Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Plc88

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Plc88 »

MΑκαρι φιλαράκι μου. Γιατί πχ εγώ στα 1900 μόρια είμαι. Ελπιζω ορι καλύτερο γ τον καθένα μας
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Plc88 αντικειμενικά το 2100 το θεωρώ απίθανο, γιατί είναι σαν να λέμε ότι υπάρχουν 620 άτομα που περνάνε έναν τρίτεκνο με 5 αντιπυρικές... Αν υπολογίσεις ότι οι 445 που έφυγαν πέρσι είναι όλοι μέχρι 33 ετών και έμειναν 240 εκτός και 450 που είναι από 33-35 και δεν είχαν πέρσι δικαίωμα συμμετοχής, πάμε για 240+450+ (όσοι δεν δήλωσαν πέρσι και θα δηλώσουν φέτος) =το πολύ 900 άτομα. Δεν σου υπολογίζω αυτούς που μπήκαν 22-23 μέχρι 33 ετών γιατί τους περνάς όλους σχεδόν. Από τους 900 θες 300 άτομα ή να τους περνάς ή να μη δηλώσουν ή να κοπούν στα ΠΚΕ. Πολύ βατός στόχος νομίζω. Ξέρεις πολλούς που υπηρετούν στην Αττική και έχουν τις οικογένειές του κτλ να θέλουν να πάνε 7 χρόνια σε νησί;
10AaAa

Δημοσίευση από 10AaAa »

Άρα πολλοί εποχιακοί δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους άρα θα έχουμε κάποιες ελπίδες κ εμείς οι πολίτες η κ παλι μπααααα;
Plc88

Δημοσίευση από Plc88 »

Έτσι όπως τα υπολογίζεις φίλε dikastis05 δεν έχεις κ άδικο.
Arta

Δημοσίευση από Arta »

Καλησπέρα ομάδα να έχουμε καλή επιτυχία στην προκήρυξη και όλα θα πάνε καλά 💪
purosvestis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από purosvestis »

Καλησπέρα και από μένα…
4 αντιπυρικες, δοκ εφεδρος και Γ δίπλωμα
16,5,2 συνολο 2300 μόρια
Αφού δεν μετράν τα εθελοντικά έξτρα άντε να δούμε
Kasbou

Δημοσίευση από Kasbou »

Καλησπερα και καλή επιτυχία σε όλους ! Μια διευκρίνιση για την τριτεκνια εγώ που είμαι 28 με 2 αδέλφια 17 και 23 που σπουδάζει με πιάνει ; Γιατί τα γράφουν μπερδεμένα
Pea2020

Δημοσίευση από Pea2020 »

Καλημέρα σας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο βαθμός του λυκείου παίζει ρόλο όπως και στην προκήρυξη των εποχικών?
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Pyr »

Pea2020 έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:56 am Καλημέρα σας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο βαθμός του λυκείου παίζει ρόλο όπως και στην προκήρυξη των εποχικών;
Όχι δεν μετράει πουθενά ο βαθμός απολυτηρίου λυκείου, ούτε καν σε μία απο τις 5 περιπτώσεις ισοβαθμιών η 6η κ τελευταία περίπτωση ειναι η κλήρωση.
Dikastis05
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Dikastis05 »

Όχι Kasbou, θα πρέπει εσύ να έισαι μέχρι 25 ή να σπουδάζεις και να είσαι μέχρι 30. Δυστυχώς δεν μετράει η ηλικία των αδελφών σου.
Pea2020

Δημοσίευση από Pea2020 »

Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 8:23 am
Pea2020 έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 6:56 am Καλημέρα σας. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ο βαθμός του λυκείου παίζει ρόλο όπως και στην προκήρυξη των εποχικών;
Όχι δεν μετράει πουθενά ο βαθμός απολυτηρίου λυκείου, ούτε καν σε μία απο τις 5 περιπτώσεις ισοβαθμιών η 6η κ τελευταία περίπτωση ειναι η κλήρωση.
Ναι αλλά στην περίπτωση που λέει δόκιμος ειδικές δυνάμεις προεδρική φρουρά. Ποιος πάει πρώτος;
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Pea2020 έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 11:12 am
Pyr έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 8:23 am
Ναι αλλά στην περίπτωση που λέει δόκιμος ειδικές δυνάμεις προεδρική φρουρά. Ποιος πάει πρώτος;
Ο δοκιμος ειδικων δυναμεων προηγειται.
Arta

Δημοσίευση από Arta »

Πόσοι εποχιακοί πυροσβέστες λέτε ότι θα κάνουν τα χαρτιά τους για εμοδε ;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Arta έγραψε: Τρί Δεκ 19, 2023 9:10 pm Πόσοι εποχιακοί πυροσβέστες λέτε ότι θα κάνουν τα χαρτιά τους για εμοδε ;
Από προσπάθεια και εγώ να μάθω από τον κύκλο μου δεν θα δηλώσουν όσοι πίστευα εξ αρχής οι περισσότεροι λόγο οικογένειας και απόστασης και έλλειψη χρημάτων για μια καινούργια αρχή σε μακρινές τοποθεσίες και άλλοι απλά δεν θέλουν να πιέσουν τους εαυτούς ξέρουν τα όρια τους και θα περιμένουν απλά για μόνιμους! Μην εκπλαγείτε αν δεν δείτε τρομερή συμμετοχή!
pittt

Δημοσίευση από pittt »

Δυο φωτογραφιες τυπου αστυνομικης ταυτοτητας η διαβατηριου που λεει, εγχρωμες η ασπρομαυρες εννοει;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες