Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι
Γεια σας παιδια, συγχαρητηρια για το site σας, Μια ερωτηση, εχω 3 αδελφια και μπαινω φλεβαρη, εκοψα αναβολη και τωρα περιμένω το χαρτι, αλλα δεν συμπληρωσα τίποτα για μειωμένη θητεία. Ποσο καιρο θητεία θα κάνω και τι δικαιολογητικά χρειάζομαι;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα. Παρουσιαζομαι στον στρατο 10/02/2010. Ειμαστε τριτεκτη οικογενεια κ απο τι εμαθα θα κανω ενα μηνα λιγοτερο θητεια. Τι χαρτια χρειαζοναι για να κανω λιγοτερη θητεια κ που πρεπει να τα παραδωσω. Οταν μπω η στο στρατολογικο γραφειο που ανηκω; Στην στρατολογια μου ειπαν παντως οτι να κανω οταν παρουσιαστω κ μετα.
Αν ξερεις κανενας ας μου απαντηση. Ευχαριστω
Δες εδω κωστα /stratologia/meiwmeni.asp Προς το τελος "διαδικασια υπαγωγης στη μειωμενη θητεια"Κωστας9 έγραψε:Καλησπερα. Παρουσιαζομαι στον στρατο 10/02/2010. Ειμαστε τριτεκτη οικογενεια κ απο τι εμαθα θα κανω ενα μηνα λιγοτερο θητεια. Τι χαρτια χρειαζοναι για να κανω λιγοτερη θητεια κ που πρεπει να τα παραδωσω. Οταν μπω η στο στρατολογικο γραφειο που ανηκω; Στην στρατολογια μου ειπαν παντως οτι να κανω οταν παρουσιαστω κ μετα.
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Θα παει ο γιος μου σε ενα χρονο φανταρος και δεν ξερω αν η τελευταια μειωση σε 9 μηνες εχει μειωση και για τριτεκνους που ηταν ηδη 9 μηνες απο πριν. Ποσους μηνες θα υπηρετησει σαν παιδι τριτεκνης οικογενειας;
Τι μπορω σαν πατερας να κανω να υπηρετησει τουλαχιστον 3 μηνες σε παραμεθοριο περιοχη οσο πιο βορεια και ανατολικα γινεται;
Ευχαριστω.
Τι μπορω σαν πατερας να κανω να υπηρετησει τουλαχιστον 3 μηνες σε παραμεθοριο περιοχη οσο πιο βορεια και ανατολικα γινεται;
Ευχαριστω.
to θεμα σας ειναι στρατολογικο ριξτε μια ματια εδω /stratologia/meiwmeni.asp Αφορα το ποιοι δικαιουνται μειωμενη θητεια καθως και στι θεμα στρατολογια του φορουμ υπαρχει επιμερους "δικαιουμαι μειωμενη θητεια;
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
cristi έγραψε:to θεμα σας ειναι στρατολογικο ριξτε μια ματια εδω /stratologia/meiwmeni.asp Αφορα το ποιοι δικαιουνται μειωμενη θητεια καθως και στι θεμα στρατολογια του φορουμ υπαρχει επιμερους "δικαιουμαι μειωμενη θητεια;
Ευχαριστω πολυ.
8 μηνακια θα παει ο μικρος... Σε ποια ηλικια ειναι το ελαχιστο οριο που μπορει να καταταγει; Πρεπει να εχει συμπληρωσει τα 18;
Για την αλλη δικη μου επιθυμια να υπηρετησει κοντα στον Τουρκαλα μπορω να κανω κατι;
¨ετσι ακριβως. Να ειστε καλα. Με το καλο. Παρακαλω να ειναι κοσμιο

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Ααα! Δεν υπαρχει δηλαδη αλλη λυση να γυρισω αυλωνα ; Μονο ως εκπαιδετης; Και κατι ακομα... Η θητεια ειναι 9 μηνες... Εγω εχω αλλα 2 αδερφια εναν μικρο και μια μεγαλη... Παιζει να κανω ποιο λιγο;
Παιδια σε περιπτωση που ειναι τρια παιδια απο τα οποια τα 2 ειναι διδυμα. Ποιος θεωρειται ο πρωτοτοκος. Εχω ακουσει οτι ο δευτερος που θα βγει απ την κοιλια της μανας θεωρειται επειδη και καλα ειναι πιο ωριμος (νομικα δηλαδη ετσι μου χουν πει οτι ισχυει) ... Οντως γνωριζετε κατι περι αυτου?
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Καλυτερα να το ρωτησεις στην στρατολογια αυτο...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Ο πρώτος που θα βγει θεωρείται ο πρωτότοκος 1000% εξακριβωμένο.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
Ετσι ειναι...
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Διαμένω με τη μητέρα μου η οποία εργάζεται στο δημόσιο.
Ο πατέρας μου έχει ξαναπαντρευτεί και έχει κάνει 2 παιδιά Με τη δεύτερη γυναικα του.
Θεωρούμαι Ο μεγαλύτερος γιος από 3 αδέλφια, ώστε να δικαιόυμαι 8μηνη θητεία ή όχι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο πατέρας μου έχει ξαναπαντρευτεί και έχει κάνει 2 παιδιά Με τη δεύτερη γυναικα του.
Θεωρούμαι Ο μεγαλύτερος γιος από 3 αδέλφια, ώστε να δικαιόυμαι 8μηνη θητεία ή όχι;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 47
Δημήτρης έγραψε:Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια.Διαμένω με τη μητέρα μου η οποία εργάζεται στο δημόσιο.
Nαι δικαιούσαι αφού ο πατεράς σου έχει αναγνωρίσει και τα 2 παιδιά από τον άλλο γάμο
Ναι τα έχει αναγνωρίσει! Πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο;Greek_Army έγραψε:Δημήτρης έγραψε:Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι εδώ και πολλά χρόνια. Διαμένω με τη μητέρα μου η οποία εργάζεται στο δημόσιο.
Nαι δικαιούσαι αφού ο πατεράς σου έχει αναγνωρίσει και τα 2 παιδιά από τον άλλο γάμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες