ΣΩΣΤΟΣ !Semers έγραψε:1ον επειδή τυχαίνει να έχω τελειώσει και τις δυο σχολές, σε θέμα δυσκολίας αν δεν θες να βγάλεις καλό βαθμό δεν χρειάζεται πολύ διάβασμα ελάχιστο θα έλεγα, ναι μεν 4 χρόνια αλλά τα κάνεις αποσβεση στο πολλαπλάσιο στο μέλλον.2ον στο ωράριο έχεις ένα δίκιο αλλά οι αξιωματικοι έχουν δεκάδες άλλα πλεονέκτημα που δεν έχουν οι αστυφυλακες και 3ον η γυναίκα είτε είναι ειδικός φρουρός είτε είναι αντιστράτηγος καλά θα περάσει γιατί πολύ απλά το επάγγελμα είναι αντροκρατούμενο και όλοι οι άντρες είναι ΜΔ! Εμένα φίλη μου στο λύκειο πίστευε ότι δεν θα πιάσει την αξιωματικών και δεν τη δήλωσε ενώ περνούσε. Το αποτέλεσμα; Πέρασε αστυφυλακων και μετά ξανά έδωσε πανελλήνιες έχοντας χάσει 3 χρόνια τζάμπα! Και τέλος στα μισθολογικα οι αξιωματικοι είναι μια κατηγορία μόνοι τους αυτό λέει πολλά! Γιατί μη ξεχνάμε ότι οι αξιωματικοι παίρνουν τις αποφάσεις και οι κυβερνήσεις θέλουν να τα έχουν καλά με την αστυνομία όσο γίνεται βέβαια.Tasis123gr έγραψε:Θα σας πω 3 λόγους για να πας αστυφυλακων και όχι αξιωματικών.1ον η σχολή είναι 4 χρόνια κάτι που ξεχνάτε όλοι και επίσης είναι πολύ δυσκολοτερη από την αστυφυλακων που έχει μόλις 1.5 χρόνο θεωρητικων μαθημάτων.2ον σε κάποιον μπορεί να μην αρέσουν οι ευθύνες της εξουσίας ενός αστυνομου (και αργότερα διευθυντή) και να θέλει απλά να σχολαει και να φεύγει από τη δουλειά χωρίς ανησυχίες.3ον σαν αστυφυλακας είναι πολύ ευκολότερο να μεταθετηθεις στην πόλη σου από έναν αξιωματικό είτε μέσω μιας καλής σειράς αποφοίτησης είτε μέσω χρόνου αργότερα στο σώμα. Επίσης σαν γυναίκα θα περάσει καλύτερα στο σώμα από τους άνδρες, μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και η αδερφή μου υπηρετεί εδώ και 5 χρόνια και είναι πολύ χαλαρή.
Σχολή Αστυφυλάκων-Υποψήφιοι (2017)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
- psofos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Το ακριβως αντιθετο γινεται κυριοι. Η αστυνομια θελει να τα εχει καλα με τις κυβερνησεις. Εκτος και αν ζειτε σε αλλη χωρα... Οι αξιωματικοι παιρνουν τις αποφασεις λεει. Λοοολ
Ο αλλος απο κατω χειροκροτει κιολας...
Ο αλλος απο κατω χειροκροτει κιολας...
Οι σχέσεις πρέπει να είναι καλές και από τις δύο πλευρές, Γιατί άραγε οι αξιωματικοί είναι σε ξεχωριστό μισθολογικό κλιμάκιο από όλους τους άλλους. Αν δεν συμφωνείς γίνε αστυφυλακας απλό είναι
Όταν μιλάω για αποφάσεις εννοώ εντός του σώματος όχι κυβερνητικές
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια εγω περσι εδωσα με το παλιο συστημα πανελληνιες απο ΓΕΛ και με 18.000 και κατι δεν περασα αστυφυλακων και μαλιστα εμαθα μετα οτι ειμαι πρωτος επιλαχον. Εκανα 10% φετος και επιπλεον (ενω περσι δεν βγηκε θεση) ειμαι στην κατηγορια πολυτεκνων που εχει 1 θεση περα των υπολοιπων 13ων γενικης σειρας. Λετε να περασω φετος;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 12
DIMITRISPOL έγραψε:Παιδια εγω περσι εδωσα με το παλιο συστημα πανελληνιες απο ΓΕΛ και με 18.000 και κατι δεν περασα αστυφυλακων και μαλιστα εμαθα μετα οτι ειμαι πρωτος επιλαχον. Εκανα 10% φετος και επιπλεον (ενω περσι δεν βγηκε θεση) ειμαι στην κατηγορια πολυτεκνων που εχει 1 θεση περα των υπολοιπων 13ων γενικης σειρας. Λετε να περασω φετος;
καλα εννοειται φιλε και απο γεικη σειρα κιολας! Καλη καταταξη!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ε μάλλον ναι.. Πάντως πρέπει να έφαγες μεγάλη ξενερα όταν είδες βάσεις...
Εγώ έχω 16544 μόρια. Εύχομαι να πιάσω την αστυφυλάκων. Πόσο λετε να είναι η βάση φέτος;
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Πιστευω οτι επιασες. Φετος εγινε μεγαλη σφαγη. Μαθηματικα και Εκθεση και Ιστορια ηταν εφιαλτης απο οτι καταλαβα. Οι θετικοι σιγουρα αποδυναμωθηκαν για φετος. Με Μαθηματικα και Εκθεση στον πατο. Δεν τους βλεπω καλα. Για τους θεωρητικους ενταξει η Ιστορια δεν ηταν τοσο καταστροφη οσο τα Μαθηματικα. Οποτε πιστευω οτι θα πεσουν τα μορια (εννοειτε οχι πολυ)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
βλεπω βασεις παρομοιες με το 2013 η κατασταση ειναι παρομοια οπως τοτεjohnny13 έγραψε:Πιστευω οτι επιασες. Φετος εγινε μεγαλη σφαγη. Μαθηματικα και Εκθεση και Ιστορια ηταν εφιαλτης απο οτι καταλαβα. Οι θετικοι σιγουρα αποδυναμωθηκαν για φετος. Με Μαθηματικα και Εκθεση στον πατο. Δεν τους βλεπω καλα. Για τους θεωρητικους ενταξει η Ιστορια δεν ηταν τοσο καταστροφη οσο τα Μαθηματικα. Οποτε πιστευω οτι θα πεσουν τα μορια (εννοειτε οχι πολυ)
Ιδια με περυσι θα ειναι η βαση με μικρη αποκλιση προς τα κατω, τα εβγαλε ενας στο edu4u απο τους πινακες των ΠΚΕ
Ενας κουτρουμπελης στο edu4u λεει πως η βαση θα ειναι 16690...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Sefis-3 έγραψε:Ενας κουτρουμπελης στο edu4u λεει πως η βαση θα ειναι 16690...
και τρεχουμε ολοι να διαβασουμε τις προβλεψεις του και αυτος τα κονομαει. Λεει τοσο εμας μας κανουν περιεργια αυτα και τον διαβαζουμε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
TZITZIKAKOS έγραψε:βλεπω βασεις παρομοιες με το 2013 η κατασταση ειναι παρομοια οπως τοτεjohnny13 έγραψε:Πιστευω οτι επιασες. Φετος εγινε μεγαλη σφαγη. Μαθηματικα και Εκθεση και Ιστορια ηταν εφιαλτης απο οτι καταλαβα. Οι θετικοι σιγουρα αποδυναμωθηκαν για φετος. Με Μαθηματικα και Εκθεση στον πατο. Δεν τους βλεπω καλα. Για τους θεωρητικους ενταξει η Ιστορια δεν ηταν τοσο καταστροφη οσο τα Μαθηματικα. Οποτε πιστευω οτι θα πεσουν τα μορια (εννοειτε οχι πολυ)
Τι παρόμοια κατάσταση τότε πήραν 500 άτομα φέτος 250. Μη τρελενεστε κάθε χρονιά λένε τα θέματα ήταν δύσκολα μπλα μπλα.. Οι πίνακες με τους ικανους είχαν περίπου 2000 άτομα μόνο οι 290 θα εισαχθουν αστυνομία. Να είστε έτοιμοι και για άνοδο πάντως.
Ανοδο οταν λες, ποσα μορια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες