Αθλητικές δοκιμασίες Συνοριοφυλάκων (2020)
Παιδιά χθες που έδωσα εγώ στο Τατόι έκοψαν 5 άτομα. Τα 4 στα 1000 μέτρα. Και ένα ύψος. Τώρα για αναβολές δεν ξέρω αυτοί πάντως δεν πήραν. Και αυτά μόνο σε ένα γκρουπ. Ένα θα ότι και στο επόμενο έκοψαν αλλά δεν ξέρω αριθμό.
Όσοι περάσουν και τα αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μην τους πάρουν καν στη σχολή; Γιατί να μην ξέρουμε αν είμαστε επιτύχων η επιλαχών εξαρχής; Μήπως παίζει να μας πάρουν και όλους στην τελική; Φοβάμαι μήπως έκανα όλες τις διαδικασίες τζάμπα ρε αλάνια. :/
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Καλησπέρα στην ομάδα είμαι νέος μάγκες εγώ πέρασα και χθες τα αθλήματα και έχω 2400 μόρια έχω δηλώσει Νότιο και Ανατολικό τομέα και όλα τα νησιά και δεν ξέρω αν είμαι επιτυχών Τι παίζει τελικα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Και εν τω μεταξύ έμαθε ο προϊστάμενος στη δουλειά μου ότι πέρασα αθλήματα και μου λέει ποτέ θα παραιτηθώ για να καπνίσει πρόγραμμα και δεν ξέρω τι να του πω μπορεί να απαντήσει καποιος
Αυτό το λέω εγώ εδώ και καιρό αδερφέ θα δούμεParios92 έγραψε:Όσοι περάσουν και τα αθλήματα υπάρχει περίπτωση να μην τους πάρουν καν στη σχολή; Γιατί να μην ξέρουμε αν είμαστε επιτύχων η επιλαχών εξαρχής; Μήπως παίζει να μας πάρουν και όλους στην τελική; Φοβάμαι μήπως έκανα όλες τις διαδικασίες τζάμπα ρε αλάνια.:/
για μένα βιαστικές να του το πειςSec_police έγραψε:Και εν τω μεταξύ έμαθε ο προϊστάμενος στη δουλειά μου ότι πέρασα αθλήματα και μου λέει ποτέ θα παραιτηθώ για να καπνίσει πρόγραμμα και δεν ξέρω τι να του πω μπορεί να απαντήσει καποιος
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Βασικά μετά του το μάζεψα κάπως και περιμένει και αυτός του είπα πήρα στο Αρχηγείο δεν ξέρουν και αυτοί κάτι μου λένε έχω πάρα πολλές πιθανότητες να είμαι επιτυχών κάπου αλλά και πάλι να περιμένω απ'την άλλη δώσαμε κούραση περάσαμε αθλήματα και μας έχουν και πάλι στο περιμενε
2320 αδερφέ για Α' όλα τα νησιά.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα των αθλημάτων για όλους, εκεί θα πάνε όσοι είναι κανονικά εκείνη την μέρα + όσοι πήραν αναβολή. Θα πέσει τσεκούρι εκεί να ξέρετε 100%. Άρα όσοι είστε επιλαχών στους πρώτους 20-30 ίσως έχετε ελπίδες παιδιά. + ότι υπάρχουν μερικοί που δεν ήρθαν καθόλου απ την αρχή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Τετ Οκτ 21, 2020 6:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 17
Μα δεν ξέρουμε τη θέση μας αυτό είναι το θέμα.
- Panos944
Πάντως παιδιά και αναβολή να πάρει κάποιος και πάει την επόμενη μέρα, αν δεν κάνει το 1000αρι κάτω από 4:20 κόβεται. Στο 1000αρι και στο ύψος δίνουν την περισσότερη σημασία, στα υπόλοιπα είναι χαλαροί. Αυτό κατάλαβα εγώ όταν έδωσα Αθήνα, Τατόι.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Οπότε παιδιά εμείς με 2400 περιμένουμε τελικούς πίνακες μην χαιρόμαστε τζαμπα;
- Panos944
Ναι φίλε, τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα για τους επιλαχόντες. Αυτή την στιγμή οι μόνοι σίγουροι είναι όσοι πέρασαν τα πάντα και είναι και επιτυχόντες.Sec_police έγραψε:Οπότε παιδιά εμείς με 2400 περιμένουμε τελικούς πίνακες μην χαιρόμαστε τζαμπα;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Σε Κάθε νησι πιάνω θέση από 200 και πάνω και σε κάποια πιάνω θέση μικρά από 130 και κάτω και δεδομένου ότι στα νησιά έχει παντού τα ίδια άτομα άρα είμαι επιτυχών νησί δεν πάει ετσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες