Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από re pate kala re »

ρξbarret έγραψε:Ξέρει κάποιος πόσες κάμψεις και έλξεις πρέπει να βγάλεις στις αθλητικές δοκιμασίες;

Διάβασε την προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Var »

re pate kala re έγραψε:
Var έγραψε:To Πιο δυσκολο για μενα ειναι ξεκαθαρα το μίλι προτιμουσα 1 χιλιομετρο σε 4κ30 τωρα 1609 σε 7.30 θελει πιο πολυ αντοχη

1000 μετρα ήταν σε 4.20 όχι σε 4.30

4.30 θυμομουν ισως κανω λαθος αλλα και παλι ηταν πιο ευκολο να τρεξεις 1000 παρα 1609 τουλαχιστον για μενα παντα, τωρα με καθημερινο τρεξιμο κατι γινεται. Εχει κανεις ιδεα τα αθλήματα θα τα δωσουμε στις πρωτευουσες των νομών;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Var την Παρ Μαρ 26, 2021 5:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Μάγκες είδη όι πιο πολλοί έχετε αγχωθεί για το 1600αρι. Το ενα μίλι δλδ
1ον: Αμα πάτε τόσο αγχωμένη το χάσατε το παιχνίδι
2ον: Ο μονος σας εχθρός δεν είναι ο χρόνος. Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ.
3ον: Να κοντράρετε τον εαυτό σας χωρις να κοιτάται το χρόνο. Αν τρέχετε με άλλους και είναι πιο γρήγοροι απο εσάς να τους κηνυγάτε κια να πιστέψετε στον εαυτό σας. Κανείς δεν είναι καλύτρος απο εσάς. Προσπαθείστε να τον περάσετε και αμα είστε 1οι βάλτε στο μυαλό σας να θέλετε να φτάσετε τον τελευταίο.
4ον: ΠΕΙΣΜΑ-ΘΕΛΗΣΗ-ΑΓΑΠΗ
πιστέψτε στον εαυτό σας κια πιεστείτε. Είναι 7.30 λεπτά από την ζωή σας αλλα αυτά τα 7.30 λεπτά κρίνουν τι ζωή σου

ξεκινήστε απο σήμερα με απλό τρέξιμο με χρόνο. Δείτε πόσο το κάνετε.
Και μέρα παρα μέρα να πηγαίνετε να τρέχετε 1600 με χρόνο και χωρίς να σταματάτε να συνεχίζετε να τρέχετε περισσότερα χιλιόμετρα. Και κάθε φορά να προσπαθείτε να μειώσετε το χρόνο στ μίλι και να αυξάνετε μέτρα στο τρέξι μο σας... Αυτό να το κάνετε 3 φορές τη βδομάδα και μια φορά τη βδομάδα 100αρια εκρηκτικές προπονήσεις. Και περπάτημα... Σιγά σιγά θα τα αυξήσετε ολα. Όπως και προπονηση και για τα αλλα αθλήματα. Και γενικα χαλαρώστε. Αμα το αγαπάτε πιστέψτε με οταν πάτε στα αθληματα θα παλέψετε και θ πατε πιο γρήγορα απο οτι νομιζετε. Απλα ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ
καλή επιτυχία σε όλους
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

margie έγραψε:Παιδια να κανω μια ερωτηση; Υπαρχει περιπτωση λογω της καταστασης με κλειστα γυμναστηρια και γηπεδα να αλλαξουν τα ορια στα αθληματα; Εγω ειχα κανει το καλοκαιρι προσπαθεια στα αθληματα για αλλη προκηρυξη αλλα το 4.20 δεν βγαινει με τιποτα και ειχα γενικα επαφη με την γυμναστικη. Το καλυτερο που εκανα ηταν 4.50. Τωρα με ολη αυτη την κατασταση να ζητανε αθληματα τοσο απαιτητικα ειναι λιγο υπερβολικο νομιζω και μονο για αυτα δεν ξερω αν αξιζει να κανω τα χαρτια μου γιατι ξερω οτι το 1000αρι δεν το βγαζω. Εσας ποια η γνωμη σας; Να τα κανω και οτι γινει ή να μην μπω στο κοπο; Θα δηλωνα μονο αεροπορια ή ξηρας.

κλειστά γυμναστήρια = δικαιολογία όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μερες κοσκινίζει, υπάρχουν δάση πάρκα δρόμοι που μπορείς να κάνεις προπόνηση με ασφάλεια και πολύ αποδοτικά μάλιστα

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Αμα ειναι σε πρωτευουσες νομων καλα ειναι απο πολλες αποψεις δεν θα χρειαστει και μετακινησεις λεφτα ταλαιπωρια
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μάριον έγραψε:Καλησπέρα σας! Θα κάνω και εγώ τα χαρτιά μου στο πολεμικό ναυτικό. Έχω ξεκινήσει και να προπονούμαι μόνη μου διότι δεν έχω δώσει ποτέ αθλήματα και με αγχώνουν αρκετά το 100αρι και το 1000αρι. Λοιπόν, βρίσκομαι στην 5η προπόνηση. Μέχρι στιγμής βγάζω σε 4.20 τα 780 μ και σήμερα έκανα 1η φορά τα 100 μ σε 22 δευτερόλεπτα (μετά από 3 προσπάθειες που το έβγαζα σε 26'') μετά από καλές διατάσεις και 3 γύρους ζέσταμα. Θεωρείται καλός χρόνος για αρχή; Και τι άλλο θα έπρεπε να προσέξω; Επίσης, γνωρίζει κάποιος τι παίζει από τιμές εάν θέλει κάποιος να πάρει προπονητή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Διάβασε την προκήρυξη τα αθλήματα είναι 1 μίλι 1600 μέτρα σε 7,30 λεπτα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

EIRINI96 έγραψε:Ρξbarret,10 ή 8 κάμψεις ανάλογα το όπλο/ σώμα και 4 ή καθόλου έλξεις πάλι ανάλογα το όπλο/σώμα

διάβασε την προκήρυξη

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Αμα ειναι σε πρωτευουσες νομων καλα ειναι απο πολλες αποψεις δεν θα χρειαστει και μετακινησεις λεφτα ταλαιπωρια

σε ένα μέρος δίνουν

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Terminator RB έγραψε:Υπάρχει καμία πληροφορία αν θα είναι οι ίδιες με του 2010 η αν αλλάξουν τα όρια;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Γ. Θα συμμετάσχουν στις υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες, οι οποίες θα διενεργηθούν στην πλησιέστερη του τόπου διαμονής τους επιτροπή, ανεξαρτήτως του Κλάδου/των Κλάδων που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, με εξαίρεση τα καθοριζόμενα στην επόμενη υποπαράγραφο.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Var έγραψε:Γ. Θα συμμετάσχουν στις υγειονομικές-ψυχοτεχνικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες, οι οποίες θα διενεργηθούν στην πλησιέστερη του τόπου διαμονής τους επιτροπή, ανεξαρτήτως του Κλάδου/των Κλάδων που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής, με εξαίρεση τα καθοριζόμενα στην επόμενη υποπαράγραφο.

ΝΑΙ ΑΝ μένεις Λάρισα θα πας Θεσσαλονίκη αν μένεις Καλαμάτα θα πας Αθήνα

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Ααα σωπα φιλαράκι άρα όπως στις στρατιωτικές σχολές θα είναι 424 και αθλήματα εκεί καλώς καλώς
Στέλλα Ν

Δημοσίευση από Στέλλα Ν »

Μια ερώτηση, έκανα τα χαρτιά μου υγειονομικό στους εποπ, η απορία μου είναι τι αθλήματα θα περάσουν
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Στέλλα Ν έγραψε:

Μια ερώτηση, έκανα τα χαρτιά μου υγειονομικό στους εποπ, η απορία μου είναι τι αθλήματα θα περάσουν

https://www.armyvoice.gr/wp-content/uploads/2021/03/epop-stratos.pdf

Σελιδα 5 αναφερει τα αγωνισματα στα οποια θα εξεταστουν οι υποψηφιοι των οπλων - σωματων.

Ο.94

Δημοσίευση από Ο.94 »

Οι αιτήσεις κλείνουν 22/4, ξέρουμε πότε ξεκινούν τα αθλήματα;(ρωτάω για να ξέρω ποσό καιρό έχω μπροστά μου για προπόνηση 😂). Δεν ξέρω για τα αγόρια πάντως 4 συνεχόμενες έλξεις σε μονόζυγο για τις γυναίκες (φαντάζομαι κανονικοτατες με το σαγόνι μέχρι το μονόζυγο) είναι παρά πολύ δύσκολο να βγει...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες