Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
gr_ar

Δημοσίευση από gr_ar »

johnny13 έγραψε:Εννοειτε διαβαζω φιλε μου για πανελλαδικες. Αλλα θελω να μπω Ιστορικο Αρχαιολογικο. Και επειδη διορισμοι διδακτικου προσωπικου δεν γινεται καταφευγω σε ενα αλλο επαγγελμα που μου αρεσει, αυτο του Σωφρονιστικου Υπαλληλου

Με τι σκεπτικό σου αρέσει; Για εξήγησε μου, καμία σχέση το ένα επάγγελμα με το άλλο.

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από johnny13 »

Κοιτα εγω που θελω να δουλεψω σαν σωφρονιστικος σε καταστημα κρατησης ΝΕΩΝ εχει σχεση γιατι και σαν φιλολογος εφηβους θα εχω καθε μερα. Μου αρεσει γιατι θελω να δημιουργησω ισορροπιες μεσα στην στενη και να τα πηγαινω καλα με τα παιδια προσπαθωντας να αλλαξω το σαπιο σωφρονιστικο συστημα απο μεσα. Αυτα τα παιδια απο κατεστραμενες οικογενειες με θλιβερο παρελθον ειναι. Γιατι να τους συμπεριφερομαστε τοσο σκληρα; Δεν λεω να υπαρχουν ορια εννοειτε αλλα τοση σκληροτητα δεν χρειαζεται για να κερδισεις τον σεβασμο των εφηβων
asdf0fa

Δημοσίευση από asdf0fa »

johnny13 έγραψε:Κοιτα εγω που θελω να δουλεψω σαν σωφρονιστικος σε καταστημα κρατησης ΝΕΩΝ εχει σχεση γιατι και σαν φιλολογος εφηβους θα εχω καθε μερα. Μου αρεσει γιατι θελω να δημιουργησω ισορροπιες μεσα στην στενη και να τα πηγαινω καλα με τα παιδια προσπαθωντας να αλλαξω το σαπιο σωφρονιστικο συστημα απο μεσα. Αυτα τα παιδια απο κατεστραμενες οικογενειες με θλιβερο παρελθον ειναι. Γιατι να τους συμπεριφερομαστε τοσο σκληρα; Δεν λεω να υπαρχουν ορια εννοειτε αλλα τοση σκληροτητα δεν χρειαζεται για να κερδισεις τον σεβασμο των εφηβων
Σε τιμαει αυτο που λες μπραβο. Σωφρονισμος και οχι τιμωρια και βασανιστηρια... Αρκετα περνανε και αυτοι (περισσοτεροι εκει μεσα τοξικομανεις που καναν μικροληστειες για την δοση τους.)

Κατι που θελω να ρωτησω, υπαρχει καποια προηγουμενη προκυρηξη για να την διαβασω; Με ενδιαφερει αμα γραφετε κατι για ταττουαζ, συγκεκριμενα σε ενφανη σημεια. Ξερω υπαρχει αναλογο θεμα αλλα στους σωφρονιστικους νομιζω δεν υπαρχει κατι στην προκυρηξη που να το λεει (αμα θυμαμε καλα)

Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Μαλλον δεν θα επιτρεπονται τατουαζ. Ωστσο στις Υγειονομικες εξετασεις σε ξεγυμνωνουν. Που σημαινει και σε μη ενφανη σημειο να το εχεις θα σε δουν. Τωρα αφου γινεις Σωφρονιστικος και μετα υποθετω μπορεις να κανεις αλλα δεν ξερω αν γινονται τιποτα εξετασεις αφου γινεις Σωφρονιστικος.
Άβαταρ μέλους
johnny13
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Πως και δεν κλειδωσε το θεμα και η συζητηση να συνεχιστει σε Προκηρυξη Σωφρονιστικων Υπαλληλων (2017) ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης