Και ενα για το 625 ΤΠ Τεθωρακισμενων ιωαννινων και αφιερομενο στην 305 Εσσο που μπαινει δευτερα και τριτη 10/11 αυτου του μηνα
Ο ύμνος του μαυροσκούφη (τεθωρακισμένα)
Χαλύβδινα τα στήθη κι η ορμή μας Που γιγαντώνεται απ'τους θρύλους τους παλιούς Κι ατρόμητη στον κίνδυνο η ψυχή μας, Μας κάνει αθάνατους στις μάχες, στους καπνούς
Απ'τα άρματα, στους κάμπους της πατρίδας Καβάλα στα άλογα και στ' άρματα στητοί, Σαν κεραυνός ορμούν στην καταιγίδα, Οι μαυροσκούφηδες, εμείς οι διαλεχτοί
Χλιμίντριζε το άτι, βογκάει η μηχανή Και βγαίνουν και οι δύο νικητές Βροντάει το κανόνι Και βγαίνουν με ορμή της χώρας μας οι ελευθερωτές
Απ'τα άρματα στα άτια Πετάει η λευτεριά, Στη νίκη οδηγεί την τρομερή Αστράφτουνε τα μάτια και πάλλεται η καρδιά Για μια μεγάλη Ελλάδα κι ισχυρή (δις)
Χάρις έγραψε: ... Έλεος... ! Λες να τ' αλλάξω κι εγώ;
Εγώ λέω να το κάνεις"Η υπολοχαγός Χάρις". Δεν νομίζω να μην το καταλαβαίνουν. Εγώ και ξανθός που είμαι το κατάλαβα ότι είσαι δεσποινίς... Με αυτό που σου προτείνω το βρίσκω δύσκολο.
Στη σμυν πηγα και γραφτηκα κ΄ειχα χαρα μεγαλη μα που να ξερω ο φουκαρας το τι περνουν οι αλλοι απο τις 6 εγερση ως τις 7 τροχαδιν κι απ τις 7 και υστερα μας βγαζουνε το λαδι η νυχτα ειναι παγερη μα η σκοπια πιο κρυα και αντις για το κορμακι της γυρευω τι g3
Κατω τα μιση κατω τα παθη κατω τα κομματα της προδοσιας τριζουν οι ταφοι περα απτα βαθη της μικρας ασιας τα κοκκαλα τους γι αρματα αδραξτε αετοι πεταξτε