζω φετος να μπωωωωωω)
καλημερα παιδια... εδινα το πρωι συνεντευξη στο γουδι... δεν θελει αχγος και βιασυνη... σχετικα ευκολα ηταν... ε και με λιγο τυχη σε καμια κουλη ερωτησουλα περνας !!! καλη επιτυχια σε ολους!!!
Stroumf μπορεις σε παρακαλω αν σου ειναι ευκολο να γινεις πιο συγκεκριμενος; Τι ειδους ερωτησεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες