Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
andrkyri
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από andrkyri »

Αναφέρομαι στο Ναυτικό δίκαιο και έκθεση που δινουμε ως μαθήματα για την λιμενοφυλάκων. Επίσης αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμένο πτυχιο η αν δεν εχεις παει στρατό δεν μπορεος να κάνεις αίτηση;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ναι, ο στρατος ειναι υποχρεωτικος

Ουτε πτυχιο χρειαζεται για ΛΦ, οι προηγούμενοι που μπηκαν δεν ηταν εμποροπλοιαρχοι, ναυτικο επαλ ειχαν τελειώσει

HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

andrkyri έγραψε:Αναφέρομαι στο Ναυτικό δίκαιο και έκθεση που δινουμε ως μαθήματα για την λιμενοφυλάκων. Επίσης αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμένο πτυχιο η αν δεν εχεις παει στρατό δεν μπορεος να κάνεις αίτηση;

Η εκθεση δεν ειναι κατι τωρα για το ναυτικο δικαιο ναι θα ελεγα οτι θα ηθελε λιγο διαβασμα...

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Παιδιά ακόμα δεν υπάρχει κάτι πως μιλάτε για τα μαθήματα που δα δώσουμε αν τυχόν βγει ήμαρτον ας βγει πρώτα
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Σπυρος1ημαλ απαντησα σε ενα ερωτημα του φιλου μας.. δεν νομιζω οτι εκανα κατι κακο.. ετσι κιαλλιως ολοι αυτο που ειπες περιμενουμε..
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

http://www.bloko.gr/2018/02/blog-post_151.html?m=1

Και πάλι στην επικαιρότητα!

ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2018/02/blog-post_24.html#more

.

Δημοσίευση από . »

Δεν ακούγεται τίποτα για λιμενικό, ούτε πρόκειται να βγάλουν άλλη προκήρυξη.Οι τελευταίοι τυχεροί, ήταν οι τελευταίοι επιλαχόντες.

Πάρτε το απόφαση και συνεχίστε τις ζωές σας.

Φιλικά προς όλους.

ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Έρχονται εκλογές και μαζί με αυτές προκηρύξεις. Οι πανελλήνιες πηγαίνουν για του χρόνου, όπως παρατηρήσαμε...Όλα είναι κρυφά και εμείς αγχωνόμαστε...

Μακάρι με την συγκεκριμένη επιστολή να να ανακοινωθεί επιτέλους η προκήρυξη ΛΦ 2018.

Να έχετε υπόψιν, πως τα αθλήματα των

Υπαξ/κών τελειώνουν τέλη της βδομάδας...

Αναμένουμε αρχές Μάρτιου!!!

Υπομονή!

Babastroumf
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Babastroumf »

. έγραψε:Δεν ακούγεται τίποτα για λιμενικό, ούτε πρόκειται να βγάλουν άλλη προκήρυξη.Οι τελευταίοι τυχεροί, ήταν οι τελευταίοι επιλαχόντες.

Πάρτε το απόφαση και συνεχίστε τις ζωές σας.

Φιλικά προς όλους.

Επιτέλους και ένας λογικός

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν βγει βέβαια προκυριξη δεν έχω πάει ειδικές δύναμης ήμουν απλό σώμα υλικού πολέμου ι1 δεν με πιάνει ;
Αλέκος

Δημοσίευση από Αλέκος »

Σιγά μην βγάλουν προκήρυξη για Λ/ΦΌσοι μπήκαν, μπήκαν (για τους "επιλαχόντες" αναφορικά)

Θα είναι η ίδια περίπτωση με την πυροσβεστική

Όπου το 2012 πήραν τους πενταετείς, και μετά από 3 χρόνια το (2015 δλδ) μπήκε στις πανελλήνιες.

Το ίδιο πράγμα θα διεξαχθεί και στο Λ/Σ.

Από του χρόνου στα μηχανογραφικά έτσι όπως το πάνε το θέμαΕικόνα

Τέλος πάντων ευελπιστούμε να βγάλουν κάτι!!

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/195342/asep-limeniko-pote-tha-ginoun-oi-monimes-proslipseis?m=1
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

https://www.google.gr/amp/s/www.neolaia.gr/2018/02/21/asep-theseis-ergasias-sto-limeniko/amp/

ΛΣ

Δημοσίευση από ΛΣ »

Εγώ είμαι απαισιόδοξος γιατί την πέριμένω πολύ καιρό και δν βλέπω φως στον ορίζοντα.. Στην προηγούμενη ενώ συμμετείχα και ενώ θα έμπαινα άνετα μου έτυχε ένας τραβματισμός και κόπηκα. Θα βοηθούσε πολύ πάντως για όσους το γουστάρουμε και θέλουμε να το κυνηγήσουμε σαν στόχο ζωής να ξέρουμε ποιό θα έιναι το όριο ηλικίας από πανελλήνιες (υποθέτω όπως της αστυφυλάκων;) και φυσικά πολύ χονδρικά τη βάση (μάλλον υψηλή).
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες