Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 93
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

greenalexyo έγραψε:Ισα ισα για να λεει οτι βγηκε την καναν...
Ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Κοροιδακι 49 ειναι τα ατομα της προκηρυξης και υπαρχει αναπλυρωση. Μαθε να διαβαζεις. Θα μπορουσαν να μην βγαλουν και καθολου.
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Παιδιά καλύτερα ας λήξει εδώ αυτή η διαφορά. νομίζω δεν οφελεί κανέναν.Το φόρουμ και συγκεκριμένα αυτή η σελίδα έχει άλλη χρήση-ιδιότητα.

petros

Δημοσίευση από petros »

Θεωρω οτι με τις αναγκες που υπαρχουν και αν αναλογιστουμε οτι πηρε συνολικα τετραπλασιους υπαξιωματικους και σημαιοφορους 49 ατομα ειναι σταγονα στον ωκεανο. Πιστευω οτι το πιο σοκαριστικο και γι αυτο το αναφερουν τα παιδια ειναι οτι ενω στις ειδικες δυναμεις δινοταν παντα ενα αξιοσημειωτο ποσοστο των θεσεων τωρα δοθηκε 20%, με 70% να παιρνει μια κατηγορια που οι περισσοτεροι δεν ξερουν καν οτι υπαρχει.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το κακο ειναι οτι καποιοι εδω μεσα θα ηθελαν μια προκηρυξη μονο για αυτους αν γινοταν. Ο δασκαλος μου σημερα για το ταχυπλοο που ειπε οτι τον πηραν 5 ατομα για να τον ρωτησουν για το διπλωμα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παιδια εγω θελω να δω και. Στα γραπτα αυτοι απο το επαλ αν θα μπορουν να ανταπεξελθουν. Με ολο το θαρρος βεβαια.
Κυριακος

Δημοσίευση από Κυριακος »

παντως βγαζει που βγαζει δε περνει παραπάνω ατομα να πάρει παιδια για δουλεια?Μονο και μονο που θα ανοίξει η σχολη επρεπε να πάρει 150ατομα.

Τζαπα το ρεύμα θα καίει

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εγω αναλογα την συμμετοχη και την σειρα μου μπορει να παω φροντηστηριο αν ειναι καλη. Μην ξεχνατε οτι υπαρχει αναπλυρωση.
Large

Δημοσίευση από Large »

Παραλαβής - Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξης, καλείται από τις πρώτες κατά σειρά θέσεις των Πινάκων Συμμετεχόντων ανά Κατηγορία, αριθμός υποψηφίων αυξημένος του− λάχιστον στο τριπλάσιο του αριθμού των προκηρυσσομένων θέσεων για κάθε κατηγορία, λαμβάνοντας ταυ− τόχρονα υπόψη και τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.3079/2002 όπως ισχύει, προκειμένου οι υποψήφιοι αυτοί να υψομετρηθούν, να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις - παραπομπή στην Ανώτατη του Ναυτικού Υγειονομική Επιτροπή (ΑΝΥΕ), ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και αθλητικές δοκιμασίες.

Δηλαδη θα καλέσουν μονο 27 ατομα για δοκιμασία?; ειναι διαγωνισμος αυτος?; δεν ντρέπονται πια. Αξιοκρατια μηδεν

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

ρε μαγκες για 9 θεσεις πρεπει να εισαι χαζος να πας να δωσεις σε φροντηστηριο 700 ευρω. γνωμη μου βεβαια.
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Εγώ ειμαι και πολύτεκνος πόσες θέσεις ειναι για εμάς αυτο το 4%; μπορεί να μου απαντήσει κανείς;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σπύρος1μαλ έγραψε: Εγώ ειμαι και πολύτεκνος πόσες θέσεις ειναι για εμάς αυτο το 4%; Μπορεί να μου απαντήσει κανείς;
Αν ανήκεις στο 4% ειναι (01) θέση. Αν ανήκεις στους πολυτέκνους, είναι το 10% του συνόλου των προκηρυχθέντων θέσεων, δλδ (04) θέσεις.
Σπύρος1μαλ

Έχω και ειδικές δυνάμεις γενικά θα κάνω τα χαρτιά μ όσες ελπίδες έχω όπως όλοι
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Σπύρος1μαλ έγραψε: Έχω και ειδικές δυνάμεις γενικά θα κάνω τα χαρτιά μ όσες ελπίδες έχω όπως όλοι
Οι των πολυτέκνων, διαγωνίζονται ξεχωριστά αδερφέ μου δλδ μόνοι τους, οπότε διαλέγεις σε ποιά κατηγορία θες να δηλώσεις μέρος.
Σπύρος1μαλ

Δλδ να μην βάλω μέσα το προσόν των ειδικών δυνάμεων; ... αν επιλέξω για αυτές τις 4 θέσεις..
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες