Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Ελπιζουμε σε μια καλη προκυρηξη με αρκετα ατομα και εμεις να περνουμε σειρα αν και ειναι πολυ νωρις να συζηταμε κατι τετοιο! Ελπιζω και στην δικια μας την σειρα. Ελπιζω το 2012 να ειναι καλη χρονια
toro έγραψε:ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:toro νομιζω οτι και αυτοι που εχουν απολυτηριο γε. Λ. Μπορουν να γραφουν στην 2 ταξη του επα. Λ. Αλλα ΔΕΝ ειμαι σιγουρος μπορει να κανω και λαθος.toro έγραψε:
σωστα.Εγω την β κατηγορια δεν την αποχοριζομαι!
Σωστα φιλε μου μπορουν αλλα οπως ειπες απο την 2 ταξη!
nikoleta έγραψε:Ελπιζουμε σε μια καλη προκυρηξη με αρκετα ατομα και εμεις να περνουμε σειρα αν και ειναι πολυ νωρις να συζηταμε κατι τετοιο! Ελπιζω και στην δικια μας την σειρα. Ελπιζω το 2012 να ειναι καλη χρονια
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!

Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
Δικιο εχεις ετσι πως ειναι η κατασταση και αν θα παρει 500. Η ελπιδα παντα πεθαινει τελευταια... Και οπως ειπες και συμφωνω υγεια δικιο εχεισ...
310LELE έγραψε: Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
Σε κατανοώ απόλυτα αδερφέ! Και εγώ μία απο τα ίδια! Καλή ξεκούραση

- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Διπλωμα γ΄κατηγοριας απο ποσο χρονων μπορει καποιος να βγαλει;
Υ. Γ. Λιγο ασχετο με το θεμα αλλα...
18 κανονικα νομιζω.
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Διπλωμα γ΄κατηγοριας απο ποσο χρονων μπορει καποιος να βγαλει;
Μην μπερδεύεσαι με το δίπλωμα της μηχανής! Μπορείς και τώρα να το βγάλεις

κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Διπλωμα γ΄κατηγοριας απο ποσο χρονων μπορει καποιος να βγαλει;
http://www.goudelas.gr/services.php
toro πηγαίνεις σε επάλ; Τα επάλ ανήκουν στην α κατηγορία;toro έγραψε:κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
ναι φιλε μου σε επαλ πηγα. Εγω επειδη κανω μονο την τριτη ταξη θα ειμαι στην β παλι. Οποιος εχει κανει απο δευτερα και μετα παιρνει και πτυχιο και απολυτηριο και μπαινει σε οποια κατηγορια θελει.solid έγραψε:toro πηγαίνεις σε επάλ; Τα επάλ ανήκουν στην α κατηγορία;toro έγραψε:κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
Όμως πήγες σε άλλη ειδικότητα ε; Απολυτήριο Επάλ έχεις;toro έγραψε:ναι φιλε μου σε επαλ πηγα. Εγω επειδη κανω μονο την τριτη ταξη θα ειμαι στην β παλι. Οποιος εχει κανει απο δευτερα και μετα παιρνει και πτυχιο και απολυτηριο και μπαινει σε οποια κατηγορια θελει.solid έγραψε:toro πηγαίνεις σε επάλ; Τα επάλ ανήκουν στην α κατηγορία;toro έγραψε:κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
πηγα στον ιδιο τομεα σε αλλη ειδικοτητα. Οχι πτυχιο τεε εχω.solid έγραψε:Όμως πήγες σε άλλη ειδικότητα ε; Απολυτήριο Επάλ έχεις;toro έγραψε:ναι φιλε μου σε επαλ πηγα. Εγω επειδη κανω μονο την τριτη ταξη θα ειμαι στην β παλι. Οποιος εχει κανει απο δευτερα και μετα παιρνει και πτυχιο και απολυτηριο και μπαινει σε οποια κατηγορια θελει.solid έγραψε:toro πηγαίνεις σε επάλ; Τα επάλ ανήκουν στην α κατηγορία;toro έγραψε:κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
α κύκλου; Διότι εάν έχεις β κύκλου θα πάρεις και απολυτήριο. Το γνωρίζω για αυτό σου το λέω.toro έγραψε:πηγα στον ιδιο τομεα σε αλλη ειδικοτητα. Οχι πτυχιο τεε εχω.solid έγραψε:Όμως πήγες σε άλλη ειδικότητα ε; Απολυτήριο Επάλ έχεις;toro έγραψε:ναι φιλε μου σε επαλ πηγα. Εγω επειδη κανω μονο την τριτη ταξη θα ειμαι στην β παλι. Οποιος εχει κανει απο δευτερα και μετα παιρνει και πτυχιο και απολυτηριο και μπαινει σε οποια κατηγορια θελει.solid έγραψε:toro πηγαίνεις σε επάλ; Τα επάλ ανήκουν στην α κατηγορία;toro έγραψε:κανεις δεν ξερει φιλε μου. Και φετο για εκει περιμεναμε αλλα πηραν 1200 του χρονου (αν παρει) θα δουμε. Παντως συμφονουμε πιστευω οτι θα παρει λιγα!310LELE έγραψε:Να μαζεψουμε χαρτια παιδια γιατι πολυ φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπροκυρηχθουν τοσες θεσεις για Ε. Φ. Αποψη μου 500αρικο και αν... Καλη υπομονη σε ολους... Παω να χωθω κατω απο τις κουβερτες γιατι φετος δεν εχει θερμανση! Υγεια πανω απο ολα παιδια! Υγεια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες