Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Οτι ειμαι υγιης λενε και οι τιμες ειναι φυσιολογικες. Και απλως η γνωματευση του καρδιολογου οτι μπορω να συμμετεχω στα αθληματα! Οι δικες σου τι λενε;
Ωραια ετσι λεει κ η δικη μου οσον αφορα τις γεν. Αιματος. Του καρδιολογου λεει κ μεσα στη προκηρυξη τι πρεπει να λεει, στην θωρακος; Τι σου λεει?
Οι αιματολογικες μου εχουν ξεχωριστη γνωματευση με φωτο απο παθολογο και γραφουν "υγιης και αρτιμελης" και ποιο κατω εγραψε ο ιδιος "για τις αθλητικες δοκιμασιες του λιμενικου". Οτι να ναι. Να σημειωσω πως ολες οι αιματολογικες μου (3 σελιδες) εχουν σφραγιδες + υπογραφη του αντιστοιχου ιατρου.
Το καρδιογραφημα μου εχει επισης ξεχωριστη γνωματευση με φωτο μου, λεει τις τιμες και "υγιης", ποιο κατω γραφει "για αθλητικες δοκιμασιες"
Η ακτινογραφια εχει πανω την φωτο μου με σφραγιδα και επισης ποιο κατω συραμενη απο την γραματεια ενα απλο χαρτι "γνωματευση" χωρις φωτο που λεει οτι "δεν βρεθηκε πνευμονικη νοσος" η κατι παρομοιο
Το καρδιογραφημα μου εχει επισης ξεχωριστη γνωματευση με φωτο μου, λεει τις τιμες και "υγιης", ποιο κατω γραφει "για αθλητικες δοκιμασιες"
Η ακτινογραφια εχει πανω την φωτο μου με σφραγιδα και επισης ποιο κατω συραμενη απο την γραματεια ενα απλο χαρτι "γνωματευση" χωρις φωτο που λεει οτι "δεν βρεθηκε πνευμονικη νοσος" η κατι παρομοιο
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 25
Μια χαρα εισαι DIM. Ετοιμος εισαι. Αν και δεν αναφερονται καπου φωτο στις εξετασεις αιματος... νταξει δν θα πειρςξει κανεναν.
Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν κόβεσαι για ήπια σκολίωση;
blackfield έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Γνωρίζει κάποιος αν κόβεσαι για ήπια σκολίωση;
κοβεσαι απο 20 μοιρες και πανω, το γραφει και το προεδρικο διαταγμα
Πρεπει να κάνουμε τις εξετάσεις πριν καν βγει ο πίνακας καλουμένων ρε παιδιά;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Όποτε θέλεις.new-entry έγραψε:Πρεπει να κάνουμε τις εξετάσεις πριν καν βγει ο πίνακας καλουμένων ρε παιδιά;
Καλημέρα, οι ιατρικες εξετάσεις που θα πρέπει να προσκομισουμε πόσο άμεσα μπορούν να γίνουν; Εσάς πόσο καιρός χρειάστηκε για να τις πάρετε στα χέρια σας;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Ανάλογα. Αν δεν θες να πληρώσεις τπτ πρεπει να κλεισεις ραντεβού σε γιατρους είτε νοσοκομείου ειτε ιδιώτες. Ο ιδιώτης μπορει να έχει ραντεβού μεσω ΕΟΠΥΥ και την επομενη μερα η μετά απο καιρό. Στα νοσοκομεία σπάνιο να βρείς την ίδια εβρομάδα ραντεβού. Οι αιματος Βγαινουν την επόμενη μερα, το καρδιογράφημα και η ακτινογραφια αμέσως, το θέμα ειναι να έχεις κλεισει ραντεβού, αν δεν θες να πληρώσεις.Μπορεις φυσικά να πας κ χωρίς παραπεμτικά σε κάποιο διαγνωστικό (χωρις να σου έχει γράψει δλδ τις εξετάσεις γιατρός) αλλα πληρώνεις... 
Παιδια πάνω στο Καρδιογράφημα υπάρχει το ονομα μας με λατινικους χαρακτήρες, ο γιατρος έκανε ενα λάθος στο επίθετό μου (άλλο γραμμα δλδ) και το διόρθωσε με στυλό απο πάνω... Τι να κανω, να βγάλω άλλο ή δεν θα έχω θέμα;
Σημείωση/Παρατήρηση Στρατοπεδάρχη:συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.
Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων

Παιδια πάνω στο Καρδιογράφημα υπάρχει το ονομα μας με λατινικους χαρακτήρες, ο γιατρος έκανε ενα λάθος στο επίθετό μου (άλλο γραμμα δλδ) και το διόρθωσε με στυλό απο πάνω... Τι να κανω, να βγάλω άλλο ή δεν θα έχω θέμα;
Σημείωση/Παρατήρηση Στρατοπεδάρχη:συνεχόμενα μηνύματα από τον ίδιο χρήστη ισούται με διαγραφή της πιο πρόσφατης δημοσίευσης.
Σχετικά με την δομή των δημοσιέυσεων
Δεν θα έχεις θέμα.
- 317ρης
- Λοχαγός
D.Y.K μγπως ξερεις τι παιζει με τις φωτο; θελει μια μονο πανω στην ακτινογραφια; Γιατι διαφορα ειπωθηκαν εδω μεσα, οτι θελει και στις γνωματευσεις και τετοια. Αν εχεις καποια εμπειρια απο πρπηγουμεβες προκηρυξεις πες μου σε παρακαλω.
Στις γνωματεύσεις δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν εσύ θες να κολλήσεις και από μία και σε αυτές δεν θα σου πουν και όχι. Στην ακτινογραφία ναι θέλει μόνο μία φωτό 

- 317ρης
- Λοχαγός
Επειδη δεν μου περιστευουν αλλες φωτογραφιες (και λεω να μην δωσω 10ρικο παλι). Εχω μονο στην ακτινογραφια. ΚΚθ εφοσον δεναναφερει κατι συγκεκριμενο η προκηρυξη, θα τα δεχτουν πιστευω.
Παιδια να ρωτησω, εμενα ο παθολογος μου εκανε μια γνωματευση για αιματολογικες και ακτινογραφια θωρακος. Θα εχω προβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες