Αθλητικές Δοκιμασίες Λιμενικού (2011)
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Παιδιά εσείς που έχετε έλξεις κοιτάξτε την προλύρηξη της πυροσβεστικής να έχετε μια ιδέα πως πρέπει να τις κάνετε.
Πέντε (5) έλξεις σε μονόζυγο.Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να αναρτώνται στο μονόζυγο από το
πρόσθιο μέρος αυτού έχοντας το εξωτερικό μέρος της παλάμης στραμμένο προς το πρόσωπο τους. Μετά την πρώτη έλξη, οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έρχονται σε επαφή με το έδαφος μέχρι το τέλος της προσπάθειας, ενώ σε κάθε έλξη πρέπει η κάτω γνάθος να ξεπερνάει το ύψος του μονόζυγου και τα χέρια κατά την κάθοδο να είναι σε θέση πλήρους ανάτασης.
Είναι ζόρικες αλλα με προσπάθεια και κάθε μέρα σιγα σιγα βγαίνουν!
Πέντε (5) έλξεις σε μονόζυγο.Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να αναρτώνται στο μονόζυγο από το
πρόσθιο μέρος αυτού έχοντας το εξωτερικό μέρος της παλάμης στραμμένο προς το πρόσωπο τους. Μετά την πρώτη έλξη, οι υποψήφιοι δεν επιτρέπεται να έρχονται σε επαφή με το έδαφος μέχρι το τέλος της προσπάθειας, ενώ σε κάθε έλξη πρέπει η κάτω γνάθος να ξεπερνάει το ύψος του μονόζυγου και τα χέρια κατά την κάθοδο να είναι σε θέση πλήρους ανάτασης.
Είναι ζόρικες αλλα με προσπάθεια και κάθε μέρα σιγα σιγα βγαίνουν!
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Ναι οταν θα πνίγεται κάποιος θα κανεις πρώτα 5 ελξεις κ μετα θα βουτηξεις να τον σώσεις! Έλεος ειλικρινα
chris_alex έγραψε:Ναι οταν θα πνίγεται κάποιος θα κανεις πρώτα 5 ελξεις κ μετα θα βουτηξεις να τον σώσεις! Έλεος ειλικρινα
Οχι πρέπει να κάνεις 10 έλξεις πρώτα και μετά να βουτήξεις

- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Υψομετρική διαδικασία, ψυχοτεχνικά και υγειονομικά την ίδια μέρα θα γίνουν η σε 3 φασεις; Σε αυτο με το ΔΜΣ ξέρει κανείς τι παίζει; Εννοώ οντως μετράνε η με το μάτι
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Αφου σου ειπα σε διαφορετικες μερες ολα. Τον ΔΜΣ τον μετρανε κανονικα.
Αυριο λογικα θα σας εχω ετοιμο ενα μινι οδηγο επιβιωσης με ολες τις διαδικασιες που θα περασετε αναλυτικα και καποιες συμβουλες για να την παλεψετε, ετσι για να παρετε μια ιδεα και να σας λυθουν οι αποριες.
Αυριο λογικα θα σας εχω ετοιμο ενα μινι οδηγο επιβιωσης με ολες τις διαδικασιες που θα περασετε αναλυτικα και καποιες συμβουλες για να την παλεψετε, ετσι για να παρετε μια ιδεα και να σας λυθουν οι αποριες.
Fotis έγραψε:chris_alex έγραψε:Ναι οταν θα πνίγεται κάποιος θα κανεις πρώτα 5 ελξεις κ μετα θα βουτηξεις να τον σώσεις! Έλεος ειλικρινα
Οχι πρέπει να κάνεις 10 έλξεις πρώτα και μετά να βουτήξεις
το ιδιο δεν είναι;

μηπως τον σωζεις και μετα περνεις 10 ελξεις για να βγαλεις γουστα;

Κωστα συγχαρητηρια καταρχας! Καλη σταδιοδρομια! Να σε ρωτησω που εχεις περασει τα αθληματα. Με το μηκος και τη βαλβιδα τι παιζει; Αληθευει οτι η βαλβιδα ειναι 2 μετρα πριν το σκαμμα; Επισης, αυτοι ειναι πολυ αυστηροι με το πατημα στη βαλβιδα; Δηλαδη αν πατησεις με τη φτερνα, στο βγαζουν ακυρο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Νομίζω πως όχι
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
roza έγραψε:Κωστα συγχαρητηρια καταρχας! Καλη σταδιοδρομια! Να σε ρωτησω που εχεις περασει τα αθληματα. Με το μηκος και τη βαλβιδα τι παιζει; Αληθευει οτι η βαλβιδα ειναι 2 μετρα πριν το σκαμμα; Επισης, αυτοι ειναι πολυ αυστηροι με το πατημα στη βαλβιδα; Δηλαδη αν πατησεις με τη φτερνα, στο βγαζουν ακυρο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ροζα σε ευχαριστω πολυ.
Αν θες ριξε μια ματια στον οδηγο που εχω φτιαξει, τα γραφω αναλυτικα για το μηκος.
/forum/forum_posts.asp?TID=9111
Παντως, αποτι ακουγεται εχουν σκοπο να τσεκουρωσουν στα δικα σας, οποτε μην βασιστεις στην επιηκεια που εδειξαν στις γυναικες υποψηφιες σημαιοφορους.
Kostas17 έγραψε:roza έγραψε:Κωστα συγχαρητηρια καταρχας! Καλη σταδιοδρομια! Να σε ρωτησω που εχεις περασει τα αθληματα. Με το μηκος και τη βαλβιδα τι παιζει; Αληθευει οτι η βαλβιδα ειναι 2 μετρα πριν το σκαμμα; Επισης, αυτοι ειναι πολυ αυστηροι με το πατημα στη βαλβιδα; Δηλαδη αν πατησεις με τη φτερνα, στο βγαζουν ακυρο; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ροζα σε ευχαριστω πολυ.
Αν θες ριξε μια ματια στον οδηγο που εχω φτιαξει, τα γραφω αναλυτικα για το μηκος.
/forum/forum_posts.asp?TID=9111
Παντως, αποτι ακουγεται εχουν σκοπο να τσεκουρωσουν στα δικα σας, οποτε μην βασιστεις στην επιηκεια που εδειξαν στις γυναικες υποψηφιες σημαιοφορους.
Οι γυναίκες από ό, τι άκουσα, πατούσαν 1 μέτρο πριν το σκάμμα, όχι από τη βαλβίδα.
- chris_alex
- Δεκανέας - ΟΒΑ
'Ας βγουνε όποτε ειναι η αύριο ή Δευτέρα. Το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να κοψουν κόσμο ενώ περνάει το κάθε άθλημα; Γιατί προ ημερών συζητούσα με κάποιον απο αθήνα κ λέει βάλε μέσον για να μή σε κόψουν.
Εντάξει δε νομίζω να περνάς και να σε κόβουν! Λιγο υπερβολικό αλλά έχει μια βάση για να κοπεί κόσμος.
Ξέρει καποιος αν ισχύει αυτό;
Εντάξει δε νομίζω να περνάς και να σε κόβουν! Λιγο υπερβολικό αλλά έχει μια βάση για να κοπεί κόσμος.
chris_alex έγραψε:'Ας βγουνε όποτε ειναι η αύριο ή Δευτέρα. Το θέμα είναι υπάρχει περίπτωση να κοψουν κόσμο ενώ περνάει το κάθε άθλημα; Γιατί προ ημερών συζητούσα με κάποιον απο αθήνα κ λέει βάλε μέσον για να μή σε κόψουν.
Δε νομίζω να περνάς και να σε κόβουν! Έλεος!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Δεν θα κόβουν κόσμο χωρίς λόγο, απλά ίσως να είναι ποιο αυστηροί
-
- Επιλοχίας
Στους δοκιμους σημαιοφορους απο 400 γυναικες περασαν τα αθληματα 40 ποσοστο 10%. Εχω λοιπον την εξης ερωτηση: Στην γενικη κατηγορια μεχρι την 180 υπαρχουν 139 γυναικες και 41 ανδρες.
280 θεση υπαρχουν 222 γυναικες και 58 ανδρες. Αν ισχυσει και εδω το 10% εχουμε: Θεωρητικα περνανε τα αθληματα ολοι οι ανδρες (πραγμα δυσκολο) 58+22=80. Περιμενω σχολια!
280 θεση υπαρχουν 222 γυναικες και 58 ανδρες. Αν ισχυσει και εδω το 10% εχουμε: Θεωρητικα περνανε τα αθληματα ολοι οι ανδρες (πραγμα δυσκολο) 58+22=80. Περιμενω σχολια!
Μήπως ξέρει κάποιος πόσα άτομα θα φωνάξουν για να πάρουν μέρος στις αθλητικές δοκιμασίες; Θα πάνε όλοι; Και Από Τις 3κατηγορίες?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες