ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
Έλεγε το χαρτί σου πόση θα είναι η διάρκεια της θητείας σου;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μια χαρα 12μηνο, κανονικοτατα!
Γεια σας. Και εγω παρουσιάζομαι στις 10 φλεβάρη Καλαματα. Απο φιλαρακι που παρουσιαστηκε εκει εχω ακουσει αρκετα καλα λογια. Τρεξιμο εχει αλλα αυτα ειναι σε ολα τα κεντρα. Θα τα πουμε εκει
Και εμενα σημερα μ ηρθε τ χαρτι !
10 Φεβρ. , Καλαματα
Απο φιλαρακι μ , που ειναι ακομα εκει ακουσα πολυ καλα λογια !
Αντε καλη μας θητεια !
10 Φεβρ. , Καλαματα
Απο φιλαρακι μ , που ειναι ακομα εκει ακουσα πολυ καλα λογια !
Αντε καλη μας θητεια !
Και εδω για καλαματα 10/2 διαβιβαστης ΥΕΑ... μπορει καποιος που εχει παει να μας πει τι γινεται... ;1. παρουσιαζομαστε 2. ιαματισμος και μετα τι... ; διαλεγουμε ειδηκοτητα κατι... ; τι επιλογες εχουμε να παμε... ; και κατι ακομη... πολλοι εδω μεσα γραφουν για το πως θα γινει να φυγουν απο ΥΕΑ... για πιο λογο... ; ΥΕΑ==15μηνο;
Καλησπεριζω τη σειρα... Προσθεστε εναν ακομα στην παρεα...9/2 τα μαζευω και ξεκιναω πρωι πρωι απο Αθηνα για Καλαματα... Οποιος το ψηνει να κατεβουμε παρεα ας μου στειλει... !teolin23d@hotmail.com ειναι το msn μου... Ελα να μαζευομαστεεε...12 μηνες ειναι θα περασουν... Το μονο που με ανηχυχει ειναι που διαβαζω πως εν οψη 9μηνου εχουν παρει ολοι αναβολη και και δε θα μαστε πολλοι πραγμα που συνεπαγεται πηξιμο... Ας ελπισουμε πως ειναι μια ακομα ραδιο αρβυλα... ! Καλη μας θητειααα... :D :D
Γεια σε ολους. Μπαινω καλαματα κεδβ 09/02/2008 . Ειναι δυσκολα;
Η ορκομωσια ειναι γρηγορη; και κατι τελευταιο εχω διπλωμα οδηγησης... θα βοηθησει; ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗMΑ... στην Α ΕΣΣΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ για ΚΕΔΒ... Μην μασατε, μην τα περνετε, γραφτε τους στα αυτα σας και βρειτε τους γαματους τυπαδες του στρατου! @!
Η ορκομωσια ειναι γρηγορη; και κατι τελευταιο εχω διπλωμα οδηγησης... θα βοηθησει; ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗMΑ... στην Α ΕΣΣΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ για ΚΕΔΒ... Μην μασατε, μην τα περνετε, γραφτε τους στα αυτα σας και βρειτε τους γαματους τυπαδες του στρατου! @!
Αμα απαντουσε και κανενας που ξερει εκτος απο αυτους που θα πανε τωρα καλα θα ηταν... αλλα βλεπεις οποιος εχει μπει η εχει τελειωσει δεν ασχολητε με το να ψαξει η να απαντησει... ισως κανενας moderator αλλα... Φροντισε απ'την αλλη και εσυ να γραψεις (οταν μπεις) τι γινεται με τα αμαξια για να ξερει και ο "επομενος! "
αυτα...
για ολους αυτους που ρωτανε αν ειναι ευκολα η δυσκολα θα δειτε γρηγορα διαβαζοντας πως οι αποψεις διισταντε...
αλλοι λενε τρεξιμο αλλοι λενε χαλαρααα...
αρα κολοκυθοπιτα... ! αρα και τα δυο ισχυουν!
αναλογα με το πως τα βλεπει κανεις... εγω το βλεπω σαν γυμναστικη... (εχω κανει 6 μηνες στην αστυνομια και η στρατιωτικη εκπαιδευση ηταν ΩΡΑΙΑ σαν γυμναστικη) τωρα αν σε τρελαινει να κανεις 10-20 (καμια φορα και παραπανω)καμψεις και θες να φυγεις γιατι δεν αντεχεις προβλημα σου!
(Σημ. δεν ειμαι ουτε της γυμναστικης(ισα ισα το αντιθετο θα πεις) ουτε στρατογκ@βλ0ς )
οχι οτι η αστυνομια ειναι το ιδιο με το στρατο (δε ξερω κιολας) αλλα ολοι οι γνωστοι μου καναν πολλες σκοπιες κτλ αλλα ολοι καλα λενε οτι ηταν τελικα.
ΑΡΑ!
και θα τρεξεις και 100 μετρα και θα κανεις και καμια σκοπια αλλα (αν δεν εχεις "χασει το τρενο"
) δεν θα παθει τιποτα ο κωλος σου!
στο κατω κατω χιλιαδες πριν απο σενα το εχουν κανει και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καλα...
αυτα ξανα...
αυτα τα λεω γι'αυτους που ρωτανε αν ο στρατος ειναι δυσκολα και αν θα καταφερουν να επιβιωσουν...
αυτα...
για ολους αυτους που ρωτανε αν ειναι ευκολα η δυσκολα θα δειτε γρηγορα διαβαζοντας πως οι αποψεις διισταντε...
αλλοι λενε τρεξιμο αλλοι λενε χαλαρααα...
αρα κολοκυθοπιτα... ! αρα και τα δυο ισχυουν!
αναλογα με το πως τα βλεπει κανεις... εγω το βλεπω σαν γυμναστικη... (εχω κανει 6 μηνες στην αστυνομια και η στρατιωτικη εκπαιδευση ηταν ΩΡΑΙΑ σαν γυμναστικη) τωρα αν σε τρελαινει να κανεις 10-20 (καμια φορα και παραπανω)καμψεις και θες να φυγεις γιατι δεν αντεχεις προβλημα σου!
(Σημ. δεν ειμαι ουτε της γυμναστικης(ισα ισα το αντιθετο θα πεις) ουτε στρατογκ@βλ0ς )
οχι οτι η αστυνομια ειναι το ιδιο με το στρατο (δε ξερω κιολας) αλλα ολοι οι γνωστοι μου καναν πολλες σκοπιες κτλ αλλα ολοι καλα λενε οτι ηταν τελικα.
ΑΡΑ!
και θα τρεξεις και 100 μετρα και θα κανεις και καμια σκοπια αλλα (αν δεν εχεις "χασει το τρενο"

στο κατω κατω χιλιαδες πριν απο σενα το εχουν κανει και ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καλα...
αυτα ξανα...
αυτα τα λεω γι'αυτους που ρωτανε αν ο στρατος ειναι δυσκολα και αν θα καταφερουν να επιβιωσουν...
Γεια και παλι. Θελω να ρωτησω τους παλιους , τι γινεται με το αυτοκινητο;
Υπαρχει μερος Κοντα Στο στρατοπεδο η εξω απο αυτο; , γιατι μεσα αποκλειεται, αν και ενας ξαδερφος που υπηρτησε το 92΄μου πε πως τους αφηνανε τοτε.
Γιατι ελεγα να ειχα τα πραγματα μου μεσα στο αυτοκινητο κι οτι χρειαστω
να το παρω(εχω και ενα μπουζουκακι και λεω να το φερω).
Σεντονι,sleeping bag, λουκετα και τα συναφι χρειαζονται;
Ευχαριστω...
Υπαρχει μερος Κοντα Στο στρατοπεδο η εξω απο αυτο; , γιατι μεσα αποκλειεται, αν και ενας ξαδερφος που υπηρτησε το 92΄μου πε πως τους αφηνανε τοτε.
Γιατι ελεγα να ειχα τα πραγματα μου μεσα στο αυτοκινητο κι οτι χρειαστω
να το παρω(εχω και ενα μπουζουκακι και λεω να το φερω).
Σεντονι,sleeping bag, λουκετα και τα συναφι χρειαζονται;
Ευχαριστω...
Παρουσιάζομαι στη Καλαμάτα (ΚΕΔΒ) στις 09/2 και από ότι υπολογίζω σύμφωνα με παλιούς, η ορκομωσία θα γίνει μία παρασκευή αργότερα (19/2 νομίζω πέφτει η παρασκευή).
Δημήτρης από Σαντορίνη
Δημήτρης από Σαντορίνη
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Μα καλά τι γίνεται με το ΚΕΔΒ Καλαμάτας; Τόσο πολύ μετράει η προσωπική ανέλιξη που ακόμα και σε μέρες πένθους κάνουμε δεξιώσεις.
Στις 6-11-2008 οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν ένα ατύχημα, έχασαν δυο Στελέχη -Αξιόλογους Χειριστές του Ελικοπτέρου.
Καθώς πληροφορήθηκα διατάχθηκε τριήμερο πένθος για τις Ένοπλές Δυνάμεις όπως αρμόζει σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Διοικητής του ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα στις 7-11-2008 έδωσε δεξίωση στα Στελέχη για την ανάληψη των καθηκόντων του παραβαίνοντας τις Διαταγές σας και μη σεβόμενος τους Συναδέλφους του.
Άξιον απορίας δεν είναι το γεγονός πως ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας διέθεσε την αίθουσα για την εν λόγω δεξίωση, ενώ για τον εορτασμό του πολιούχου της Αεροπορίας δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη δεξίωση;
Που πρέπει να φτάσει αυτό για να σταματήσουν αυτές οι καταστάσεις;
Στις 6-11-2008 οι Ένοπλες Δυνάμεις είχαν ένα ατύχημα, έχασαν δυο Στελέχη -Αξιόλογους Χειριστές του Ελικοπτέρου.
Καθώς πληροφορήθηκα διατάχθηκε τριήμερο πένθος για τις Ένοπλές Δυνάμεις όπως αρμόζει σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Ο Διοικητής του ΚΕΔΒ στην Καλαμάτα στις 7-11-2008 έδωσε δεξίωση στα Στελέχη για την ανάληψη των καθηκόντων του παραβαίνοντας τις Διαταγές σας και μη σεβόμενος τους Συναδέλφους του.
Άξιον απορίας δεν είναι το γεγονός πως ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας διέθεσε την αίθουσα για την εν λόγω δεξίωση, ενώ για τον εορτασμό του πολιούχου της Αεροπορίας δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη δεξίωση;
Που πρέπει να φτάσει αυτό για να σταματήσουν αυτές οι καταστάσεις;
Ο δοικητης αυτος ειναι ελεηνως αν εγινε οπως τα λες ! ξυλωμα θελει απο την θεση που ειναι !
Γεία σας παιδιά,
Ρώτησα στρατολογία και μου είπαν 19/5 ΚΕΔΒ Καλαμάτα. Τί παίζει τώρα εκεί; Είμαι απο Χανιά.
Ρώτησα στρατολογία και μου είπαν 19/5 ΚΕΔΒ Καλαμάτα. Τί παίζει τώρα εκεί; Είμαι απο Χανιά.
Καλημέρα παίδες
Πήρα τηλέφωνο στρατολογία και μου είπαν Καλαμάτα διαβιβαστής. Είναι κανείς για εκεί; Αρης απο Κρήτη...
Πήρα τηλέφωνο στρατολογία και μου είπαν Καλαμάτα διαβιβαστής. Είναι κανείς για εκεί; Αρης απο Κρήτη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες