Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

317ρης έγραψε:Ναι το διοικητικο ειναι ενα θεμα... Θελει 2-3 βιβλια για να βγαλεις ολη την υλη. Κάποιο συγκεκριμενο βιβλιο δεν θυμαμαι... Εγω παντως πηγα σε μια βιβλιοθηκη και μαζεψα την υλη (εβγαλα φωτοτυπιες) σε 2-3 ωριτσες.
δες τι ύλη έχουν οι Μηχανικοί των ΑΕΝ και πες μου μετά ότι έχεις θέμα
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Το είστε 70 υποψηφιοι για 55 θεσεις (και δεν περασαμε αθληματα ακομα) και είμαστε 650 για 33 δεν σου λεει κατι ε; Μην γκρινιαζεις και κοιτα απλα να πιασεις την βαση στα γραπτα και εισαι μεσα... εκτος και αν κοπεις στα αθληματα...
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

317ρης έγραψε:Το είστε 70 υποψηφιοι για 55 θεσεις (και δεν περασαμε αθληματα ακομα) και είμαστε 650 για 33 δεν σου λεει κατι ε; Μην γκρινιαζεις και κοιτα απλα να πιασεις την βαση στα γραπτα και εισαι μεσα... Εκτος και αν κοπεις στα αθληματα...
Οι θέσεις αυτές πήγαν με βάση τις ανάγκες του Λιμενικού Σώματος... Επίσης, αν δεν συμπληρωθούν αυτές (που δεν το βλέπω) θα τις συμπληρώσετε οι άλλες κατηγορίες... Τώρα αν τους χαλάει κάποιους και δεν είναι πάνω από 25 ετών μπορούν να πάνε να σπουδάσουν σε ΑΕΝ και να δούνε πόσο "εύκολη" είναι η φοίτηση και η μετέπειτα πορεία μας εκεί...
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Οσο "ευκολη" ειναι και η φοιτηση σε αλλα πανεπιστημια (με διπλασια βαση εισαγωγης) της χωρας... και επισης η μετέπειτα απασχολη των αποφοιτων ( =ανεργεια, σερβιτοροι, μπαρμαν, ναυαγωμοσωστες κλπ). Τελος παντων... Ας μην αναπτυξουμε αλλο αυτη τη συζητηση γιατι ξεφευγουμε απο το θεμα. Καλη επιτυχια να εχεις και καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις.
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Καλή επιτυχία και σε σένα... Εγώ στο Λιμενικό θα είμαι, αυτό θα κάνω Εικόνα
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατι δεν έχω καταλάβει ακόμα. Στο ναυτικό δίκαιο στην κατηργορία γενικά πανεπιστημίο, π. Χ στο Δημόσιο Ναυτικό Δίκαιο λέει η ύλη "Ναυτιλιακά Έγγραφα πλοίων άρθρο 46 και επόμ. ΚΔΝΔ" πιστοποιητικόν καταμετρήσεως (άρθρον 26), γ) πιστοποιητικά ασφαλείας (άρθρον 33),

δ) πιστοποιητικόν γραμμής φορτώσεως (άρθρον 38), Βρήκα οτι είναι μερικά απο αυτά. Ρωτάω το εξής. Τα θέλει ονομαστικά μόνο ή να ξέρω τι είναι το καθένα;

Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

τι είναι το "γενικά πανεπιστημίο"; Δεν έχουμε στην ύλη τα άρθρα 26,33 και 38 που λες. Στο άρθρο 46 τα γράφει ονομαστικά, οπότε αυτά τα έχουμε και μετά συνεχίζουμε και έχουμε αναλυτικά τα άρθρα 47 μέχρι 52
Άβαταρ μέλους
Nikos_pro
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Nikos_pro »

Πλακα μας κανεις ρε Γιωργο; Θα μιλησεις εσυ για υλη που εχεις διδαχτει στη σχολη σου τα 2 απο τα 4 μαθηματα; Ας σοβαρευτουμε λιγο... Ρωτα κανεναν φιλο σου εμποροπλοιαρχο που εδωσε περυσι με τους σημαιοφορους διοικητικο δικαιο να σου πει που κυμανθηκε και ποσο "βατο" μαθημα ειναι και καλα! Ημαρτον...
faber

Δημοσίευση από faber »

Giorgospcline έγραψε:τι είναι το "γενικά πανεπιστημίο"; Δεν έχουμε στην ύλη τα άρθρα 26,33 και 38 που λες. Στο άρθρο 46 τα γράφει ονομαστικά, οπότε αυτά τα έχουμε και μετά συνεχίζουμε και έχουμε αναλυτικά τα άρθρα 47 μέχρι 52

ειμαι στην κατηγορια του τει εγω και στην υλη λεει "Ναυτιλιακά έγγραφα πλοίων άρθρο 46 και επόμ. ΚΔΝΔ" να τα ξέρω ονομαστικά ή να ξέρω να τα αναπτύξω κίωλας; Δες λιγο την ύλη του τει και απάντησε αν ξέρεις σε παρακαλώ και κανας άλλος απο τει αν ξέρει. Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Nikos_pro έγραψε:Πλακα μας κανεις ρε Γιωργο; Θα μιλησεις εσυ για υλη που εχεις διδαχτει στη σχολη σου τα 2 απο τα 4 μαθηματα; Ας σοβαρευτουμε λιγο... Ρωτα κανεναν φιλο σου εμποροπλοιαρχο που εδωσε περυσι με τους σημαιοφορους διοικητικο δικαιο να σου πει που κυμανθηκε και ποσο "βατο" μαθημα ειναι και καλα! Ημαρτον...
Α καλά... Η πολύ ζέστη σου έχει προκαλέσει πρόβλημα... Κατ' αρχήν το παιδί ρώτησε για το Ναυτικό Δίκαιο, όχι το Διοικητικό. Και βασικά δε με ενδιαφέρει αν είναι βατό το διοικητικό δίκαιο... Βλέπω την ύλη σας και επαναλαμβάνω ότι οι Πλοίαρχοι και οι Μηχανικοί έχουν διπλάσια με τριπλάσια ύλη. Όσο για το τι έχω διδαχτεί εσύ δεν το γνωρίζεις... Η Ναυτιλία είναι από το Α εξάμηνο, όπως και τα περισσότερα των Μηχανικών... Πραγματικά χαλαρώστε λίγο...

faber έγραψε:ειμαι στην κατηγορια του τει εγω και στην υλη λεει "Ναυτιλιακά έγγραφα πλοίων άρθρο 46 και επόμ. ΚΔΝΔ" να τα ξέρω ονομαστικά ή να ξέρω να τα αναπτύξω κίωλας; Δες λιγο την ύλη του τει και απάντησε αν ξέρεις σε παρακαλώ και κανας άλλος απο τει αν ξέρει. Ευχαριστώ!

φίλε faber όλες οι κατηγορίες δίνουν Ναυτικό Δίκαιο... Τα Ναυτιλιακά έγγραφα να τα μάθεις ονομαστικά και αν θες διάβασε και τα επόμενα άρθρα 47 μέχρι 52... Δώσε βάση στο Ημερολόγιο Γέφυρας (τι γράφουμε σε αυτό) ... Καλή συνέχεια Εικόνα

faber

Δημοσίευση από faber »

Giorgospcline έγραψε:
Nikos_pro έγραψε:Πλακα μας κανεις ρε Γιωργο; Θα μιλησεις εσυ για υλη που εχεις διδαχτει στη σχολη σου τα 2 απο τα 4 μαθηματα; Ας σοβαρευτουμε λιγο... Ρωτα κανεναν φιλο σου εμποροπλοιαρχο που εδωσε περυσι με τους σημαιοφορους διοικητικο δικαιο να σου πει που κυμανθηκε και ποσο "βατο" μαθημα ειναι και καλα! Ημαρτον...
Α καλά... Η πολύ ζέστη σου έχει προκαλέσει πρόβλημα... Κατ' αρχήν το παιδί ρώτησε για το Ναυτικό Δίκαιο, όχι το Διοικητικό. Και βασικά δε με ενδιαφέρει αν είναι βατό το διοικητικό δίκαιο... Βλέπω την ύλη σας και επαναλαμβάνω ότι οι Πλοίαρχοι και οι Μηχανικοί έχουν διπλάσια με τριπλάσια ύλη. Όσο για το τι έχω διδαχτεί εσύ δεν το γνωρίζεις... Η Ναυτιλία είναι από το Α εξάμηνο, όπως και τα περισσότερα των Μηχανικών... Πραγματικά χαλαρώστε λίγο...

faber έγραψε:ειμαι στην κατηγορια του τει εγω και στην υλη λεει "Ναυτιλιακά έγγραφα πλοίων άρθρο 46 και επόμ. ΚΔΝΔ" να τα ξέρω ονομαστικά ή να ξέρω να τα αναπτύξω κίωλας; Δες λιγο την ύλη του τει και απάντησε αν ξέρεις σε παρακαλώ και κανας άλλος απο τει αν ξέρει. Ευχαριστώ!

φίλε faber όλες οι κατηγορίες δίνουν Ναυτικό Δίκαιο... Τα Ναυτιλιακά έγγραφα να τα μάθεις ονομαστικά και αν θες διάβασε και τα επόμενα άρθρα 47 μέχρι 52... Δώσε βάση στο Ημερολόγιο Γέφυρας (τι γράφουμε σε αυτό) ... Καλή συνέχεια Εικόνα

οκ ευχαριστώ πολύ... Και ο θεός βοηθός!
Margarita
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Margarita »

Τη στιγμή που εχει γραπτά, δε μπορεί να κάνει κάποιος ένσταση αν πιστεύει ότι εγραψε;

Επίσης, το γραπτό μπορεις να το κάνεις αναβαθμολογηση;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Επισημαίνεται ότι η ένσταση επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και όχι για την βαθμολογία και την ουσιαστική εκτίμηση της Επιτροπής Εξετάσεων και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως. Υποψήφιοι που επιθυμούν να λάβουν γνώση των γραπτών δοκιμίων τους στα μαθήματα που εξετάσθηκαν, μπορούν να προσέρχονται στα μέλη της Επιτροπής Εξετάσεων

Τα γραπτά σου με λίγα λόγια μπορείς να τα δεις, των άλλων δεν μπορείς.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Greek_Army »

Όσοι υποψήφιοι επιτύχουν στις Ψυχοτεχνικές Δοκιμασίες, Θα υποβληθούν σε Γραπτές Εξετάσεις στα προβλεπόμενα από την οικεία Προκήρυξη μαθήματα, την 19/8/2014,20/8/2014,21/8/2014 και 22/8/2014,ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΠΑ. ΠΕΙ.) , σύμφωνα με νεώτερη σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ.( www.hcg.gr ) καθώς και με ανάρτηση στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.
aspa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aspa »

Ρε παιδια εσεις οι παλιοι, που έχετε ξαναδώσει δλδ, στις εξετασεις ζητανε λεπτομέρειες; Ειναι ψαγμένα τα θέματα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες