Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Τελικά τι έγινε ρε παιδιά; Υπόθηκε κάτι για την προκήρυξη;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα. Τελικα ψηφηστηκε; εχει μεσα για τις προσληψεις; ταξιδευω και δεν μπορω να δω πολλα... ειμαι απο κινητο.
dimitris mak έγραψε:Ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα. Τελικα ψηφηστηκε; Εχει μεσα για τις προσληψεις; Ταξιδευω και δεν μπορω να δω πολλα... Ειμαι απο κινητο.
θα σειοταν το φορουν αν ηταν στανταρ κατι...
μα ξερετε να διαβαζετε; τελος περασε απο την βουλη.
PetrosGn έγραψε:Εγω απο οτι καταλαβα μαλλον ουτε αυτη η προκυρηξη θα βγει μετα την καταψηφιση για την καταργηση των φυλακων τυπου Γ'
Ρε φιλε ποια καταψηφιση; πλακα μου κανεις; περασε λεμε.
Μερικοι εδω μεσα δεν πρεπει ουτε το δημοτικο να έχετε τελειώσει... ελεοσςςσςςσςς
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Ααα... εμενα αλλο μου ειπανε γιαυτο και μπερδευτικα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Οποτε περιμενουμε να βγει το φεκ...
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Πάντως με το ΦΕΚ (το οποίο παρεμπιπτόντως θέλει περίπου μήνα από τη ψήφιση οποιουδήποτε νομοσχεδίου) θα γίνει αύξηση και μόνο οργανικών θέσεων. Λογικά πρέπει να ακολουθήσει προκήρυξη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνει άμεσα. Μπορεί να γίνει άμεσα μπορεί και όχι. Το μόνο χειροπιαστό που θα υπάρξει για να "σιγουρέψει" το πράγμα θα είναι η έκδοση της προκήρυξης.
Εχεις δει πολλα φεκ και μετα να μην βγαινουν προκηρυξεις; εγω κανενα! αν θα γινει σε ενα μηνα η δυο η τρεις εκει παω πασο... Αλλα νομιζω οτι ολα τα βηματα εχουν γινει μεχρι τωρα σωστα! λογιστηριο του κρατους περασε και απο την βουλη... Και αναμενουμε τα υπολοιπα!
- expedition
- Υπολοχαγός
Έχω δει των Ειδικών Φρουρών.ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ.4249 ΦΕΚ Α 73/24-3-2014 άρθρο 52 και 53: Συστήθηκαν 65 θέσεις επιπλέον οι οποίες δεν έχουν προκηρυχθεί έως και σήμεραtoro έγραψε:Εχεις δει πολλα φεκ και μετα να μην βγαινουν προκηρυξεις; Εγω κανενα! Αν θα γινει σε ενα μηνα η δυο η τρεις εκει παω πασο... Αλλα νομιζω οτι ολα τα βηματα εχουν γινει μεχρι τωρα σωστα! Λογιστηριο του κρατους περασε και απο την βουλη... Και αναμενουμε τα υπολοιπα!

Μην μπερδευεσαι ηταν του ΟΣΑ αυτες!
Και επειδή ήταν του ΟΣΑ; Είχαν ή δεν είχαν εγκριθεί με ΦΕΚ κανονικά για 65 θέσεις και δεν προκηρύχθηκαν ποτέ; Αρκετά με τα λόγια κύριοι. Χορτάσαμε. Πράξεις μόνο πλέον!
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Ελπιζω να βγει συντομα η προκηρυξη. απο τη στιγμη π θα βγει το ΦΕΚ, τη βγαζουν οποτε θελουν. Αν θυμαμαι καλα τοτε με το λιμενικο το φεκ τουριστικα πλοια και αλλες διατάξεις ειχε βγει νομιζω τετοια περίοδο και των λφ η παγωμενη, βγηκε παραμονη Χριστουγέννων!εφοσον υποτιθεται οτι υπάρχει αμεση αναγκη για στελεχωση των φυλακων, ευχομαι να βγει το πολυ μεσα στον Ιουνιο αν οχι νωριτερα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- expedition
- Υπολοχαγός
Μάλλον εσύ μπερδεύεσαι. Δεν έχει σημασία εάν προορίζονταν για τον ΟΑΣΑ για τα δικαστήρια ή για τη Nasa. Ο ΟΑΣΑ δεν συστήνει θέσεις και προσλαμβάνει ειδικούς φρουρούς ως υπαλλήλους του. Οι θέσεις έχουν συσταθεί από την Ελληνική Αστυνομιά προκειμένου οι Ε. Φ που θα προσλαμβάνονταν (από την Ελληνική Αστυνομία) να εκτελούσαν φύλαξη στον ΟΑΣΑ. Οι θέσεις αυτές δεν προκηρύχθηκαν ποτέ... Απλά στο ανέφερα επειδή ρώτησεςtoro έγραψε:Μην μπερδευεσαι ηταν του ΟΣΑ αυτες!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες