Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
athina1@
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από athina1@ »

Οτι ειμαι υγιης λενε και οι τιμες ειναι φυσιολογικες. Και απλως η γνωματευση του καρδιολογου οτι μπορω να συμμετεχω στα αθληματα! Οι δικες σου τι λενε;
nikh
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από nikh »

Ωραια ετσι λεει κ η δικη μου οσον αφορα τις γεν. Αιματος. Του καρδιολογου λεει κ μεσα στη προκηρυξη τι πρεπει να λεει, στην θωρακος; Τι σου λεει?
DIM26

Δημοσίευση από DIM26 »

Οι αιματολογικες μου εχουν ξεχωριστη γνωματευση με φωτο απο παθολογο και γραφουν "υγιης και αρτιμελης" και ποιο κατω εγραψε ο ιδιος "για τις αθλητικες δοκιμασιες του λιμενικου". Οτι να ναι. Να σημειωσω πως ολες οι αιματολογικες μου (3 σελιδες) εχουν σφραγιδες + υπογραφη του αντιστοιχου ιατρου.

Το καρδιογραφημα μου εχει επισης ξεχωριστη γνωματευση με φωτο μου, λεει τις τιμες και "υγιης", ποιο κατω γραφει "για αθλητικες δοκιμασιες"

Η ακτινογραφια εχει πανω την φωτο μου με σφραγιδα και επισης ποιο κατω συραμενη απο την γραματεια ενα απλο χαρτι "γνωματευση" χωρις φωτο που λεει οτι "δεν βρεθηκε πνευμονικη νοσος" η κατι παρομοιο
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από 317ρης »

Μια χαρα εισαι DIM. Ετοιμος εισαι. Αν και δεν αναφερονται καπου φωτο στις εξετασεις αιματος... νταξει δν θα πειρςξει κανεναν.
blackfield

Δημοσίευση από blackfield »

Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν κόβεσαι για ήπια σκολίωση;
ΛΟΚ319
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΛΟΚ319 »

blackfield έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν κόβεσαι για ήπια σκολίωση;

κοβεσαι απο 20 μοιρες και πανω, το γραφει και το προεδρικο διαταγμα
new-entry
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από new-entry »

Πρεπει να κάνουμε τις εξετάσεις πριν καν βγει ο πίνακας καλουμένων ρε παιδιά;
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Vardou »

new-entry έγραψε:Πρεπει να κάνουμε τις εξετάσεις πριν καν βγει ο πίνακας καλουμένων ρε παιδιά;
Όποτε θέλεις.

324gr

Δημοσίευση από 324gr »

Καλημέρα, οι ιατρικες εξετάσεις που θα πρέπει να προσκομισουμε πόσο άμεσα μπορούν να γίνουν; Εσάς πόσο καιρός χρειάστηκε για να τις πάρετε στα χέρια σας;
chris-tina
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από chris-tina »

Ανάλογα. Αν δεν θες να πληρώσεις τπτ πρεπει να κλεισεις ραντεβού σε γιατρους είτε νοσοκομείου ειτε ιδιώτες. Ο ιδιώτης μπορει να έχει ραντεβού μεσω ΕΟΠΥΥ και την επομενη μερα η μετά απο καιρό. Στα νοσοκομεία σπάνιο να βρείς την ίδια εβρομάδα ραντεβού. Οι αιματος Βγαινουν την επόμενη μερα, το καρδιογράφημα και η ακτινογραφια αμέσως, το θέμα ειναι να έχεις κλεισει ραντεβού, αν δεν θες να πληρώσεις.Μπορεις φυσικά να πας κ χωρίς παραπεμτικά σε κάποιο διαγνωστικό (χωρις να σου έχει γράψει δλδ τις εξετάσεις γιατρός) αλλα πληρώνεις... Εικόνα

Παιδια πάνω στο Καρδιογράφημα υπάρχει το ονομα μας με λατινικους χαρακτήρες, ο γιατρος έκανε ενα λάθος στο επίθετό μου (άλλο γραμμα δλδ) και το διόρθωσε με στυλό απο πάνω... Τι να κανω, να βγάλω άλλο ή δεν θα έχω θέμα;

Σημείωση/Παρατήρηση Στρατοπεδάρχη:συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.
Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν θα έχεις θέμα.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

D.Y.K μγπως ξερεις τι παιζει με τις φωτο; θελει μια μονο πανω στην ακτινογραφια; Γιατι διαφορα ειπωθηκαν εδω μεσα, οτι θελει και στις γνωματευσεις και τετοια. Αν εχεις καποια εμπειρια απο πρπηγουμεβες προκηρυξεις πες μου σε παρακαλω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στις γνωματεύσεις δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν εσύ θες να κολλήσεις και από μία και σε αυτές δεν θα σου πουν και όχι. Στην ακτινογραφία ναι θέλει μόνο μία φωτό Εικόνα

Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από 317ρης »

Επειδη δεν μου περιστευουν αλλες φωτογραφιες (και λεω να μην δωσω 10ρικο παλι). Εχω μονο στην ακτινογραφια. ΚΚθ εφοσον δεναναφερει κατι συγκεκριμενο η προκηρυξη, θα τα δεχτουν πιστευω.
giovanna
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giovanna »

Παιδια να ρωτησω, εμενα ο παθολογος μου εκανε μια γνωματευση για αιματολογικες και ακτινογραφια θωρακος. Θα εχω προβλημα;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες