Μονιμοποίηση Συνοριοφυλάκων

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Με κανένα πδ δεν αλλάζει κάτι, απορώ ποιος σας λέει αυτές τις μπούρδες και τον πιστεύετε κιόλας.Η μονιμοποίηση συμβασιούχων απαγορεύεται από το σύνταγμα.

Αυτή την στιγμή έχουμε 15.000 σοχ σε όλο το δημόσιο εκ των οποίων 2200 εποχικοι και 1500 2000 οβα.

Οι ΣΦ δεν φαίνονται καν στον κρατικό προϋπολογισμό σαν σοχ γιατί είναι ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ο μόνος τρόπος μονιμοποίησης είναι με νέα προκήρυξη μονίμων και μοριοδότηση προϋπηρεσίας, οτιδήποτε άλλο σας λένε κανονικά έπρεπε να του τραβάτε δύο σφαλιάρες μπας και ξυπνήσει και θυμηθεί ότι δεν έχουμε ΠΑΣΟΚ.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Και αν μπείτε σαν μόνιμοι με νέα προκήρυξη προφανώς και τα έτη σαν σοχ χάνονται.Μπήκαν οβα εποπ με 7 χρόνια προϋπηρεσία και ξεκίνησαν κανονικά από το 0.

Θα παρουν βαθμό με τους υπόλοιπους

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Καλά παιδιά εδώ θα είμαστε να δούμε ποιος έχει δίκιο. Τον Αύγουστο θα δούμε ποιος είχε τις καλύτερες πληροφορίες. Πάντως δεν μπορείς να συγκρίνεις αστυνομία με οβα. Έλεος κάπου. Μην μπούμε σε αντιπαράθεση γιατί ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει. Το μόνο σίγουρο είναι μην περιμένεις να βγει προκηρυξη ξέχασε το αυτό. Όσοι είναι μέσα γι αυτούς θα βγει η όποια απόφαση.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Θα βγει δηλαδή προκήρυξη για να ξαναμπείς σε σχολή να κάνεις την ίδια εκπαίδευση που έκανες και παλιά δηλαδή. Ε ρε τι ακούμε. Σύγκρινε πορτοκάλια με λεμόνια. Γιατί αυτό κάνεις. Αν είναι συγκρινε καθαριστριες με οβα. Πολύ λογικό.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από BorderRanger »

Anemelos και office police είστε η απόδειξη στο γιατί τόσα χρόνια τρώμε δούλεμα από τους πολιτικούς και μας έχουν σε αυτή τη τραγική κατάσταση.Τέτοια βλήματα θέλουν για να κοροιδευουν.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Anemelos και office police είστε η απόδειξη στο γιατί τόσα χρόνια τρώμε δούλεμα από τους πολιτικούς και μας έχουν σε αυτή τη τραγική κατάσταση.Τέτοια βλήματα θέλουν για να κοροιδευουν.

Φιλε πάνε για σωφρονιστικός γιατί μόνο για εκεί κάνεις αποτυχημένε. Το ότι θέλουμε το καλύτερο για τη δουλειά μας τι σχέση έχει με αυτό που λες; Βλήμα να κοιτάξεις τον εαυτό σου στο καθρέφτη και μετά πες το. Αγραμματε...

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από glock »

Μιλάς πολύ άσχημα... Το ότι θεωρείς επιτυχία να μπεις σφοχ εσύ με ξεπερνά... Επίσης λες έναν άνθρωπο αγράμματο ενώ εσύ παλεύεις να μπεις σφοχ είναι άξιο αναφοράς...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Είσαι άσχετος δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι άλλο.Αυτό που λέει ο Διάσωστης είναι το σωστό.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φαντάσου πόσο αποτυχημένος είσαι που θεωρείς μεγάλη επιτυχία που μπήκες σφοχ, ενώ εγώ πέρσι δεν έκαναν καν αίτηση στους ΣΦ ενώ έμπαινα στους πρώτους 5 της Αττικής.Δεν έκανα αίτηση γιατί έχω πολλές επιλογές εσύ είσαι αποτυχημένος και μόνο εκεί μπορείς να μπεις.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

glock έγραψε:Μιλάς πολύ άσχημα... Το ότι θεωρείς επιτυχία να μπεις σφοχ εσύ με ξεπερνά... Επίσης λες έναν άνθρωπο αγράμματο ενώ εσύ παλεύεις να μπεις σφοχ είναι άξιο αναφοράς...
Ποιος το ξεκινήσει με το βλήμα που είπε; Εγώ; Πρώτον αυτό. Δεύτερον φίλε μου ξέρεις τι έχω σπουδάσει και αν το ήθελα να μπω από μικρός στο σώμα για να λες αν το παλεύω να μπω; Και στη τελική εγώ μπήκα και τέλος αυτός που δεν μπήκε μπαίνει σε κάθε νήμα και ρίχνει τους άλλους με αυτά που γράφει. Γι αυτό την άλλη φορά που θα πάρεις θέση, ζύγισε τα πρώτα.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Φαντάσου πόσο αποτυχημένος είσαι που θεωρείς μεγάλη επιτυχία που μπήκες σφοχ, ενώ εγώ πέρσι δεν έκαναν καν αίτηση στους ΣΦ ενώ έμπαινα στους πρώτους 5 της Αττικής.Δεν έκανα αίτηση γιατί έχω πολλές επιλογές εσύ είσαι αποτυχημένος και μόνο εκεί μπορείς να μπεις.

Φιλε αυτό που σπούδασα μόνο στα όνειρα σου. Βέβαια από το επαλ που ήσουν δεν μπορούσες να περάσεις εκεί. Τέλος πάντων πίστευε ότι θέλεις. Εγώ και πτυχίο έχω και στο σώμα μπήκα. Για τους φρουρούς δεν μπήκα ήμουν στρατό. Τέλος πάντων τζάμπα μιλάμε. Μην χαθείτε όλοι όταν γίνουμε μόνιμοι. Εδώ να είστε.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν έχεις καταλάβει κάτι border office.Εγω δε διαφωνώ στο ότι θα γίνετε μόνιμοι, διαφωνώ με αυτό που λέτε με τα προεδρικά.

Δε γίνεται αυτό, σας δουλεύουν.

Αυτό που λέει ο Διάσωστης θα συμβεί.

Επίσης αν έχεις πτυχίο θα έμπαινες οππι.

Άρα για να μη μπήκες οππι δεν είχες πολλά μόρια.

Έλα να κάνεις αίτηση Δικαστική Αστυνομία όταν βγει να δούμε ποιος από τους 2 μας θα μπει.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

BorderRanger έγραψε:Δεν έχεις καταλάβει κάτι border office.Εγω δε διαφωνώ στο ότι θα γίνετε μόνιμοι, διαφωνώ με αυτό που λέτε με τα προεδρικά.

Δε γίνεται αυτό, σας δουλεύουν.

Αυτό που λέει ο Διάσωστης θα συμβεί.

Επίσης αν έχεις πτυχίο θα έμπαινες οππι.

Άρα για να μη μπήκες οππι δεν είχες πολλά μόρια.

Έλα να κάνεις αίτηση Δικαστική Αστυνομία όταν βγει να δούμε ποιος από τους 2 μας θα μπει.

Για οππι έμπαινα μεγάλε και δεν τα έκανα γιατί διανύουμε το δεύτερο χρόνο εργασίας και δεν ήθελα ξανά μια από τα ίδια σε διαδικασίες. Και έμεινα επίσης γιατί πιστεύω σαν σφ θα πάω πιο κοντά στο σπίτι μου παρα σαν οππι. Εσύ κάνε τα παντού να δούμε που θα μπεις.

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Στην οππι αν τα έκανα είχα 3540 χωρίς ειδικές. Δεν λέω κάτι άλλο. Για ΣΦ είχα 2540.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χάχα θες να μας πεις ότι δεν ήθελες τη σίγουρη θέση του ΕΦ για να μείνεις με το άγχος του σφοχ; Καλά!Εγώ έχω την άνεση να κάνω επιλογές, επίσης άμα θέλω μπαίνω φέτος ΣΦ που θα βγει προκήρυξη μόλις βγει η οππι από τη Σχολή.

Όταν εγώ θα είμαι ΜΟΝΙΜΟΣ σωφρονιστικός όπως ΕΙΠΕΣ υποτιμητικα, εσύ θα παρακαλάς κάθε χρόνο τη κυβέρνηση να σε κάνει μόνιμο.

Αντέ καληνύχτα.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης