παοκακι έγραψε:Μα και βεβαια... Αλλα απ τη στιγμη που εχεις κανει ενσταση κανεις και μια προπονηση δεν πας ετσι... Απλα δε μπορω να καταλαβω την επιθεση του ΔΥΚ στα παιδια που απλα ηθελαν να ενημερωσουν εσας οτι μπορειτε να βρειτε το δικιο σας στα δικαστηρια. Και οι περισσοτεροι δεν τα ξερατε αυτα... Ειναι τοσο απλο. Και ο αλλος αρχισε να λεει διαφορα. Ε ρε greek army δικιο δεν εχω; Καλα εκανες και τα εσβησες απο δω. Ετσι να κραταμε μονο ενημερωσεις για το συγκεκριμενο θεμα...
Όσο και προετοιμασμένη και να είσαι. Αν θέλουνε να σε κόψουνε θα σε κόψουνε. Πιστεψέ με. Εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην θέλω να μπείτε στον στρατό. Ούτε την δικιά μου θέση παίρνεις. Ούτε τίποτα
Οχι αρμυ μου δεν ειναι ετσι γιατι αμα ηταν θα εκοβαν τα τοσα παιδια που ειχαν κανει ενστασεις τις προηγουμενες χρονιες. Εξαλλου για ποιο λογο να το κανουν; Εχουν κανενα προηγουμενο μαζι σου; Οχι δεν το πιστευω αυτο. Κι εγω θελ να μπουν σαφως. Και γι αυτο ευχηθηκα καλη επιτυχια... Οσο για σενα δυκ ναι ρωτουσα τα δικηγορακια αλλα ρωτοντας μαθαινεις. Δεν κανω τον παντογνωστη. Προτιμω να γνωριζω ενα θεμα καλα και να εχω αποψη παρα να λεω αρλουμπες! Ο μονος που κανεις επιθεση εισαι εσυ ολοι στο ειπανε! Ελεος ηρεμησε λιγο.
παοκακι έγραψε:Οχι αρμυ μου δεν ειναι ετσι γιατι αμα ηταν θα εκοβαν τα τοσα παιδια που ειχαν κανει ενστασεις τις προηγουμενες χρονιες. Εξαλλου για ποιο λογο να το κανουν; Εχουν κανενα προηγουμενο μαζι σου; Οχι δεν το πιστευω αυτο. Κι εγω θελ να μπουν σαφως. Και γι αυτο ευχηθηκα καλη επιτυχια... Οσο για σενα δυκ ναι ρωτουσα τα δικηγορακια αλλα ρωτοντας μαθαινεις. Δεν κανω τον παντογνωστη. Προτιμω να γνωριζω ενα θεμα καλα και να εχω αποψη παρα να λεω αρλουμπες! Ο μονος που κανεις επιθεση εισαι εσυ ολοι στο ειπανε! Ελεος ηρεμησε λιγο.
παοκακι έγραψε:Τι σε κοβουν; Παντως οταν εισαι απο δικαστηριο δεν εχω ακουσει τιποτα τετοιο... Εχεις δει περιστατικα ε;
Δεν μιλάω ποτέ χωρίς να έχω αποδείξεις, γι'αυτό και ο δυκ σας έλεγε για βύσματα και να προσέχετε. Δεν είναι τόσο αγνά τα πράγματα επειδή κάνεις μια ένσταση. Και ειδικά για αθλητικές δοκιμασίες!
Ο ΔΥΚ με τοση ειρωνεια να τα λεγε στον εαυτο του. Εσυ δηλ γιατι μιλας ομορφα χωρις επιθεση. Παντως μεχρι στιγμης δεν εχ ακουσει τετοιο σκηνικο. Δηλ να εισαι καλος και να σε κοψουν. Αλλα επειδη ολα ειναι πιθανα γι αυτο φτιαξαμε το θεμα αυτο για να ενημερωνουμε τους μελλοντικους υποψηφιους...
Εγω οσες φορες ημουν μπροστα σε επιτροπες δεν εχω δει να κοβουν κοσμο. Δε μπορει να ερθει ενα ατομο να κανει καλους χρονους να τα περασει ολα τααθληματα και να τον κοψουν... Δε γινεται αυτο! Για ποιο λογο; Αλλο αν δε μπορεις να βγαλεις ενα αθλημα τοτε δικαιολογημενα να σε κοψουν...