Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από NASOSS »

Φιλε χθες δεν Απολύθηκαν Απο τον Στρατό Ετσι και αλλιωσ Ξέρουμε Τι Κάνουν Στον Στρατό Δεν Κάνουν Στοιβο
τρέξιμο σε 4 Λεπτά Και 5 ελξεις Δεν ειναι και οτι πιο Εύκολο δεν την Προηγούμενη 12000 Άτομα Κόπηκαν και Σίγουρα Ειχε πολλουσ Δόκιμουσ Και ε. Δ εδω δικος μου Κόπηκε Σε ελξεισ Έκανε Μονο 3 Και ηταν ε. Δ

pakis138

Δημοσίευση από pakis138 »

Συμφωνω οτι υπηρχαν πολλοι ειδ. Δυν-ΔΕΑ που κοπηκαν στις προηγουμενες ομως δεν ειχαμε 5 μηνες να προετοιμαστουμε. Και βεβαια θα κοπει και παλι παρα πολυσ Κοσμος ομως δεν θα ειναι τοσο ψηλο το ποσοστο αποτυχιας
πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Μη εισαι τοσο σιγουρος οτι οι πρωτοι θα ναι δεα και ειδικες δυναμεισ...

καποτε πολλοι δε θα καναν αιτηση τωρα ομως εκαναν.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΚ

Δημοσίευση από ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΟΚ »

alexantro έγραψε:
Μανώλησ έγραψε:Εχεις ξαναδωσει η απλα υποθετεις; Στην προηγουμενη στη πυροσβεστικη δεν εκλεβες ουτε εκατοστο τα ειδα με τα ματια μου η τις κανεις κανονικες προβλεπομενα η σπιτι σου ετσι απλα.

Τι εννοούμε κλέβεις στις έλξεις; Δεν μπορώ να καταλάβω...
αθλητικες δοκιμασιες δινουν οσοι περασαν με τα μορια πρωτοι;

Και μετα απο αυτους που θα κοπουν οι αμεσως επομενοι;

Άβαταρ μέλους
NORTH_ARMY_G4
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από NORTH_ARMY_G4 »

Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...

Ψάξε και βρες το 2007 πόσοι κοπήκανε στα αθλήματα, θα πάθεις σοκ! Εικόνα

Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

Greek_Army έγραψε:
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...

Ψάξε και βρες το 2007 πόσοι κοπήκανε στα αθλήματα, θα πάθεις σοκ!Εικόνα

Εγώ πάντως που ήμουν εκεί (και κόπηκα στις έλξεις) με το σταγονόμετρο περνούσαν για το επόμενο αγώνισμα.(1ο στη σειρά ήταν οι ελξεις).

Μπορώ να πώ, πως περνούσε ένας στους 10 ίσως και πολλούς λέω... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από electrolisa »

Γιώργος Αθ. έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Εγώ πάντως που ήμουν εκεί (και κόπηκα στις έλξεις) με το σταγονόμετρο περνούσαν για το επόμενο αγώνισμα.(1ο στη σειρά ήταν οι ελξεις).

Μπορώ να πώ, πως περνούσε ένας στους 10 ίσως και πολλούς λέω... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον αντρας να κοβεται στις ελξεις. Εκτος και αν ειναι χοντρος ή δεν εχει κανει προπονηση και πηγε ετσι στ @@ του...

να πεις κοπηκε στη δοκο ισορροπιας, το καταλαβαινω. Η κακια η ωρα, γλειστρησε και επεσε, σπαει ο διαολος το ποδαρι του. Αλλα ελξεις; !

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Greek_Army »

E ναι όποιος πάει άνετος και κοπεί μην βγει και γράψει μετά ότι ήτανε αυστηροί, όσοι έχουνε κάνει αίτηση γνωρίζουν εξαρχής και τα αθλήματα και τις επιδόσεις που πρέπει να βγάλουν
Γιώργος Αθ.

Δημοσίευση από Γιώργος Αθ. »

electrolisa έγραψε:
Γιώργος Αθ. έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον αντρας να κοβεται στις ελξεις. Εκτος και αν ειναι χοντρος ή δεν εχει κανει προπονηση και πηγε ετσι στ @@ του...

να πεις κοπηκε στη δοκο ισορροπιας, το καταλαβαινω. Η κακια η ωρα, γλειστρησε και επεσε, σπαει ο διαολος το ποδαρι του. Αλλα ελξεις;

Γιατί δεν μπορείς να το διανοηθείς;

Ή μήπως θες να πεις ότι εμείς που κοπήκαμε τότε δεν ήμαστε αντρες;Εικόνα

Εγώ προσωπικά, κόπηκα τότε στις 4,5 έλξεις. Και συγχαιρω τους τότε κριτές που ήταν αντικειμενικότατοι!Εικόνα Εικόνα (κι ας με πόνεσε... ) Και όσο για την προετοιμασια, έτοιμος ήμουν απλά έκανα το λάθος και πήγα να δώσω κατευθειαν μετα απο 7ώρες ταξίδι.(έπρεπε να κανονήσω να είμαι εκεί απο την προηγούμενη).Εικόνα

πολιτης1

Δημοσίευση από πολιτης1 »

Αν μπορει καποιος ας μας πει τη σειρα που γινονται τ αθληματα...

και αν γνωριζει καποιος που εδωσε επειδη εχω προβλημα στο μηκος (για μενα μακραν το δυσκολοτερο). Περνανε αν εισαι 3.95 4 (πατας γραμμη) η θελουν ξεκαθαρα μεγαλυτερο;
speed

Δημοσίευση από speed »

Ελξεις δοκος βαρη σκαλα.2ημερα 1000 αλμα εις μηκος αλμαεις υψος.2 φορες εδωσα κοβαν αβερτα ασχετα τι λενε μερικοι εδω που δεν γνωριζουν τοσος κοσμος βλεπει. Δεν θελει αγχος καθολου χαλαρα.
τσοφάκι
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από τσοφάκι »

Καλησπέρα παίδες ήθελα να ρωτήσω για τα αθλήματα. Ξέρει κανείς πότε τα δίνουμε; Λογικά μετά την ανάρτηση των μορίων-αλλά πότε ακριβώς θα γίνει αυτό; Α! Και κάτι ακόμα. Τα αθλήματα τα δίνουμε όλοι στην Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη; Περιμενω :) ... !
Άβαταρ μέλους
NASOSS
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από NASOSS »

Οταν Αναρτηθούν οι πίνακες τη Επομένη Εβδομάδα Τα αθλήματα ειναι μονο Αθήνα
τσοφάκι
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από τσοφάκι »

Και πάλι νωρίς ειναι. Με τέτοια αθλήματα θέλει καλή προετοιμασίαΕικόνα...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες