Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)
Τη καλημερα μου σε ολους σας. Απο καποιο φιλο φρουρο του πειραια με πληροφορισε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ζητηθει για μοριοδοτηση κ το πιστοποιητικο του ΕCDL. Εχει κανεις ακουσει κατι περι αυτου; Σημειωτεον οτι ο αδελφος του πατερα του ειναι υψηλα ιεραρχικα στη ΓΑΔΑ κ προθεση τους ειναι να ζητησου 1500 ατομα κ να αναμενουν την εγκριση απο υπουργειο οικονομικων. Ακουγεται πως το μετανοιωσαν που πηραν μονο 500 τελευταια φορα κ ισως επρεπε λιγο παραπανω. Παντα με καποια μικρη επιφυλαξη. Καλημερα κ παλι.
Καλημερα Νικο πολυ καλα νεα μας γραφεις μακαρι φιλε μου να εχεις δικιο με τα ατομα και οτι πληροφοριες μαθαινεις απο τον θειο σου να μας ενημερωνεις. Οσο για το ECDL μου το εχουν πει 2 ε. Φ φιλοι μου οσο εγκυρο και αν ακουγετε.p23 εχεις δικιο με αυτα που λες αλλα ο σταθης οτι ακουει λεει
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Αααν γινει κατι τετοιο, δεν μπορω να σκεφτω τη λογικη τους. Ενας ειδ φρουρος ποτε δε θα μπει στο γραφειο, τι να το κανει το ecdl; Εχω ecdl δεν ειναι αυτο το θεμα, απλα wtf

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Παιδια εχθες τσακωθηκα με μια φιλη μου! Το αγορι της ειναι Ε. Φ κ υπαρχει η φημη στα τμηματα οτι θα ζητηση 2000 ατομα τον μαιο... Πως να μην την βρισω μετα; Κανενας δεν ξερει. Την εχω αναφερει παλι αυτη την ιστορια 3 ημερες πριν βγει η προηγουμενη προκηρυξη επιασα κουβεντα με εναν ε. Φ στην ΓΑΔΑ. Μου ειπε μην περιμενεις την προκηρυξη αμεσα! Κ σιγουρα θα θελει μια ξενη γλωσσα! Ειδε κανενας κατι τετοιο;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Nikos-sea έγραψε:Τη καλημερα μου σε ολους σας. Απο καποιο φιλο φρουρο του πειραια με πληροφορισε οτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ζητηθει για μοριοδοτηση κ το πιστοποιητικο του ΕCDL. Εχει κανεις ακουσει κατι περι αυτου; Σημειωτεον οτι ο αδελφος του πατερα του ειναι υψηλα ιεραρχικα στη ΓΑΔΑ κ προθεση τους ειναι να ζητησου 1500 ατομα κ να αναμενουν την εγκριση απο υπουργειο οικονομικων. Ακουγεται πως το μετανοιωσαν που πηραν μονο 500 τελευταια φορα κ ισως επρεπε λιγο παραπανω. Παντα με καποια μικρη επιφυλαξη. Καλημερα κ παλι.
ποιο ECDL ρε παιδια;3-4 διαφορετικα υπαρχουν (core,progress,expert κλπ) η και αυτο αναλογα το επιπεδο θα περνει και τα αναλογα μορια, ας μας πει καποιος να μην βγαζουμε σαν μα... Κες διπλωματα για φορτηγα και να πηγαινουμε να δινουμε σε ενα σκ ECDL να ξεμπερδευουμε! Ελεος δεν υπαρχουν οι ανθρωποι... Να δουμε τι θα Ζητήσουν Κ φετος...
Φιλοι μου ψυχραιμια. Καλο Ειναι να υπολογιζουμε τα μορια μας συμφωνα με την τελευταια προκηρυξη. Κανεις δεν μπορει να ξερει αν και τι αλλο θα ζητησουν φετος.
Ηθελα να ξερα αυτοι που λενε οτι δεν ειναι δικαια τα κριτηρια, ποσο ασχετοι ειναι με το θεμα, ειναι πολλοι αυτοι που λενε οτι δεν ειναι δικαια και δε καταλαβαινω πραγματικα με ποια λογικη το λενε, και μη πεσετε να με φατε, γιαυτο βαζουμε ψηφοφορια για να τη συζητησουμε
και στανταρακι, αυτοι που ψηφιζουν οτι δεν ειναι δικαια, δεν εχουν και τα μορια για να μπουν και απλα ειναι αντιδραστικοι, αλλιως δεν εξηγειται
και στανταρακι, αυτοι που ψηφιζουν οτι δεν ειναι δικαια, δεν εχουν και τα μορια για να μπουν και απλα ειναι αντιδραστικοι, αλλιως δεν εξηγειται
Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω. Το διπλωμα για φορτηγο δεν θα μετραει πλεον;
Δηλαδη οσοι ηταν στην προεδρικη φρουρα θα περνουν 5 μοναδες ετσι απλα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 33
ΜΑΝΟΣ έγραψε:Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω. Το διπλωμα για φορτηγο δεν θα μετραει πλεον;
1. Γιατί να μην μετράει; Διάβασες κάτι τέτοιο; Μην τρελαίνεσαι χωρίς λόγο
2. Λογικά ναι.
H προεδρικη φρουρα λογικα θα παρει 100 η και 200 οχι 500. Εξαλου δε θα ναι και δικαιο τα βυσματα να παρουν ιδια με τον εφεδρο που κανει 5 μηνες παραπανω η με τις ειδικες δυναμεις που τρωνε π@@... Ελεος, ουτε παραμεθωριο δεν κανουν και θα τους μοριοδοτησουν; Παλι δικους τους θελουν να βαλουν τα λαμογια.
-
- Στρατηγός
Nikos έγραψε:H προεδρικη φρουρα λογικα θα παρει 100 η και 200 οχι 500. Εξαλου δε θα ναι και δικαιο τα βυσματα να παρουν ιδια με τον εφεδρο που κανει 5 μηνες παραπανω η με τις ειδικες δυναμεις που τρωνε π@@... Ελεος, ουτε παραμεθωριο δεν κανουν και θα τους μοριοδοτησουν; Παλι δικους τους θελουν να βαλουν τα λαμογια.
Nαι ειδικά κάποιοι που κάθονται 9 μήνες στην 13 ΔΕΕ. Πολύ *****.

Εγω εκανα μετα τη σχαλ που χτυπησα στο αλμα 5 μηνες Σαμο φιλε και 1 μηνα στο πευκο εκπεδευτης. Αν εσυ οι καποιοι αλλοι ησασταν στη 13 Δ. Ε. Ε. Η στη Ζ Μ. Α. Κ. Οπως καποια βυσματα απο τι σειρα μου δε φταιω εγω. Οσοι μενουμε στις μοναδες τρωμε που@@!
-
- Στρατηγός
Είχα πάει και μονάδα φίλε απλώς σου έδωσα ένα παράδειγμα.
οπότε μην μιλάς για βύσματα γιατί ξέρεις τι παίζει και στις ειδικές δυνάμεις...

Το βυσμα ναι υπαρχει παντου. Δοκιμοι ειδικων δυναμεων.35 ατομα ανα ΕΣΣΟ. ΚΑΙ χιλια μοριακια! Τυχαιο; Δε νομιζω. Υπερβολικα τα χιλια του δοκιμου Ειδικ. Δ. Κατα τη γνωμη μου. Βυσματαρες Και σχεδον ολοι τους παρταλια. Και οσοι ρωτησα πανε για φουροι! Κ τωρα μοριοδοτηση και στη προεδρικη φρουρα. Στα υπολοιπα μεγαλα βυσματα. Α ρε ελλαδα! Γι αυτο φτασαμε εδω. Γιατι ολοι ειμαστε λαμογια. Ελπιζω με τα 2580 μου στην α να μπω.
Η μεγαλη η πλακα ξερετε που θα ειναι ε; Να παρουνε 500 μορια και αυτοι που ηταν εποπ, τοτε θα ειναι για χαρακιρι η υποθεση, βεβαια δεν το πιστευω λογικα οπως τις προηγουμενες χρονιες θα παρουνε, δλδ 100. Αυτο που ειμαι πολυ περιεργος να δω ειναι αν θα παρουνε 500 μορια αυτοι που υπηρετησαν προεδρικη φρουρα η λιγοτερα, λετε ρε ***** το να τα παρουνε; Μηπως εχει ακουσει κανενας τιποτα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες