Οι απλοί αστυνομικοί δεν είναι Ειδικοί Φρουροί, έτσι;
Οι Προκηρύξεις βγαίνουν για Αστυνομικούς;
Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 2
Αρχισε ο εμφυλιος στην ελας.
Charlie Harper 13 έγραψε:Αρχισε ο εμφυλιος στην ελας.
Αφού βγαίνει ο άλλος και λέει ότι φταίνε οι ΕΦ γιατί έχουν ελάχιστη εκπαίδευση και δεν ήταν καν εμπλεκόμενοι ΕΦ στο συμβάν απ ότι είπε ο Ντουμας. Δες εδώ χαλί...
http://policenet.gr/article/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD
Αστυνομια 2 ταχυτητων... Ποσες μερες κανουν τον χρονο πραγματικη υπηρεσια ας μας πουνε.
- martin rigs
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: πολιτησ
Γεια σας παιδια θα ηθελα να ρωτησω ενας αποφοιτως της αστυφυλακων μπορει να μπει διωξη ναρκωτικων και γενικα στην ασφαλεια και αν Ναι τι καθηκοντα θα εχει επισης θα μπορει να φοραει πολιτικα?
η χωρα να αγαπα τουσ στρατιωτες οπως οι στρατιωτες την χωρα
Re: Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ)
Καλησπέρα, είμαι πρώτοετης φοιτητής (μου αρέσει η σχολή) αλλά θέλω πάρα πολύ να μπω στο σώμα. Τι θα με συμβουλευατε να κάνω;
Τι επιλογές έχω;
Τι επιλογές έχω;
Re: Ελληνική Αστυνομία (ΕΛΑΣ)
Καλησπέρα, είμαι πρώτοετης φοιτητής (μου αρέσει η σχολή) αλλά θέλω πάρα πολύ να μπω στο σώμα. Τι θα με συμβουλευατε να κάνω;
Τι επιλογές έχω;
Τι επιλογές έχω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες