Άμεση κατάταξη με την επόμενη ΕΣΣΟ

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
tolis

Δημοσίευση από tolis »

Το χαρτι κατάταξης θα σου έρθει του χρόνου τέτοιο καιρό.
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από JimA »

Μαλιστα οποτε για προτακτο με κοβω. Ευχαριστω πολυ Αποστόλη.
Ντινος

Δημοσίευση από Ντινος »

Παιδιά αν κάνω μέχρι το τέλος του μήνα αίτημα για άμεση κατάταξη με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου έχω καμία πιθανότητα λέτε;

Και αν δεν με πάρουν φαντάζομαι είναι 100% σίγουρο ότι θα με πάρουν τον Ιανουάριο σωστά;

Αντρεας61

Δημοσίευση από Αντρεας61 »

Φιλε εκανα σημερα αιτηση για να μπω νοεμβριο ενω με εχουν καταταξει ιανουαριο.Ευχομαι να γινει δεκτη γιατι αλλιως παει το μεταπτυχιακο

Κλ δυναμη και κανε αιτηση

Ντινος

Δημοσίευση από Ντινος »

Μήπως αναφέρθηκαν καθόλου στο αν υπάρχουν θέσεις ή όχι;

Γιατί είχα διαβάσει σε αυτό το φόρουμ ότι ένα παιδί του είπαν ότι η "Χ" ΕΣΣΟ ήταν γεμάτη και δεν θα τον παίρνανε σίγουρο. Τέλος πάντων, αύριο λογικά πάω και εγώ στην στρατολογία να κάνω αίτηση και ελπίζω να γίνει δεκτή, αλλιώς άντε να περιμένεις μέχρι τον Ιανουάριο.

Εύχομαι να γίνει δεκτή η αίτηση σου

Αντρεας61

Δημοσίευση από Αντρεας61 »

Δεν μου ειπε τιποτα.Εγω θα τους ξαναπαω ενα εγγραφο που εχω κι ισως με βοηθησει.

Αν μπορεις να βρεις κατι σημαντικο που να μπορεις να αναφερεις τοτε ισως το περασουν.

Καλη τυχη φιλε μου!

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά σας εύχομαι. Θέλω να σας κάνω μια επείγουσα ερώτηση για όποιον γνωρίζει αλλά δεν βρίσκω το συγκεκριμένο φόρουμ να την κάνω οπότε θα την κάνω εδώ (συγγνώμη που είμαι εκτός θέματος). Με βάση τον απροειδοποίητο επανακαθορισμό των εσσο που τις κάνανε στον στρατό ξηράς σε τέσσερις θα ήθελα να μου απαντήσετε,αν γίνεται να κάνω αίτημα για την εισαγωγή μου στην Α ΕΣΣΟ που μπαίνει τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο τώρα με τις αλλαγές, διότι εγώ είμαι στην Β ΕΣΣΟ όπου ήταν να μπει τον Μάρτιο, και ξαφνικά με τις απροειδοποίητες αλλαγές είναι να μπει τον Μάιο! Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος διότι σταμάτησα να δουλεύω εξαιτίας του ότι ήταν να μπω σε 1,5 μήνα, και τώρα στην ουσία αφήνομαι ξεκρέμαστος εξαιτίας αυτού του γεγονότος, και θα ζημιωθώ σε μεγάλο βαθμό τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά.
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι έτσι και αλλιώς, στην χειρότερη δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα και πας κανονικά όπως σε έχουν προγραμματίσει.

Πάντως η Α ΕΣΣΟ παρουσιάζεται σε μερικές εβδομάδες και θεωρώ ότι έχεις αργήσει αρκετά.

Φρόντισε απλά να πας να κάνεις άμεσα την αίτηση άμεσης κατάταξης, δεν σε παίρνει να περνάνε και άλλες μέρες.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

JohnTehGreek έγραψε:Δοκίμασε το, δεν έχεις να χάσεις κάτι έτσι και αλλιώς, στην χειρότερη δεν θα γίνει δεκτό το αίτημα και πας κανονικά όπως σε έχουν προγραμματίσει.

Πάντως η Α ΕΣΣΟ παρουσιάζεται σε μερικές εβδομάδες και θεωρώ ότι έχεις αργήσει αρκετά.

Φρόντισε απλά να πας να κάνεις άμεσα την αίτηση άμεσης κατάταξης, δεν σε παίρνει να περνάνε και άλλες μέρες.

Καλημέρα σε ευχαριστώ για την απάντηση. Πήγα σήμερα και έκανα την αίτηση για την ένταξη μου στην Α εσσο. Σε ένα μηνα μπαίνει μου ειπαν. Βισματικά μπορω να καταφέρω κάτι πιστεύεις τώρα που έκανα και το αίτημα για τον Φεβρουάριο;

Σε ευχαριστώ πολύ.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Βυσματικά δεν ξέρω, αλλά το θεωρώ δύσκολο.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν φαντάζομαι να διώξουν κάποιον για να πάρουν εσένα τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά, αν έχεις κάποιον στο μυαλό σου πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τον, θα ξέρει καλύτερα άλλωστε.

Για Φεβρουάριο όπως είπα το θεωρώ δύσκολο μιας και σε 3 εβδομάδες περίπου παρουσιάζετε η Α ΕΣΣΟ 19.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να σε πάρουν πάντως να γλυτώσεις την ταλαιπωρία.

Γενικά μάμησαν κοσμάκι με τις αλλαγές των ΕΣΣΟ από 6 σε 4.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

JohnTehGreek έγραψε:Βυσματικά δεν ξέρω, αλλά το θεωρώ δύσκολο.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν φαντάζομαι να διώξουν κάποιον για να πάρουν εσένα τελευταία στιγμή.

Παρόλα αυτά, αν έχεις κάποιον στο μυαλό σου πάρε τηλέφωνο και ρώτησε τον, θα ξέρει καλύτερα άλλωστε.

Για Φεβρουάριο όπως είπα το θεωρώ δύσκολο μιας και σε 3 εβδομάδες περίπου παρουσιάζετε η Α ΕΣΣΟ 19.

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να σε πάρουν πάντως να γλυτώσεις την ταλαιπωρία.

Γενικά μάμησαν κοσμάκι με τις αλλαγές των ΕΣΣΟ από 6 σε 4.

Καλά ναι είναι δύσκολο αλλά δεν έμενε να κάνω κάτι άλλο. Φίλε άστο αρκετό κόσμο μην το συζητάς, και μου κάνει εντύπωση διότι στον στρατό είναι μεγάλες οι ανάγκες και αυτοί μειώσαν τις εσσο. Έχω 1-2 πρόσωπα μέσα, γι αυτό σε ρώτησα κιόλας, ελπίζω να περάσουν την αίτηση "κάτω από το τραπέζι" με κάποιο τρόπο και να μπω τώρα.

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Παίδες καλησπερα! Και εμένα μου ρθε σαμ ταβανοπροκα λίγο οτι αντι για Μάρτιο μπαίνω Μάιο παρότι εγω φταιω που δε πήγα από αρχές Οκτώβρη που γυρισα ελλαδα και το άφησα για μετα. Το ερώτημα μου ειναι, για ποιο λόγο εγινε αυτος ο επανακαθορισμός, μηπως γινει η θητεια 12μηνη οπως λέγανε ή καμία σχεση; Ευχαριστώ!!!
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Νίκος έγραψε:Παίδες καλησπερα! Και εμένα μου ρθε σαμ ταβανοπροκα λίγο οτι αντι για Μάρτιο μπαίνω Μάιο παρότι εγω φταιω που δε πήγα από αρχές Οκτώβρη που γυρισα ελλαδα και το άφησα για μετα. Το ερώτημα μου ειναι, για ποιο λόγο εγινε αυτος ο επανακαθορισμός, μηπως γινει η θητεια 12μηνη οπως λέγανε ή καμία σχεση; Ευχαριστώ!!!

Καλησπέρα Νίκο. Και εγώ για Μάιο Β ΕΣΣΟ ήταν να μπω, αλλά έκανα αίτηση για να μπω τωρα Φλεβάρη και την δεχτηκαν!!! Οποτε θα σου ελεγα να πας να κάνεις αίτηση μπας και προλάβεις να μπεις τώρα. Αλλα να το κάνεις όσο πιο αμεσα γινεται γιατι περνανε οι μερες.

Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Νίκος έγραψε:Παίδες καλησπερα! Και εμένα μου ρθε σαμ ταβανοπροκα λίγο οτι αντι για Μάρτιο μπαίνω Μάιο παρότι εγω φταιω που δε πήγα από αρχές Οκτώβρη που γυρισα ελλαδα και το άφησα για μετα. Το ερώτημα μου ειναι, για ποιο λόγο εγινε αυτος ο επανακαθορισμός, μηπως γινει η θητεια 12μηνη οπως λέγανε ή καμία σχεση; Ευχαριστώ!

Θεωρούν απλά ότι είναι καλύτερο να γίνουν οι ΕΣΣΟ από 6 σε 4. Γινότανε και στο παρελθόν αυτό δεν σημαίνει ότι η θητεία θα γίνει 12 μήνες.

Αυτά είναι τα γνωστά παραμύθια που ακούγονται συνεχώς.

Νικος 92

Δημοσίευση από Νικος 92 »

Εγω εκανα 15 Ιανουαρίου αίτηση για άμεση καταταξη υπάρχει πιθανότητα να μπω τωρα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης