Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Gioto

Δημοσίευση από Gioto »

Παιδιά ξεχάστε τον νόμο που λέει στους 5 μήνες φεύγεις.. Όπως τα λεει το παιδι πάνω είναι.. Μόνο όσοι έχουν θέματα υγείας κλπ φεύγουν.. αργότερα ίσως τρέξουν κάποιες μεταθέσεις. Μην ελπίζουμε τσαμπα μίλησα με ΓΕΣ και μου τα πάν είναι δύσκολο για όσους δεν έχουν μόρια να φύγουν. Απίθανο
Μπαξχ

Δημοσίευση από Μπαξχ »

Eδω ειπαν ηρθαν και θα τις ανακοινωσουν μεσοβδομαδα.353 Λημνος
Μανος93

Δημοσίευση από Μανος93 »

Εγω που ειμαι Σαμοθρακη αλλα και τα παιδια που είναι Λημνο Συμη Αστυπάλαια εχουμε τα περισσοτερα μορια. Ποσα παραπανω θελουν δλδ για να μας μεταθεσουν..
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Οτι νεωτερο γραψτετο παιδια θελουμε ολοι να παμε σπιτια μας... !!
Ηλιας

Δημοσίευση από Ηλιας »

Παιδες κανα νεο για μεταθεσεις 353 ; Ολοι λενε για μετα τις 15 Μαιου επειδη αργησαν τις 352 αλλα ακομα τιποτα κανενα σημα...
Πάνος 27

Δημοσίευση από Πάνος 27 »

Μάγκες με το καλό καλές μεταθεσεις...353 Χίο... άντε να φύγουμε να παμε σπιτι μας! Αν έχω νέα θα ενημερώσω αμεσα... λογικα μέσα στη εβδομάδα
Γιώργος Κ.

Δημοσίευση από Γιώργος Κ. »

Γεια σας παιδια!!353 Λημνος εδω... Μεσα απο τη μοναδα δεν εχω ακουσει τιποτα, αλλα μου ειπανε για τελη Μαιου-αρχες Ιουνιου! Το θεμα ειναι οτι μπορει να μας τις δωσουν μετα τα σκηνακια που θα κανουμε αρχες Ιουνιου...
aniko1
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από aniko1 »

Ειμαι Πλατη Ορεστιαδας. Στο τελευταιο στρατοπεδο. Εμεις κ κανα δυο αλλα εχουμε τα περισσοτερα μορια στην Ελλαδα. Επισης ειμαι ορφανος απο πατερα κ τα λεφτα μου τελειωνουν. Ποσα μορια χρειαζομαι ακομα δλδ; Αν δεν εχω να πλυνω ρουχα η να γυρισω σπιτι καποια στιγμη θα με τα δωσουν?
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Τα σκηνακια είναι κοντά 18-21 Ιούνη οχι αρχές.
Μανος93

Δημοσίευση από Μανος93 »

Τι νεα παιδιά; Εχουμε κανενα βυσμα που να μη λεει τα ιδια με τα υπολοιπα βύσματα; Το ότι δν θα μετατεθουμε ποτε δλδ... θα μ πειτε ποιος έχει αξιόπιστο βυσμα και υπηρετει παραμεθοριο αλλα ρωταω τους αλλους που και αυτοί σαν εμενα εβαλαν για να πανε σε μια καλη μοναδα με την μεταθεση τους.
Γιώργος Κ.

Δημοσίευση από Γιώργος Κ. »

Σε μας τα σκηνακια ειναι 4-8 Ιουνιου...
Agge los

Δημοσίευση από Agge los »

Καλημέρα παιδιά από Κομοτηνή εδώ μέχρι στιγμής δεν έχει φύγει κανεις από 353 σειρά από καμία μοναδα... τώρα ελπίζω τέλος του μήνα!!
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Την Παρασκευή σκάνε για την 353.
Πάνος 27

Δημοσίευση από Πάνος 27 »

Παιδιά κάνα νέο για μεταθεσεις ; ;353
Ηλιας

Δημοσίευση από Ηλιας »

Σε καποια μερη της παραμεθωριου πηγανε τωρα το μεσημερι..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης