Επιλαχόντες λιμενοφύλακες (έτους 2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Takis7 »

papadopoulos1988 έγραψε:Οι 70ΛΦ (επιλαχόντες), όπως λέτε ότι θα πάρει θα γίνει με το ποσοστό της προκήρυξης.Ειδικές Δυνάμεις &Ο. Υ. Κ. =>60%

Γενική Σειρά=========>30%

Μουσικοί===========>10%

Τυχόν κενές θέσεις μεταφέρονται στις Ειδικές Δυνάμεις.

Προσοχή:Αν πάρουν επιλαχόντες!

Δεν έχει σημασία που ψηφίστηκε ''μετά την πρόσληψη επιτυχόντων και εντός ενός χρόνου λόγω επιτακτικών αναγκών δίνεται η δυνατότητα για πρόσληψη επιλαχόντων ως νέας εκπαιδευτικής σειράς'', το θέμα είναι να εφαρμοστεί. Όλοι λευκοί θα είναι, όποιος θέλει ειδικοδυναμίτης και μπορεί όταν βγει Σχολείο το παρακολουθεί.

Με υπουργική απόφαση καθορίζεται ο αριθμός, που ο οποίος έχει καθοριστεί και τώρα μπαίνουν οι βάσεις και οι υπογραφές ! Δεν ισχυουν τα ποσοστά αυτά που ανέφερες γιατί αφορούσε την προκήρυξη, όπως και οι ευεργετικές θέσεις. Μην λέμε πράγματα που δεν ξέρουμε...

Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Takis7 έγραψε:Με υπουργική απόφαση καθορίζεται ο αριθμός, που ο οποίος έχει καθοριστεί και τώρα μπαίνουν οι βάσεις και οι υπογραφές ! Δεν ισχυουν τα ποσοστά αυτά που ανέφερες γιατί αφορούσε την προκήρυξη, όπως και οι ευεργετικές θέσεις. Μην λέμε πράγματα που δεν ξέρουμε...

Επισης θα πάει σύμφωνα με τα μόρια, δηλαδή όσοι είστε επιλαχόντες μην σας δημιουργηθεί απορία ότι θα είναι περισσότεροι της γενικής κατηγορίας. Όσο αφορά μουσικούς δεν θα πάρει γιατί δεν έχει ανάγκες εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Ιαν 23, 2021 5:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
akisep19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από akisep19 »

Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι ποσοστό τάδε επί Του συνόλου των προκηρυχθεντων θέσεων καταλαμβάνεται από τις ακόλουθες ειδικές κατηγορίες σύμφωνα με την σειρά επιτυχίας τους στο Διαγωνισμό ανεξαρτητως ειδικοτήτων και κατηγοριών...
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

akisep19 έγραψε:Η προκήρυξη λέει ξεκάθαρα ότι ποσοστό τάδε επί Του συνόλου των προκηρυχθεντων θέσεων καταλαμβάνεται από τις ακόλουθες ειδικές κατηγορίες σύμφωνα με την σειρά επιτυχίας τους στο Διαγωνισμό ανεξαρτητως ειδικοτήτων και κατηγοριών...

Φίλε μου από τη ώρα που θα μπουν οι 155 τέλος! Δηλαδη εσυ ή εγώ θα του πω του υπουργού γιατι πήρες 42 άτομα από γενική; Εφόσον το αρχηγείο έχει ζητήσει και εφόσον είναι καθαρά Υπουργική απόφαση και έχει δώσει το Οκ το είχε πει και στη Κρήτη. Απλώς το μόνο που άλλαξε είναι η απορρόφηση και των υπολοίπων

akisep19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φίλε takis7 εκτιμώ τα λεγόμενά σου γιατί φαίνεται ότι γνωρίζεις παραπάνω από κάποιους που λένε παπατζες. Το πιο σωστό σε μια πρόκυρηξη που έχει τελειώσει έιναι να πάρει είτε 10 είτε 20 είτε 70 βάσει μορίων. Δλδ ο τελευταίος γενικής έχει περίπου 100 μόρια παραπάνω από τον πρώτο των ΕΔ. Ειναι άδικο να μείνει απεξω.
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

akisep19 έγραψε:Φίλε takis7 εκτιμώ τα λεγόμενά σου γιατί φαίνεται ότι γνωρίζεις παραπάνω από κάποιους που λένε παπατζες. Το πιο σωστό σε μια πρόκυρηξη που έχει τελειώσει έιναι να πάρει είτε 10 είτε 20 είτε 70 βάσει μορίων. Δλδ ο τελευταίος γενικής έχει περίπου 100 μόρια παραπάνω από τον πρώτο των ΕΔ. Ειναι άδικο να μείνει απεξω.

Ο τελευταίος της γενικής κατηγορίας δεν θα πρέπει να αγχώνεται.

SpecialF_RunnerUp
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από SpecialF_RunnerUp »

Καλησπέρα σας, Η κατάταξη από τον πίνακα επιλαχόντων γίνεται με αύξων αριθμό και όχι με ευεργέτηματα όπως υποστηρίζουν μερικοί, για τον απλούστατο λόγο ότι οι θέσεις που αφορούσαν τους συγκεκριμένους υποψηφίους έχουν καλυφθεί ήδη απ' την προκήρυξη. Ο κύριος υπουργός αναφέρθηκε σε 95 επιλαχόντες χωρίς να διευκρινίζει για σημαιοφόρους ή Λ/Φ. Προσωπική εκτίμηση :1) σημαιοφόροι 45 επιτυχόντες 41 επιλαχόντες (συνολικών ειδικοτήτων) θα απορροφήσει περίπου το 55% με 60% Δηλαδή μιλάμε για 25 άτομα μας μενούν 70 θέσεις.2) Λ/Φ όπως προείπε ο πιο έγκυρος άνθρωπος εδώ μέσα Takis, η λογική λέει ότι όλοι οι επιλαχόντες Γενικής Κατηγορίας είναι μέσα λόγω του ότι ο τελευταίος επιλαχών της συγκεκριμένης κατηγορίας έχει υψηλότερο αριθμό μορίων απ' ότι ο πρώτος των υπολοίπων 2 κατηγοριών άρα άλλοι 42 επιλαχόντες μέχρι στιγμής 42+25=67 (περίπου αν δεν αλλάξει κάτι). Μένουν 28 θέσεις που πιστεύω πως θα συμπληρωθούν από κατηγορία ειδικών δυνάμεων (Για τον λόγο ότι οι μουσικοί έχουν τα χαμηλότερα μόρια χωρίς να αποκλείω την μεταγενέστερη κατάταξη τους) άρα 42+28=70 από τους 129 συνολικά επιλαχόντες δηλαδη περίπου αντίστοιχο ποσόστο με τους σημαιοφόρους 50%. Τώρα κάποιοι που αναφέρονται σε Ο. Υ. Κ χωρίς καν να έχουν πίνακα επιλαχόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας με κάνουν να απορώ, εκτός εάν γνωρίζουν κάτι που δε ξέρω. Τέλος κάποιος αναφέρθηκε για διασώστες δηλαδή τελείως άκυρο; Εδώ δεν είχε διασώστες απ' την αρχική προκήρυξη και καλύφθηκαν από κατηγορία ειδικών δυνάμεων θα πάρει και επιλαχόντες χωρίς καν πίνακα συγκεκριμένης κατηγορίας; Ελπίζω να ανοίξουν θέσεις και να απορροφηθούν όλοι και όλες ! Μην δίνετε λάθος πληροφόρηση όμως και ενθαρρύνετε η αποθαρρύνετε τον κόσμο. Υπομονή και ελπίζω όλων όσων τα ονόματα είναι στους πίνακες να τους γελάσει η τύχη! Σε πρώτη φάση ας μπουν οι επιτυχόντες σε δεύτερη φάση οι 95 επιλαχόντες που αφορούν πείρου το 60-70% των συνολικών επιλαχόντων (95 θέσεις μικτά) απ' το σύνολο 170 επιλαχόντων (Σημαιοφόρους και Λ/Φ) και μακαρι σε 3η φάση να απορροφηθούν και οι άλλοι 75 επιλαχόντες που απομένουν.

Upopsifios
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Upopsifios »

Παιδιά ξέρω πώς δεν προεχουν αυτή την στιγμή να μπουν μουσικοι αλλά επειδή υπάρχουν μουσικοι που έχουν περισσότερα μόρια απο ολους των ειδικών δυνάμεων γιατι να μην μπουν και αυτοί ; Όπως είχαν ανάγκη να πάρουν 20 μουσικούς κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει κ άλλους...

Μακάρι κάποια στιγμή να τους πάρει όλους

Γιατί περιμένουμε τόσο καιρό μέσα στο άγχος περάσαμε τόσο κόπο...

Εγώ εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και μακάρι να μπούμε ολοι μας

SpecialF_RunnerUp
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από SpecialF_RunnerUp »

Καλησπέρα φίλε μου αναφέρεσαι για 3 άτομα που έχουν από 900μορια και πάνω και έχεις δίκιο. Στην ουσία παλι το 50% της κατηγορίας. Ίσως να γίνει και έτσι και να μειωθούν στους 25 οι επιλαχόντες των ειδικών δυνάμεων. Θέμα χρόνου να το μάθουμε
akisep19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Παιδιά είναι στους μουσικούς δύο άτομα με 1000+ μόρια όπως 1000+ μόρια έχουν και οι 42 της γενικής. Γιατι τα παιδιά από τους μουσικούς να μείνουν έξω με 100-150 μόρια παραπάνω που είναι πχ δίπλωμα ταχύπλοου, αγγλικά και ecdl και να μπει κάποιος με λιγότερα μόρια. Η κλήση επιλαχόντων πρέπει να γίνει καθαρά με μόρια. Απο τα περισσότερα στα λιγότερα.
Ctox
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Ctox »

Και στο Αιγαίο θα παίζουνε κλαρινο
akisep19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εσύ τώρα γιατί κοβεσαι με τους μουσικούς, φοβάσαι μην σου πάρουν τη θέση; Εγω σε άλλη κατηγορία είμαι κ αρκετά ψηλά, αλλά έχω μάθει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου.

Ctox
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ctox »

Ωραία άκου φίλε να δεις. Βγαίνει ο υπουργός και λέει ότι θα πάρει 95 επιλαχόντες γιατί υπάρχει άμεση ανάγκη στο ανατολικό Αιγαίο και δεν μπορεί να περιμένει να πάρει από πανελλήνιες. Και θα πάρει μουσικούς; Θα ήταν τουλάχιστον προκλητικό. Έτσι κ αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κουμάντο στο ποιους θα πάρει. Και ολους να τους πάρει το ίδιο μου κάνει.
akisep19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φίλε μακάρι να μπούνε όλα τα παιδιά αλλά εγώ θα αισθανθώ ριγμένος αν δεν μπω με 1200+ μόρια και μπουν με λιγότερα, αλλά αν η απόφαση του υπουργού είναι να πάρει πχ μόνο από ειδικές τι να κάνω δηλαδή?
Ctox
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ctox »

Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις ούτε εσύ ούτε εγώ. Την γνώμη μου λέω απλά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες