ΛΟΚ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παίδες λύστε μου μια απορία σας παρακαλώ
Υπηρετώ τώρα 09Α εσσο και Δήλωσα να πάω ΛΟΚ ορεινός.
Μου είπανε όμως μέσα από το στρατόπεδο ότι ΠΕΝ περνάνε μόνο οι αλεξιπτωτιστές και όχι οι απλοί καταδρομείς , ισχύει κάτι τέτοιο;
Υπηρετώ τώρα 09Α εσσο και Δήλωσα να πάω ΛΟΚ ορεινός.
Μου είπανε όμως μέσα από το στρατόπεδο ότι ΠΕΝ περνάνε μόνο οι αλεξιπτωτιστές και όχι οι απλοί καταδρομείς , ισχύει κάτι τέτοιο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Ρε παιδια ξερει κανεις τι ασκησεις περιλαμβανουν τα πεν στα λοκ για να παρεις τον μπερε;
Στα ΛΟΚ θα κανω εκπεδευση οπως βλεπω σε κατι βιντεο; Πτωσεις θα κανω αμα μπω λοκ; Και παλι ευχαριστω!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ξερετε εμενα ο θειος μ υπιρετισε στα λοκ και θα ξερει καποια πραματα φανταζομαι
Παιδια μια ερωτηση. Ειναι δυσκολη η εκπεδευση για Λ. Ο. Κ; Ποιες ασκησεις κανεις; Ευχαριστω!
Ειμαι 16 χρονον και ειμαι πορομενος με τις ειδικες δυναμεις τηελω να παω ΛΟΚ μπορειτε να μου πειτε τι ασκισεις περιλανβανει η στρατιοτικη θιτια στα λοκ;
Παιδια θελω να μου πειτε την γνωμη σας για τα λοκ, θελω να παω αλλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω γιατι δεν κανω και πολλες καμψεις λετε να εχω προβλημα με αυτο; Κατα τα αλλα μαρεσει το τρεξιματακι και η γυμναστικη Δεν εχω προβλημα με αυτα, απλα Να εχει καλο φαγητο και τουλαχιστον ενα 6ωρο υπνο Ειμαι 1.78 υψος και 80 κιλα θα με παρουνε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Το 6ωράκι πότε σε βολεύει; Αν είναι να το πούμε όταν παρουσιαστείς να το ξέρουνε μην σε ταλαιπωρήσουνε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Τετ Ιουν 30, 2010 2:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
!Δεν το λεω, ειμαι σιγουρος! Εαν δεν εκανες τουλαχιστον μια τελεια, εγω θα σε εστελνα πακετο!αντωνης έγραψε: ... Αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Αλλα μπορεις να βαλεις κανενα βισματακι και να μηνεις (ετσι για να μη με λετε μερικοι ερηστικο

Μια ε; Σε ειχα για πιο σκληρο εκπαιδευτη ρε ιμακ297ΙΜΑΚ έγραψε:!Δεν το λεω, ειμαι σιγουρος! Εαν δεν εκανες τουλαχιστον μια τελεια, εγω θα σε εστελνα πακετο!αντωνης έγραψε: ... Αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Αλλα μπορεις να βαλεις κανενα βισματακι και να μηνεις (ετσι για να μη με λετε μερικοι ερηστικο)

-
- Ταξίαρχος
Γεια και σε σενα. Πανε Μοναστιρακι και παρε ενα πρασινο μπερεδακι και καθαρισες.SgtGeorge έγραψε:Γεια σε ολους. Το ονειρο μου ειναι να παρω πρασινο μπερε. Εγω πιστευω οτι θα ειμαι ετοιμος για τα ΛΟΚ διοτι θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις να ειμαι ενας σωστος καταδρομεας και να μην φερνω αντιρησεις. Οι εκπαιδευτες ξερουν καλυτερα.
Εγω πιστευω εις ενα Θεο πατερα παντοκρατορα αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Οσο για τους εκπαιδευτες μην βαλεις στοιχημα, μπορει και να χασεις...
-
- Ταξίαρχος
Δεν καταλαβες. Αν δεν κανεις μια, αν δε μπορει να σηκωσει μια φορα το βαρος του ειναι Λιγο... Τι να τον κανω; Παρτετον απο δω δεν θελω να τον βλεπω. Αν το σηκωσει μια φορα τοτε πιασαμε δαπεδο και μπορουμε να δουλεψουμε πανω σε κατι. Αλλα δεν θα του μαθω εγω να κανει ελξεις... Οσο για το αλλο εχω σκουριασει... Ειναι και τα βισματα...Hyper έγραψε:Μια ε; Σε ειχα για πιο σκληρο εκπαιδευτη ρε ιμακ297ΙΜΑΚ έγραψε:!Δεν το λεω, ειμαι σιγουρος! Εαν δεν εκανες τουλαχιστον μια τελεια, εγω θα σε εστελνα πακετο!αντωνης έγραψε: ... Αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
Αλλα μπορεις να βαλεις κανενα βισματακι και να μηνεις (ετσι για να μη με λετε μερικοι ερηστικο)
Καλο και αυτο297ΙΜΑΚ έγραψε:Γεια και σε σενα.Πανε Μοναστιρακι και παρε ενα πρασινο μπερεδακι και καθαρισες.SgtGeorge έγραψε:Γεια σε ολους. Το ονειρο μου ειναι να παρω πρασινο μπερε. Εγω πιστευω οτι θα ειμαι ετοιμος για τα ΛΟΚ διοτι θα προσπαθησω με ολες μου τις δυναμεις να ειμαι ενας σωστος καταδρομεας και να μην φερνω αντιρησεις. Οι εκπαιδευτες ξερουν καλυτερα.
Εγω πιστευω εις ενα Θεο πατερα παντοκρατορα αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Οσο για τους εκπαιδευτες μην βαλεις στοιχημα, μπορει και να χασεις...

Για μενα αμα δεν κανεις εστω 4 σωστες ελξεις χερια ανοιχτα το πιγουνι να περναει το σιδερο κ να κατεβαινεις να τεντωνεις τερμα κατω τα χερια δεν λεει να πας ειδικες δυναμεις εδω ειναι να εχεις κ δυναμη να κανεις μερικα πραγματα κ οχι να λαχανιαζεις κ να φτανεις παντα τελευταιος.297ΙΜΑΚ έγραψε:Δεν καταλαβες. Αν δεν κανεις μια, αν δε μπορει να σηκωσει μια φορα το βαρος του ειναι Λιγο... Τι να τον κανω; Παρτετον απο δω δεν θελω να τον βλεπω. Αν το σηκωσει μια φορα τοτε πιασαμε δαπεδο και μπορουμε να δουλεψουμε πανω σε κατι. Αλλα δεν θα του μαθω εγω να κανει ελξεις... Οσο για το αλλο εχω σκουριασει... Ειναι και τα βισματα...Hyper έγραψε:Μια ε; Σε ειχα για πιο σκληρο εκπαιδευτη ρε ιμακ297ΙΜΑΚ έγραψε:!Δεν το λεω, ειμαι σιγουρος! Εαν δεν εκανες τουλαχιστον μια τελεια, εγω θα σε εστελνα πακετο!αντωνης έγραψε: ... Αλλα δεν μπορω να κανω ελξεις λετε να με κοψουν;
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hyper την Τρί Αύγ 24, 2010 1:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες