Θητεία στην Πολεμική Αεροπορία
Καλησπέρα παιδια... ειμαι φοιτητης και για διαφορους λογους καθυστερω για ενα χρονο το πτυχιο και σκεφτομαι να παω φανταρος. με εχουνε αεροπορια... τι παιζει; γνωριζει κανενας;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Τι εννοείς τι παίζει; 

stelios13 έγραψε:Καλησπέρα παιδια... Ειμαι φοιτητης και για διαφορους λογους καθυστερω για ενα χρονο το πτυχιο και σκεφτομαι να παω φανταρος. Με εχουνε αεροπορια... Τι παιζει; Γνωριζει κανενας;
Τι να παίζει ρε νέο;
Θα ζοριστείς λίγο στο κέντρο περισσότερο μέχρι να μπεις σε μία σειρά και να συνηθίσεις αλλά μόλις ορκιστείτε θα βαρεθείς να κάθεσαι ή να βγαίνεις εξοδούχος!
Ζάχαρη θητεία!
Καλησπερα παιδια... την δευτερα σε 4 μερες δηλαδη παρουσιαζομαι στην τριπολη και ειμαι στην αεροπορια... θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεισ... πρωτον στην πυλη θα μου επιτρεψουν να περασω τον υπνοσακο και δευτερον εγω που εχω βγαλμενο ωμο και ριξη χιαστου ξερετε τι ι βγαινω;
Παιδιά καλησπέρα.Εχώ καταταγεί στην Αεροπορία. Απ'ότι γνωρίζω η θητεία διαρκεί 12 μήνες όμως από τη στιγμή που θα πας σε περιοχές που θεωρούνται Περιοχές παραμεθορίου όπως πχ: Σάμος, Λήμνος, Έβρος η θητεία διαρκεί 9 μήνες. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι γραμμένος σε μητρώο εκτός από αυτές τις περιοχές και δεν θεωρείται ότι κατάγεσαι από αυτά τα μέρη. Έχω δίκιο;
-
- Στρατηγός
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα σε όλους. Έχω διαβάσει κάθε ένα μηνυμα και ελπίζω να μη δυσανασχετίσω τους συνομιλητές με την ερώτηση μου. Μου ήθρε το χαρτί για αεροπορία. Λογω ότι θελω να φυγω για σπουδές το Σεπτεμβρη του 2015 θελω να υπηρετησω 9 μηνο. Πριν με δειρετε να σας πω οτι διαβασα ολα τα σχετικα για παραμεθωριο αλλα! Στην στρατολογια μου λενε οτι δεν δικαιουσαι να κανεις 9 μηνο και οτι δν ισχυει οτι αν επιλεξεις παραμεθωριο θα κανεις 9 μηνες απο τη στιγμη που δεν δικαιουσαι μειωμενη θητεια. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι. Υπαρχει κανεις που να γνωριζει καποιο παλικαρι που χωρις να εχει προυποθεσεις για μειωμενη θητεια, να δήλωσε παραμεθωριο και τελικα οντως να εκανε 9 μηνες; Ευχαριστω. Καλη θητεια σε ολους!
-
- Στρατηγός
Το 9μηνο ισχύει κανονικά, θα σας ενημερώσουν οι αρμόδιοι κάτα τη διάρκεια της βασικής εκπαίδευσης.
-
- Στρατιώτης
Ισως να προκαλω συγχηση... Αλλα είστε σίγουρος; Δεν μπορώ να πάω 12 μηνο γιατί χάνω την ημερομηνία για τις σπουδές μου και είναι κρίσιμο. Πως μπορώ να μαι σίγουρος οτι γίνεται να κάνεις 9 μηνο από επιλογή, ας με στείλουν και στη Γαυδο. Εμπειρία θα ναι για μένα. Αλλα ξαναλέω στη στρατολογία μου το αρνούνται... ;
-
- Στρατηγός
Αρχηγέ πίστεψε ό, τι θέλεις, δεν με ενδιαφέρει τι σου είπανε στην στρατολογία, ρώτησες κάτι και σου απάντησα, από εκεί και πέρα πάρε τηλέφωνο και στο Κέντρο Εκπάιδευσης της Αεροπορία.
-
- Στρατιώτης
Καλησπερα. Παρουσιαζομαι στις 10-11-2014 στην 124 πβε και θα ηθελα μερικες πληροφοριες.1ον τι παρεχεται στους σμηνιτες (κυριως με ενδιαφερει για εσωρουχα και μπλουζες ετσι ωστε να αγορασω εξτρα αν χρειαζεται) 2ον. Εχω κηλη μεσοσπονδυλιου δισκου στη θωρακικη μοιρα. Αυτο επηρεαζει το ι που θα ειμαι; Αν ναι ξερει καποιος ποιο θα ειναι αυτο; Ευχαριστω
Για το πρώτο δεν γνωρίζω αν χορηγούνται τα ίδια με του Στρατού Ξηράς (συζητάγανε για ομοιοτυπία/ομοιομορφία οπλιτών για ΣΞ/ΠΑ/ΠΝ) ή δίνουν τα αντίστοιχα της ΠΑ (γκρί μπλούζες, μπλέ/γκρι στολή εκστρατείας κλπ.)
Για το δεύτερο συμβουλεύσου το ΦΕΚ περί Σωματικής Ικανότητας
/stratologia/swmatiki_ikanotita.htm
Για το δεύτερο συμβουλεύσου το ΦΕΚ περί Σωματικής Ικανότητας
/stratologia/swmatiki_ikanotita.htm
- mpampis781
- Στρατιώτης
Παρουσιαζομαι και γω Τριπολη 10/11 αεροπορια. Τωρα το σεπτεμβρη ειχε μπει ενας φιλος μου και μου ειπε οτι δινουν τα κανονικα της αεροποριας. Δηλαδη 2 μπλε παραλαγες μαζι με τζοκει.2 γκρι μπλουζακια και 2 ασπρα αμανικα.2 σωβρακα.2 στολες επισημες μαζι με σκαρπινια και δικοχο (μια καλοκαιρινη, μια χειμωνιατικη), φορμα και αθλητικα, μια ζωνη, ενα γκρι σακο, ενα χοντρο μπλε μπουφαν,2 πουλοβερ και κατι ξυριστικα και σαμπουαν
Ωραίος!
Όταν μπορέσεις παρέθεσε την αναλυτική λίστα και στο παρακάτω θέμα
Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;(Αεροπορία)
Όταν μπορέσεις παρέθεσε την αναλυτική λίστα και στο παρακάτω θέμα
Τι να πάρω μαζί μου στη κατάταξη;(Αεροπορία)
-
- Στρατιώτης
Ρε παιδες αν παρω μπλουζες παραλλαγης θα μου τις κρατησουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης