Ποιο δύσκολο σώμα στις Ειδικές Δυνάμεις;

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Violent έγραψε:Δεν ξερω που ειναι ποιο δυσκολα και δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχω παει ακομα σε 1 μηνα και κατι φευγω αλλα και απο το ξαδερφο μου (ηταν στους πεζοναυτες) και απο τον αδερφο μου (ορινος καταδρομεας) και απο εναν φιλο που ειχα στην (Μ. Α. Κ) ξερω ενα πραγμα πως ολλα ειναι κατι ξεχοριστω και εχουν την δυκια τους σημασια. Αυτο που ειναι σηγουρο ειναι πως αμα εχεις ΚΑΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ. Αλοστε δεν ηπαρχει κατι που δνε μπορουμε να κανουμε ηπαρχουν μονο πραγματα που δεν θελουμε το δεν μπορω δεν ηπαρχει.

Φιλε εφοσον ειναι η θητεια 9μηνη για ολους πως να μην περνουν 9μηνα στα αλεξιπτωτα;
Και τους 8μηνους περνουν τωρα κανονικα.
Αυτο που λες ειναι σώστο.
Και να ξερεις οτι απο αυτα που σου λενε να μη πιστευεις ουτε τα μισα...
Κανε αυτο που επιθυμεις και που θεωρεις εσυ σωστο και αστους αλλους να λενε.
Εγω αυτο εκανα και δε μετανιωσα καθολου...
13 και σήμερα - 2ΜΑΛ - 306
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
ΑΛΕΞΙΟΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΟΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Αν υπαρχει θελω ειναι υπερ σου. οσο αναφορα βαθμο δυσκολιας ΟΥΚ και μετα 31μεε
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Πανω απ'ολα ειμαστε ελληναρες και δεν πρεπει να το ξεχναμε και μονο που εχουμε τελειωσει ειδ. δυναμεις ειναι τιμη μας. κι'οχι πεζικαριοι. γιατι γουσταρουμε να δοκιμαζομαστε.
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Μεγαλη μας τιμη, οποιος θελει και μπορει
ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗΣ »

Θελουμε και μπορουμε, αν ο θεος ειναι υπερ μας ποιος μπορει να ειναι εναντιον μασ

ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Ρε συ αλεξιπτωτιστη γιατι δε γινεσαι μελος στο φορουμ;
Sergeant
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Sergeant »

Γενικά μιλώντας πάντως, το πιό δύσκολο σώμα στο στρατό είναι αυτό που είναι το πιο υποστελεχωμένο.

Τρως μπιφτέκι με το κιλό...

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν βύσμα καταλήγουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚ. Έτσι κατέληξα κ εγώ Γ ΜΑΚ.

ΠΕΝ δεν περάσαμε οι Διοικήσεως, λόγω έλλειψης στελεχών, μόνο οι Κρούσεως πέρασαν. Συν τοις άλλοις, πέσαμε σε περίοδο μετακόμισης, οπότε όλη η κάβλα των ασκήσεων ήταν περιορισμένη.

Γενικά *****... Βγαίναμε μόνο με υπηρεσιακά, δηλ βγαίνεις 6 με 9 το βράδυ και μετά βαράς σκοπέτο.

Στη 2α ΜΑΛ, όπου ο κόσμος είναι ατελείωτος, τους πήγαινε 2-1 τους νέους και τους παλιούς 1-2.

Όλες οι Μοίρες έχουν τη δυσκολία τους...

Όσο για τα στελέχη, η πλειοψηφία είναι ανίκανοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν κατάφεραν να βολευτούν σε κάποιο άλλο γραφείο, οπότε διάλεξαν το στρατό.

Να μη μιλήσω για τους αξιωματικούς... Οι περισσότεροι ΚΑΝΕΝΑ αίσθημα τιμής, ο λοχαγός μου ένας μπετόβλακας κ μισός γεμάτος ψυχαναγκασμούς, κάποιοι άλλοι γιωτάδες που έκλαιγαν στο ΚΕΑΠ μόλις τους πλάκωναν στις φάπες. Θεωρητικά μιλώντας, επειδή φοβάμαι ότι το forum παρακολουθείται, απλά ελπίζω να κάνουν σωστά τη δουλειά τους όταν έρθει η ώρα...

3 ήταν μόνο αυτοί που τους παραδέχτηκα... Από ***** οι υπόλοιποι ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.Commando και ptommando και τ' @@ μου κουνιούνται... Παπάτζα νίντζα κ άγιος ο Θεός...

Τέλος, μόνο οι αξιωματικοί που έχουν περάσει ΜΥΚ είναι οι πιό σοβαροί. Δεν σε καψωνάρουν χωρίς λόγο, τους διακατέχει μια απόλυτη ηρεμία...

Αυτά έχω να πώ. Όποιος ψάχνει τη θητεία που θα τον κάνει τούμπανο κ γαμάτο καταδρομέα, είναι ΠΟΛΥ γελασμένος. Η εκπαίδευση είναι ΜΟΝΟ ψυχολογία.Σε μαθαίνουν να σταματάς να σκέφτεσαι κ να υπομένεις τα πάντα, και αυτό είναι όλα τα λεφτά. Η σωματική άσκηση είναι μια μούφα κ μισή.Η εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων είναι αποκλειστικά κ μόνο η εξής:εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματάνε, εσύ πρέπει να προχωρήσεις. Και δεν προχωράς με το σώμα σου, γιατί έχεις ήδη βελάξει,αλλά με την ΨΥΧΗ σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergeant την Κυρ Ιούλ 04, 2010 3:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fideas emk »

Sergeant έγραψε:Γενικά μιλώντας πάντως, το πιό δύσκολο σώμα στο στρατό είναι αυτό που είναι το πιο υποστελεχωμένο.

Τρως μπιφτέκι με το κιλό...

Συγκεκριμένα, όσοι δεν έχουν βύσμα καταλήγουν ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚ. Έτσι κατέληξα κ εγώ Γ ΜΑΚ.

Στη 2α ΜΑΛ, όπου ο κόσμος είναι ατελείωτος, τους πήγαινε 2-1 τους νέους και τους παλιούς 1-2.

Τέλος, μόνο οι αξιωματικοί που έχουν περάσει ΜΥΚ είναι οι πιό σοβαροί. Δεν σε καψωνάρουν χωρίς λόγο, τους διακατέχει μια απόλυτη ηρεμία...

.Η εκπαίδευση των Ειδικών Δυνάμεων είναι αποκλειστικά κ μόνο η εξής:εκεί όπου όλοι οι άλλοι σταματάνε, εσύ πρέπει να προχωρήσεις. Και δεν προχωράς με το σώμα σου, γιατί έχεις ήδη βελάξει,αλλά με την ΨΥΧΗ σου...
Γεια σου κομαντος! Ενας πρωην νιντζαρχος εδω απο Ε'ΜΚ΄... Απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι εισουν ΕΚΕΙ... Ολα ειναι ακριβως ετσι. Η δυσκολια ξεκιναει απο το λαο που υπαρχει στη μοιρα.

βυσματικες στην Ελλαδα ειναι η Β'ΜΚ και η 2ΜΑΛ... Ενω η 35ΜΚ ειναι πιτα στον κοσμο παντα (οπως και οι αλλες δυο) ... Οποτε εκει ο κοσμος δε μπορει να νοιωσει...

για τους αξιωματικους απο ΜΥΚ ειναι απολυτα σωστα αυτα που λες. Οι πιο ακομπλεξαριστοι (συνηθως) γιατι δε χρειαζεται να δειξουν οτι ειναι καποιοι... Ολοι ξερουνε την πουλαδα.

Νεοι θα βελαξετεΕικόνα (καιρο ειχαν να το ακουσω). Θα λιωσει το κορμακι σας, θα σταξετε! Πως αλλιως το λενε;

Sergeant
Στρατιώτης
Στρατιώτης

fideas emk έγραψε:Νεοι θα βελαξετεΕικόνα (καιρο ειχαν να το ακουσω). Θα λιωσει το κορμακι σας, θα σταξετε! Πως αλλιως το λενε;

Πώς αλλιώς το λένε;

''Θα σε κάνω μπλε-μωβ''

Είχα πάθει πλάκα στην αρχή, μέχρι που είδα ότι όντως γίνεσαι μπλε στην αρχή και μετά μωβ... ΕικόναΕικόνα

Ερώτηση προς τους mods: Γιατί με βαφτίσατε ''Υποδεκανέα''; Αφού δεν είμαι τσάτσος!Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergeant την Δευ Ιούλ 05, 2010 4:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Ναι αλλα το Sergeant (Λοχιας) Που εχεις τι ειναι; Αρχιτσάτσος δηλαδη... Εικόνα

Τσατσος ειμουν κι εγω και με καμαριΕικόνα... Αν εχετε δει τι σειρα ''οι Πολεμιστες'' του Σπιλμπεργκ για τους αμερικανους αλεξιπτωτιστες στο 2ο παγκοσμιο (πολυ δυσκολη μοναδα, ... ) τα πραματα ειναι σχεδον ακριβως ετσι οπως τα δειχνει εκει. Στην αρχη που δειχνει την εκπαιδευση τους (αλλα νταξει πιο σκληρη μαλλον απο τη δικη μας Αν και μπεργκιναδες δεν ειχαν αυτοιΕικόνα ) ... Αλλα εχει σκηνικο που λεει ο ολοχαγος στο διμοιριτη. Θελω 6 αναφερομενους μεχρι το βραδυ... Και λεει ο δριτης ''μα ποιους αναφερομενους; Αφου δεν καναν τιποτα;'' οποτε του λεει ο αλλος ''δε με νοιαζει να βρεις''... Ετσι και η δουλεια του ΛΥΛ (αν εισαι τσατσος) εγω μονο μια φορα πατησα στο γραφειο του λοχαγου (για να μου δωσει τη σαρδελα αλλα παλι δεν την ειχα παρει απο το καψιμι οποτε πηρα τα @@ μου Εικόνα ). Αλλα ηξερα Για τσατσους λοχιες οτι τους φωναζε και τους ελεγε για τιμητικες αν βγαλουν αναφερομενους κτλ... Εικόνα

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GenerX »

Βασικά αρχιτσάτσος δεν είναι ο Λοχίας απαραίτητα. Αλλά αυτός που ζητάει αναφερόμενους έτσι...

Άσχετο, αλλά fidea, στα ΠΕΝ σε μονάδες καταδρομών πρώτευσαν (της 311) παιδιά με αντίθετη ιδεολογία. Απορώ οι πιο "κοντινοί" που υποτίθεται αγαπάνε στρατό κλπ κλπ, πως και δεν τους ξεπέρασαν. Όχι ότι είναι κανένα θαύμα, ή κάτι ακατόρθωτο, αλλά μου έκανε εντύπωση.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός

Τσιμπα τις μερες μου.

Τους ουκαδες τους μισω για το ΣΩΒΕ

ενω εγω απολελε

Τους ουκαδες τους μισω

γιατι στο καψιμι δε μ'αφηνουν να σταθω

κωλοψαρα!

Γρασσουλι;

Ενα και ψηλα;

Sergeant
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Εγώ τσάτσος δεν ήμουν, ήταν οι βρωμονέοι.

Που τους περιμέναμε πώς κ πώς, κ ο ένας ήταν ανηψιός του ΑΓΕΕΘΑ, ο άλλος πρεζόνι και ο τρίτος ήταν 200 κιλά.

Περιμέναμε 3 μήνες τη σειρά απαλλαγής μας και μας έστειλαν αυτούς, όλους κ όλους 3 άτομα! Ο καλύτερος τελικά ήταν αυτός με τα 200 κιλά.

Τσάτσοι είναι τα τσιράκια των λοχαγών που γίνονται υποδεκανείς. Όσο για τη ΣΩΒΕ, αν αυτός που σου την κάνει είναι πιο γιωτάς από σένα, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα... Επίσης, δεν έγινα λοχίας επειδή ήμουν η γκόμενα του λοχαγού, πέρασα ΛΥΒ φίλε... Κ όποιος έχει περάσει ΛΥΒ πεύκο, ξέρει τί θα πει λοχιόσημο για έφεδρο. Ας μην το παρακάνουμε βέβαια, δεν πέρασα και Σχολή Αιχμαλώτων, αλλά τέλως πάντων κατι πέρασα κ εγώ, διότι το είχαμε κόμπλεξ οι Διοικήσεως που είμασταν αΠΕΝιστοι.

Γενικά πάντως στο θέμα μας, στη σειρά μου οι περισσότεροι που δεν είχαν βύσμα διάλεγαν ΕΛΔΥΚ για να μην τους στείλουν σε ΕΤΕΘ. Εγώ δεν ήξερα τί σκατά ήταν το ''ΕΤΕΘ'', οπότε κάτι θύματα σαν κ εμένα κατέληξαν εκεί... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergeant την Τρί Ιούλ 06, 2010 4:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Greek_Army »

Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα τα ΕΤΕΘ αλλά πριν 2-3 χρόνια είχανε πολύ "πόνο"
Sergeant
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πάντα τα ΕΤΕΘ έχουν πόνο, γιατί δεν παταει ψυχή από έφεδρους, βρίσκουν μερικούς (λίγους) κ τους στέλνουν με το ζόρι... Με λίγα λόγια, θα κοιμηθείς μόλις απολυθείς!Εικόνα

Παραπληγία...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sergeant την Τρί Ιούλ 06, 2010 4:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης