Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2018)
Αναφέρομαι στο Ναυτικό δίκαιο και έκθεση που δινουμε ως μαθήματα για την λιμενοφυλάκων. Επίσης αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμένο πτυχιο η αν δεν εχεις παει στρατό δεν μπορεος να κάνεις αίτηση;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 46
Ναι, ο στρατος ειναι υποχρεωτικος
Ουτε πτυχιο χρειαζεται για ΛΦ, οι προηγούμενοι που μπηκαν δεν ηταν εμποροπλοιαρχοι, ναυτικο επαλ ειχαν τελειώσει
Ουτε πτυχιο χρειαζεται για ΛΦ, οι προηγούμενοι που μπηκαν δεν ηταν εμποροπλοιαρχοι, ναυτικο επαλ ειχαν τελειώσει
andrkyri έγραψε:Αναφέρομαι στο Ναυτικό δίκαιο και έκθεση που δινουμε ως μαθήματα για την λιμενοφυλάκων. Επίσης αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμένο πτυχιο η αν δεν εχεις παει στρατό δεν μπορεος να κάνεις αίτηση;
Η εκθεση δεν ειναι κατι τωρα για το ναυτικο δικαιο ναι θα ελεγα οτι θα ηθελε λιγο διαβασμα...
Παιδιά ακόμα δεν υπάρχει κάτι πως μιλάτε για τα μαθήματα που δα δώσουμε αν τυχόν βγει ήμαρτον ας βγει πρώτα
Σπυρος1ημαλ απαντησα σε ενα ερωτημα του φιλου μας.. δεν νομιζω οτι εκανα κατι κακο.. ετσι κιαλλιως ολοι αυτο που ειπες περιμενουμε..
http://www.bloko.gr/2018/02/blog-post_151.html?m=1
Και πάλι στην επικαιρότητα!
Και πάλι στην επικαιρότητα!
http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2018/02/blog-post_24.html#more
Δεν ακούγεται τίποτα για λιμενικό, ούτε πρόκειται να βγάλουν άλλη προκήρυξη.Οι τελευταίοι τυχεροί, ήταν οι τελευταίοι επιλαχόντες.
Πάρτε το απόφαση και συνεχίστε τις ζωές σας.
Φιλικά προς όλους.
Φιλικά προς όλους.
Έρχονται εκλογές και μαζί με αυτές προκηρύξεις. Οι πανελλήνιες πηγαίνουν για του χρόνου, όπως παρατηρήσαμε...Όλα είναι κρυφά και εμείς αγχωνόμαστε...
Μακάρι με την συγκεκριμένη επιστολή να να ανακοινωθεί επιτέλους η προκήρυξη ΛΦ 2018.
Να έχετε υπόψιν, πως τα αθλήματα των
Υπαξ/κών τελειώνουν τέλη της βδομάδας...
Αναμένουμε αρχές Μάρτιου!!!
Υπομονή!
Μακάρι με την συγκεκριμένη επιστολή να να ανακοινωθεί επιτέλους η προκήρυξη ΛΦ 2018.
Να έχετε υπόψιν, πως τα αθλήματα των
Υπαξ/κών τελειώνουν τέλη της βδομάδας...
Αναμένουμε αρχές Μάρτιου!!!
Υπομονή!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Επιτέλους και ένας λογικός. έγραψε:Δεν ακούγεται τίποτα για λιμενικό, ούτε πρόκειται να βγάλουν άλλη προκήρυξη.Οι τελευταίοι τυχεροί, ήταν οι τελευταίοι επιλαχόντες.
Φιλικά προς όλους.
Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι αν βγει βέβαια προκυριξη δεν έχω πάει ειδικές δύναμης ήμουν απλό σώμα υλικού πολέμου ι1 δεν με πιάνει ;
Σιγά μην βγάλουν προκήρυξη για Λ/ΦΌσοι μπήκαν, μπήκαν (για τους "επιλαχόντες" αναφορικά)
Θα είναι η ίδια περίπτωση με την πυροσβεστική
Όπου το 2012 πήραν τους πενταετείς, και μετά από 3 χρόνια το (2015 δλδ) μπήκε στις πανελλήνιες.
Το ίδιο πράγμα θα διεξαχθεί και στο Λ/Σ.
Από του χρόνου στα μηχανογραφικά έτσι όπως το πάνε το θέμα
Τέλος πάντων ευελπιστούμε να βγάλουν κάτι!!
Θα είναι η ίδια περίπτωση με την πυροσβεστική
Όπου το 2012 πήραν τους πενταετείς, και μετά από 3 χρόνια το (2015 δλδ) μπήκε στις πανελλήνιες.
Το ίδιο πράγμα θα διεξαχθεί και στο Λ/Σ.
Από του χρόνου στα μηχανογραφικά έτσι όπως το πάνε το θέμα

Τέλος πάντων ευελπιστούμε να βγάλουν κάτι!!
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/195342/asep-limeniko-pote-tha-ginoun-oi-monimes-proslipseis?m=1
https://www.google.gr/amp/s/www.neolaia.gr/2018/02/21/asep-theseis-ergasias-sto-limeniko/amp/
Εγώ είμαι απαισιόδοξος γιατί την πέριμένω πολύ καιρό και δν βλέπω φως στον ορίζοντα.. Στην προηγούμενη ενώ συμμετείχα και ενώ θα έμπαινα άνετα μου έτυχε ένας τραβματισμός και κόπηκα. Θα βοηθούσε πολύ πάντως για όσους το γουστάρουμε και θέλουμε να το κυνηγήσουμε σαν στόχο ζωής να ξέρουμε ποιό θα έιναι το όριο ηλικίας από πανελλήνιες (υποθέτω όπως της αστυφυλάκων;) και φυσικά πολύ χονδρικά τη βάση (μάλλον υψηλή).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες