Μαλλον δεν θα βγουν ποτε... Απο ανθρωπο που δουλευει μεσα μου ειπε οτι δεν νοειτε προκυρηξη χωρις παραβολα δημοσιου και οτι μαλλον θα καταργηθει οπως εγινε και το 2005 περιπου αν θυμαμαι καλα. Αυτα!
Φιλε θα σ στενοχωρησω αλλα επειδη κατι ξερει ο φιλος απο πανω να ξερεις εχει παγωσει η διαδικασια και περιμενουμε νεοτερα... ειμαι πυροσβεστης πενταετους και πολλοι απο μας την περιμενουμε και πιστεψε με οτι γινεται το μαθαινουμε πρωτοι και οχι αερολογιες και υποθεσεις. για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωσω!
Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος επίσημα σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία; Εξάλλου στην προκήρυξη των 50 δοκίμων αξιωματικών δε ζητούσε παράβολο, όπως στων πενταετών, αλλά προχωράει ο διαγωνισμός...
Αγγελος έγραψε:Και γω πενταετους ειμαι ******* Οσες θελετε θα ακυρωθει θα κανει θα ρανει μεχρι τωρα προχωραει μεχρι 15 μαρτιου θα βγουν οι προσωρινοι πινακες
αγγελε εισαι ο φιλος του αποστολη; Που εχεις σχεση με την αριστεα; Ειμαι ο δημητρης! Ειχαμε γνωριστει στο λαβμι, αγια παρασκευη
Που ειναι τωρα τα παπαγαλακια που λεγανε οτι δεν θα βγουν οι πινακεςς στις τρυπες σας ποντικακια... Μεχρι την επομενη προκυρηξη που θα ξαναβγειτε για να αρχισετε παλι τους παπαδες...
Δεν ξέρω αν είμαι off topic... Αλλα ήθελα να ρωτήσω το εξής:Ανακοίνωση για κάλεσμα σε υγειονομικές-αθλήματα θα έχουμε μετά απο 10 ημερες; Αφου τελειώσει η διορία για ενστάσεις;(μεχρι στιγμής πάντως δεν βλεπω κατι στο site, στους αξιωματικούς τα βγάλαν πολυ σύντομα όμως)
c_h_r έγραψε:Δεν ξέρω αν είμαι off topic... Αλλα ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Ανακοίνωση για κάλεσμα σε υγειονομικές-αθλήματα θα έχουμε μετά απο 10 ημερες; Αφου τελειώσει η διορία για ενστάσεις;(μεχρι στιγμής πάντως δεν βλεπω κατι στο site, στους αξιωματικούς τα βγάλαν πολυ σύντομα όμως)
Τρέχεις χωρίς λόγο, όταν έχουμε κάτι επίσημο θα το αναρτήσουμε στο φόρουμ