Αθλητικές δοκιμασίες Πυροσβεστικής (2011)
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Φιλε χθες δεν Απολύθηκαν Απο τον Στρατό Ετσι και αλλιωσ Ξέρουμε Τι Κάνουν Στον Στρατό Δεν Κάνουν Στοιβο
τρέξιμο σε 4 Λεπτά Και 5 ελξεις Δεν ειναι και οτι πιο Εύκολο δεν την Προηγούμενη 12000 Άτομα Κόπηκαν και Σίγουρα Ειχε πολλουσ Δόκιμουσ Και ε. Δ εδω δικος μου Κόπηκε Σε ελξεισ Έκανε Μονο 3 Και ηταν ε. Δ
τρέξιμο σε 4 Λεπτά Και 5 ελξεις Δεν ειναι και οτι πιο Εύκολο δεν την Προηγούμενη 12000 Άτομα Κόπηκαν και Σίγουρα Ειχε πολλουσ Δόκιμουσ Και ε. Δ εδω δικος μου Κόπηκε Σε ελξεισ Έκανε Μονο 3 Και ηταν ε. Δ
Συμφωνω οτι υπηρχαν πολλοι ειδ. Δυν-ΔΕΑ που κοπηκαν στις προηγουμενες ομως δεν ειχαμε 5 μηνες να προετοιμαστουμε. Και βεβαια θα κοπει και παλι παρα πολυσ Κοσμος ομως δεν θα ειναι τοσο ψηλο το ποσοστο αποτυχιας
Μη εισαι τοσο σιγουρος οτι οι πρωτοι θα ναι δεα και ειδικες δυναμεισ...
καποτε πολλοι δε θα καναν αιτηση τωρα ομως εκαναν.
καποτε πολλοι δε θα καναν αιτηση τωρα ομως εκαναν.
αθλητικες δοκιμασιες δινουν οσοι περασαν με τα μορια πρωτοι;alexantro έγραψε:Μανώλησ έγραψε:Εχεις ξαναδωσει η απλα υποθετεις; Στην προηγουμενη στη πυροσβεστικη δεν εκλεβες ουτε εκατοστο τα ειδα με τα ματια μου η τις κανεις κανονικες προβλεπομενα η σπιτι σου ετσι απλα.
Τι εννοούμε κλέβεις στις έλξεις; Δεν μπορώ να καταλάβω...
Και μετα απο αυτους που θα κοπουν οι αμεσως επομενοι;
- NORTH_ARMY_G4
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
Ψάξε και βρες το 2007 πόσοι κοπήκανε στα αθλήματα, θα πάθεις σοκ!

Greek_Army έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
Εγώ πάντως που ήμουν εκεί (και κόπηκα στις έλξεις) με το σταγονόμετρο περνούσαν για το επόμενο αγώνισμα.(1ο στη σειρά ήταν οι ελξεις).
Μπορώ να πώ, πως περνούσε ένας στους 10 ίσως και πολλούς λέω...

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον αντρας να κοβεται στις ελξεις. Εκτος και αν ειναι χοντρος ή δεν εχει κανει προπονηση και πηγε ετσι στ @@ του...Γιώργος Αθ. έγραψε:Greek_Army έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
Εγώ πάντως που ήμουν εκεί (και κόπηκα στις έλξεις) με το σταγονόμετρο περνούσαν για το επόμενο αγώνισμα.(1ο στη σειρά ήταν οι ελξεις).
να πεις κοπηκε στη δοκο ισορροπιας, το καταλαβαινω. Η κακια η ωρα, γλειστρησε και επεσε, σπαει ο διαολος το ποδαρι του. Αλλα ελξεις; !
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 20
E ναι όποιος πάει άνετος και κοπεί μην βγει και γράψει μετά ότι ήτανε αυστηροί, όσοι έχουνε κάνει αίτηση γνωρίζουν εξαρχής και τα αθλήματα και τις επιδόσεις που πρέπει να βγάλουν
electrolisa έγραψε:δεν μπορω να διανοηθω πως ειναι δυνατον αντρας να κοβεται στις ελξεις. Εκτος και αν ειναι χοντρος ή δεν εχει κανει προπονηση και πηγε ετσι στ @@ του...Γιώργος Αθ. έγραψε:Greek_Army έγραψε:NORTH_ARMY_G4 έγραψε:Όσοι λέτε πως το 70% όσων πάνεγια αθλήματα κόβονται, άρα σημαίνει ότι ακόμη και οι επιλαχόντες ίσως να μην είναι αρκετοί. Δηλαδή θα παιχτεί ένα καθεστώς οι επιλαχόντες των επιλαχόντων; Λίγο δύσκολα...
να πεις κοπηκε στη δοκο ισορροπιας, το καταλαβαινω. Η κακια η ωρα, γλειστρησε και επεσε, σπαει ο διαολος το ποδαρι του. Αλλα ελξεις;
Γιατί δεν μπορείς να το διανοηθείς;
Ή μήπως θες να πεις ότι εμείς που κοπήκαμε τότε δεν ήμαστε αντρες;

Εγώ προσωπικά, κόπηκα τότε στις 4,5 έλξεις. Και συγχαιρω τους τότε κριτές που ήταν αντικειμενικότατοι!

Αν μπορει καποιος ας μας πει τη σειρα που γινονται τ αθληματα...
και αν γνωριζει καποιος που εδωσε επειδη εχω προβλημα στο μηκος (για μενα μακραν το δυσκολοτερο). Περνανε αν εισαι 3.95 4 (πατας γραμμη) η θελουν ξεκαθαρα μεγαλυτερο;
και αν γνωριζει καποιος που εδωσε επειδη εχω προβλημα στο μηκος (για μενα μακραν το δυσκολοτερο). Περνανε αν εισαι 3.95 4 (πατας γραμμη) η θελουν ξεκαθαρα μεγαλυτερο;
Ελξεις δοκος βαρη σκαλα.2ημερα 1000 αλμα εις μηκος αλμαεις υψος.2 φορες εδωσα κοβαν αβερτα ασχετα τι λενε μερικοι εδω που δεν γνωριζουν τοσος κοσμος βλεπει. Δεν θελει αγχος καθολου χαλαρα.
Καλησπέρα παίδες ήθελα να ρωτήσω για τα αθλήματα. Ξέρει κανείς πότε τα δίνουμε; Λογικά μετά την ανάρτηση των μορίων-αλλά πότε ακριβώς θα γίνει αυτό; Α! Και κάτι ακόμα. Τα αθλήματα τα δίνουμε όλοι στην Αθήνα ή και Θεσσαλονίκη; Περιμενω :) ... !
- NASOSS
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 9
Οταν Αναρτηθούν οι πίνακες τη Επομένη Εβδομάδα Τα αθλήματα ειναι μονο Αθήνα
Και πάλι νωρίς ειναι. Με τέτοια αθλήματα θέλει καλή προετοιμασία
...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες