Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 26

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Κατι που εχω Αναφερει ξανα ειναι να μην δινουν δικαιωματα μεσα στο στρατο. Δεν ειναι απαραιτητο. Ας κανουν ησυχα και ομορφα τη θητεια τους και να τελειωνουν.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Su-35 »

Aeroporos27 έγραψε: δεδομενου οτι τα ΜΜΕ προωθουν την εικονα της καρικατουρας τοτε τετοια ατομα θα διαλεξουν να προβαλουν που ειναι κ πιασαρικα για να γελασει ο κοσμος.

Στα ΜΜΕ βγαζουν κραγμενους λογω προπαγανδας ωστε να γινουν γρηγοροτερα αποδεκτοι απο την κοινωνια.

Οι πολυ θηλυπρεπεις ομοφυλοφιλοι θα παραμεινουν εκτος ενοπλων δυναμεων για να μην επηρεασουν τη σωστη λειτουργια τους. Για τους υπολοιπους θα ηταν και αδικο να μην υπηρετουν. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Su-35 την Δευ Αύγ 30, 2010 2:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από konstantina »

Για να καταλαβω ρε παιδια. Που παιζει ρολο αμα ο αλλος ειναι ομοφυλοφιλος; Δεν μπορει να κανει την δουλεια του; Μπορει. Επομενως?
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Deathdiver »

konstantina έγραψε:Για να καταλαβω ρε παιδια. Που παιζει ρολο αμα ο αλλος ειναι ομοφυλοφιλος; Δεν μπορει να κανει την δουλεια του; Μπορει. Επομενως;

Πρακτικα μπορει να κανει την Δουλεια του αλλα αν αρχισει να εκδηλωνει συναισθηματα θα επηρεασει την ομαλη λειτουργεια του σωματος και απως καταλαβαινεις αυτο λειτουργει αρνητικα... Εικόνα

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Χε χε χε. Τι να πω. Κριμα παντως. Γτ υπαρχουν κ αξια παλικαρια
Άβαταρ μέλους
Deathdiver
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Deathdiver »

konstantina έγραψε:Χε χε χε. Τι να πω. Κριμα παντως. Γτ υπαρχουν κ αξια παλικαρια

Εννοειται οτι ειναι αξια παλικαρια απλως μπορει να επηρεασουν αρνητικα τους αλλους...

konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Τι να πω. Η ανυε κρινει.
Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 32

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Deathdiver έγραψε:
konstantina έγραψε:Για να καταλαβω ρε παιδια. Που παιζει ρολο αμα ο αλλος ειναι ομοφυλοφιλος; Δεν μπορει να κανει την δουλεια του; Μπορει. Επομενως;
Πρακτικα μπορει να κανει την Δουλεια του αλλα αν αρχισει να εκδηλωνει συναισθηματα θα επηρεασει την ομαλη λειτουργεια του σωματος και απως καταλαβαινεις αυτο λειτουργει αρνητικα... Εικόνα

Συγνωμη φιλε μου αλλα αυτο που λες δεν μπορει σε καμια περιπτωση να αποτελεσει βαση η δικαιολογια για την καταλληλοτητα ενος ομοφυλοφιλου να υπηρετησει η οχι.

Οπως ξεκαθαρισα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ οι ομοφυλοφιλοι υπηρετουν ανοιχτα εκτος απο θεοκρατικα καθεστωτα, δευτερο-τριτες χωρες απο βιωτικο επιπεδο κ φυσικα εκτος απο την Ελλαδα.

Δεν νοειται να μου φερνει καποιος παραδειγμα οτι η συναισθηματικη εκδηλωση καποιου ομοφυλοφιλου θα επηρεασει την ομαλη λειτουργεια του σωματος. Εχεις δει πολλους να εκφραζουν συναισθηματικα κατι μεσα στον στρατο;

Με αυτο το σκεπτικο ο χωρος εργασιας για το μονιμο προσωπικο θα ηταν Συνεχως ενα χαοτικο πεδιο μιας κ διπλα μας υπηρετουν επισης γυναικες συναδελφοι. Θελουμε να πουμε δλδ οτι δεδομενης της συναισθηματικης και σεξουαλικης ελξης των δυο φυλων εχει αποριθμιστει σημερα η λειτουργεια του σωματος στην Ελλαδα η κ παγκοσμιως; Δεν θυμαμαι τοσο χρονια στο στρατο να βλεπω ανοιχτες σεξουαλικες εκμυστηρευσεις η συναισθηματικη εκδηλωση απο αμφοτερους αντρες κ γυναικες... Η εννοεις οτι μεσα στον θαλαμο κατα την διακρεια της εκπαιδευσης οι ομοφυλοφιλοι θα αποριθμισουν καπως τους υπολοιπους; Εχεις δει εσυ πολλους οι οποιοι ανοιχτα να Στην επεσαν μεσα στον στρατο;

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeroporos27 την Τρί Αύγ 31, 2010 1:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Πως δηλ ενας ομοφυλοφιλος μπορει να επηρεασει αρνητικα τους αλλους; Αυτη την απορια εχω dethdiver. Δηλ θα χαλασει την ψυχολογια σου; Η μερικοι ακομα διχαζονται; Και φοβουνται γι αυτο;

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Αύγ 31, 2010 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
konstantina
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Διαβασε πιο πανω το ιδιο ρωτησα και εγω
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Και ας μην αναφερομαστε μονο στους οπλιτες ομοφυλοφιλους αλλα και σε υπξκους και αξκους που ειναι και παντρεμενοι και εχουν και παιδια. Ετσι για να εχουμε μια σφαιρικη εικονα.
Aeroporos27
Posts in topic: 32

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Rafale έγραψε:Και ας μην αναφερομαστε μονο στους οπλιτες ομοφυλοφιλους αλλα και σε υπξκους και αξκους που ειναι και παντρεμενοι και εχουν και παιδια. Ετσι για να εχουμε μια σφαιρικη εικονα.
Εδω πιανεις ενα εντελως αλλο θεμα εκτος του remit του θεματος για το εαν η οχι οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να υπηρετουν.

Το εαν καποιος ομοφυλοφιλος διαλεγει για καποιους αλφα λογους να παντρευεται η να ειναι με γυναικες εχει σχεση με την ψυχοσεξουαλικη αναπτυξη της προσωπικοτητας του καθως κ με διαφορους κοινωνικους λογους τους οποιους καποιος δεν μπορει προφανως να διαχειριστει.

Χωρις να κρινουμε εαν ειναι σωστο η οχι κατι τετοιο, η συντριπτικη πλειοψηφια των ομοφυλοφιλων αντρων κ γυναικων ειναι απολυτα συμφιλιωμενοι με την σεξουαλικοτητα τους, τον κοινωνικο περιγυρο κ τις οποιες προκλησεις ενδεχεται να αντιμετωπισουν στην κοινωνικη τους ζωη καθως απο μικροι μαθαινουμε να ''εκπαιδευομαστε'' κατα καποιον τροπο σε αυτα τα θεματα.

Η Ψυχοκοινωνικη προσαρμογη του μεσου ομοφυλοφιλου ειναι αριστη κ αναλογη με τον ετεροφυλοφιλο... Ειναι ξεκαθαρα κ αυτα απο την Ψυχολογια κ Ψυχιατρικη

Κ εγω οπως ειπα ειμαι ομοφυλοφιλος αξιωματικος, αυτο δεν σημαινει οτι θα παντρευτω μια γυναικα καθως ειναι κατι που δεν το θελω εγω... Σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορω να κρινω καποιον ομοφυλοφιλο που διαλεγει να παντρευτει. Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aeroporos27 την Τρί Αύγ 31, 2010 1:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από Rafale »

Αυτο που λεω ειναι μια παραμετρος που δεν πρεπει να περασει ασχολιαστη. Και πιστευω Οτι ειμαι εντος θεματος Μιας και το θεμα δεν κανει διαχωρισμο οπλιτων -αξκων. Δεν εχω Ερωτημα Αν πρεπει να υπηρετουν η οχι. Εχω ποσταρει την αποψη μου γι αυτο σε προηγουμενες σελιδες. Αυτο που λεω ειναι οτι υπαρχουν και αξκοι ομοφυλοφιλοι και μαλιστα παντρεμενοι. Που για μενα αυτο ειναι εγκλημα. Δεν χρωστα η γυναικα σου και τα παιδια σου να εχουν μια εικονα για σενα και να μαθαινουν οτι εισαι ομοφυλοφιλος. Και οτι απλα εκανες ενα γαμο για να "καλυφθεις" μεσα στην υπηρεσια σου και γενικοτερα στην κοινωνια. Ετσι Δεν θα ηταν δικαιο να πιανουμε τους απλους οπλιτες και μονο. Σ αυτο το φορουμ το θεμα πιστευω οτι δεν πρεπει να το δουμε απο ψυχιατρικης και ψυχολογικης σκοπιας. Γι αυτο υπαρχουν αλλα σαιτ και μαλιστα απο ειδικους.

... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rafale την Τρί Αύγ 31, 2010 1:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από oldie158 »

@Aeroporos27

φίλε δε λέγομαι oldie58 αλλά oldie158 και ούτε είμαι 58 χρονών.

οκ, νο πρόμπλεμ, το πρόμπλεμ είναι ότι μάλλον και τα υπόλοιπα που έγραψα τα διάβασες με την ίδια προχειρότητα.

λοιπόν να μην τα ξαναλέμε, αν εσύ στο στρατό είσαι στην κατηγορία "άνθρωπος της διπλανής πόρτας" με γειά σου και χαρά σου και δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει κανείς (το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι τι ζόρι τραβάς και θέλεις ντε και καλά να δηλώνεις σε όλους τι κάνεις στο κρεβάτι σου).

το πρόβλημα είναι η άλλη κατηγορία, οι θυληπρεπείς, οι καρακραγμένοι, οι εκδιδόμενοι και όλο αυτό το κακό συναπάντημα (αν είναι εξαιρέσεις ή όχι δεν ενδιαφέρει, δεν είναι ποσοτικό το ζήτημα). Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδύνατον να υπηρετήσουν, η δική σου θέση ποιά είναι ;

ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ομοφυλόφιλοι στο στρατό

Δημοσίευση από ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ »

Αγαπητε Aeroporos 27,xαιρομαι που διαφωνεις και ετσι εχουμε την ευκαιρια να κανουμε κουβεντα. Χωρις να θελω να το παιξω ελληναρας και παντογνωστης, να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω για τις μελετες. Διοτι αλλες μελετες θεωρητικα εχουν δειξει μειωση την ανεργιας, του πληθωρισμου και αλλων οικονομικων δεικτων και ολοι μας βλεπουμε ποσο εχει δυσκολεψει η καθημερινοτητα μας. Μακαρι να κανω εγω λαθος και να εχεις δικιο, αλλα νομιζω οτι ο ελληνας παραμενει εχθρικος απεναντι στις μειονοτητες, ειτε αυτες ειναι κοινωνικες ειτε θρησκευτικες. Αυτο κατα συνεπεια επηρεαζει και την κοινωνικη ζωη του ατομου. Επειδη φαινεσαι διαβασμενος στο θεμα της ψυχολογιας του χρηστη ναρκωτικων ουσιων, να ξεκαθαρισω οτι σεβομαι οποιονδηποτε επεσε σε αυτη την κολαση και προσπαθει να ξεφυγει, ετσι ωστε να ζησει μια φυσιολογικη ζωη, μακρυα απο ψυχοτροπες ουσιες. Αυτον τον ανθρωπο να τον στηριξω με ολη μου την ψυχη. Οταν ομως ερχεται ο αλλος, βρωμοκοποντας μπαφο, μας ειρωνευεται, και αρνειται να δωσει τα στοιχεια του φωναζοντας μας "εγω ειμαι λελε, καραβαναδες! " λυπαμαι αλλα ουτε σεβασμο δειχνω, ουτε και κατανοηση.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες