Επιτυχόντες Σχολή Αστυφυλάκων (2013)
- Razorakos15
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Ειμαι επιτυχων 2014 και ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια περιπτωση να βγαλουμε πασο, διοτι ειδικα τωρα που το εισητηριο στην σαλονικα ανεβηκε.Το ψαξατε καθολου?
Περισσότερος ιδρώτας στην εκπαίδευση λιγότερο αίμα στον πόλεμο.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
Πασο παιρνεις μονο αν εισαι εγγεγραμμενος σε σχολη που ειχες μπει Πριν περασεις αστυνομια. Ο μονος τροπος να βγαλεις πασο ειναι στις πανελληνιες του 2015 να δηλωσεις 10% να περασεις σε καποια σχολη και να παρεις πασο και μετα διαγραφεσαι απο την σχολη το 2016 που ειναι η καταταξη σου.Razorakos15 έγραψε:Ειμαι επιτυχων 2014 και ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε αν υπαρχει καμια περιπτωση να βγαλουμε πασο, διοτι ειδικα τωρα που το εισητηριο στην σαλονικα ανεβηκε.Το ψαξατε καθολου;
Καλησπερα και απο εμενα. Και εγω επιτυχων ΕΛΑΣ. Κατι ακουσα οτι απο το νεο ετος ενδεχεται να προσληφθουν ειδικοι φρουροι και ισως να απορροφηθουν και οι επιτυχοντες. Γνωριζει κανενας τιποτα;
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
Ο νομος λεει οτι θα μπουμε στις σχολες εντος του 2015 με την εναρξη του ακαδημαικου ετους 2015-2016 και αυτο ισχυει μεχρι και σημερα. Εσυ τι ακριβως ακουσες και απο ποιον; Με τα "ακουσματα" εχουμε "μπει" ηδη πολλες φορες, περσυ το σεπτεμβρη, αυτο τον σεπτεμβρη που μας περασε και ουτω καθεξης. Οπως και με τα "ακουσματα" εχουν ηδη "μπει" νεοι ειδικοι φρουροι απο περσυ τον Γεναρη και θα "μπουν" με το νεο ετοςΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΛΑΣ έγραψε:Καλησπερα και απο εμενα. Και εγω επιτυχων ΕΛΑΣ. Κατι ακουσα οτι απο το νεο ετος ενδεχεται να προσληφθουν ειδικοι φρουροι και ισως να απορροφηθουν και οι επιτυχοντες. Γνωριζει κανενας τιποτα;

Οποτε ακομα υπομονη και ετσι και αλλαξει κατι θα μαθευτει
- observer
Ναι θα βουηξει ο τοπος, υπομονη τον γαιδαρο τον φαγαμε η ουρα εμεινε!ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΕΛΑΣ έγραψε:Οποτε ακομα υπομονη και ετσι και αλλαξει κατι θα μαθευτει

Καλησπέρα σε όλους
Πριν από Μερικές μέρες έλαβα ένα Μήνυμα από sydielladas@1762.syzefxis.gov.gr Το όποιο λέει:
''ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕ ΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΑΣ (ΜΑΡΤΙΟΣ) "
Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να πάρω αναβολή-απαλαγη μια και έχω περάσει και εγώ στην αστυφυλάκων το 2013 μέσω πανελληνίων άλλα πείρα τηλέφωνο στην στρατονομία και δεν έβγαλα άκρη, μήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο θα πάρω την απαλαγη;
Ευχαριστώ εκ των πρότερων!
Πριν από Μερικές μέρες έλαβα ένα Μήνυμα από sydielladas@1762.syzefxis.gov.gr Το όποιο λέει:
''ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΗΣΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥ ΔΥΤ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΕ ΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕς ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΑΣ (ΜΑΡΤΙΟΣ) "
Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω να πάρω αναβολή-απαλαγη μια και έχω περάσει και εγώ στην αστυφυλάκων το 2013 μέσω πανελληνίων άλλα πείρα τηλέφωνο στην στρατονομία και δεν έβγαλα άκρη, μήπως ξέρει κανείς με ποιο τρόπο θα πάρω την απαλαγη;
Αρης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους
Πηγαινε στην στρατολογικη υπηρεσια με την βεβαιωση επιτυχιας σου στη σχολη αστυφυλακων. Δεν ξερω αν θα λυθει ετσι το προβλημα, αλλα οταν ειχα παει εγω δεν μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να συμμετεχουμε στις πανελλαδικες για να μην διακοπει η αναβολη.
Αν καποιο αλλο παιδι ξερει καλυτερα ας απαντησει.
KΑλησπερα φιλε μου επιθυμω να μπω και εγω στη σελιδα στο facebook ειμαι επιτυχων των πανελλαδικων 2013. Πως μπορω να γινω κ εγω μελος; Ευχαριστω!
- observer
Κομοτηνη και Διδυμοτειχο πιθανοτατα θα ειναι οι σχολες που θα ανοιξουν το ερχομενο φθινοπωρο για εμας. Το αναφερει ο υπουργος Μεσα στην απαντηση του.
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=66ad6e09-bd63-46d2-9b44-a44a0139e071
http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=66ad6e09-bd63-46d2-9b44-a44a0139e071
Ισχυει οτι μεσα στην Σχολη δε μας αφηνουν να κανουμε ουτε γυμναστηριο?
Παιδια κ εγω επιτυχων του 13 ειμαι πια ειναι η ομαδα στο φβ;
αλεκαν έγραψε:Ισχυει οτι μεσα στην Σχολη δε μας αφηνουν να κανουμε ουτε γυμναστηριο;
στον ελεύθερο χρόνο κάνεις ότι θέλεις, απλά είναι τόσο γεμάτο το πρόγραμμα που δεν θα προλαβαίνεις
όσο ελέυθερο χρόνο έχεις θα τον ξοδεύεις σε τηλέφωνα ή ύπνο
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Καλημερα σε λιγο καιρο μπαινω στην σχολη αστυφυλακων, επιτυχων 2013.1) Η επιλογη για το τδα που θελω να παω γινεται με βαση την σειρα εισαγωγης;2) καποιος που περασε με 10% με 17000 μορια προηγητε ενος με 90% με 15500 μόρια;3) επισης οι πολυτεκνοι, τριτεκνοι πανε οπου θελουν;4) αν η σχολη ειναι στην θρακη με τι ΜΜΜ θα με συμφερε να παω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ale3andros12 και 3 επισκέπτες