Μείωση θητείας (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Anonymous »

Δεν θα πεσει ουτε 1 Μερα. Απο οτι βλεπω μαλον παμε και για αυξηση.

Μαρκο καλο πηξιμο... Εικόνα Εικόνα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Markos_Hdi έγραψε:Kώστα δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση αυτά τα 2. Το πρώτο είναι κάτι το χειροπιαστό, ενώ το 2ο είναι κάτι που μπορεί απλά να το ισχυριστεί κανείς ότι συμβαίνει ή ότι θα συμβεί. Πάντως μακάρι να γίνει, έτσι ώστε τον Μάιο που θα μπω να πάω για ΔΕΑ χωρίς δεύτερη σκέψη. :)

Φίλε Μάρκο ευχομαι να μη γίνει οχι γιατι δεν θέλω να πας εσυ ΔΕΑ εννοείται... !
Αλλα γιατι εγώ με την τρέλα που εχω θα δώσω για ΕΠ. ΟΠ. !
Οχι οτι διαφέρουν 3 μήνες, και για να μου αλλαξουν την επιλογή, αλλα θέλω να κάνω 12μηνο!
Πάντως πιστεύω ακράδαντα οτι δεν υπάρχει ουτε 1% μείωσης της θητείας!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

ufo έγραψε: Μαρκο καλο πηξιμο... Εικόνα Εικόνα
Βρε ουστ! :p

Πάντως κώστα αν καίγεσαι για τους 3 μήνες παραπάνω, πάνε ΔΕΑ εξ αρχής να κάνεις 5 παραπάνω! :)

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Markos_Hdi έγραψε:
ufo έγραψε: Μαρκο καλο πηξιμο... Εικόνα Εικόνα
Βρε ουστ! :p

Πάντως κώστα αν καίγεσαι για τους 3 μήνες παραπάνω, πάνε ΔΕΑ εξ αρχής να κάνεις 5 παραπάνω! :)

Μάρκο το έχω σκεφτεί ρε φιλε αλλα ξέρεις τι;
Θέλω οπωςδήποτε να υπηρετήσω ΕΔ και σαν ΔΕΑ δεν είναι σίγουρο οτι θα πας σε μοίρα ΕΔ !
Οπότε προτιμώ (αν με παρουν) να παω αλεξιπτωτιστής!
Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Ρε παιδια τι γινεται με το θεμα της θητειας; Στην τηλεοραση βλεπω οτι θελουν να την κανουν 9μηνη.
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Καλησπεριζω ολο το forum πρωτη φορα μπηκα και θα θελα να πω αυτα που ξερω ως τωρα με αποδειξεις επειδη παρακολοθθησα λιγο την συζητησουλα
Αρκει μονο να σας πω οτι δεν εχει γινει ακομα αλλα θα γινει σας παραθετω link οσοι θελουν ας δουν

Mega TV
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μείωση θητείας (2009)

Nομίζω οτι δε χωράει περαιτέρω συζήτηση το θέμα ρε παιδιά...
Θα δείξει τι θα γίνει απλα μην κοιτατε τα ΜΜΕ τι λένε...
Ουτε τους υπουργούς...
Δεν πρόκειται να γίνει μείωση θητείας και θα το δείτε...
Δε μπορει να πιστευουμε οτι μπούρδα μας πασάρουν!
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Ποια ΜΜΕ βρε, ο ιδιος ο υπουργος το ειπε σε δηλώσεις του στο δελτιο ειδήσεων του Alpha προχθες. Δεν ειναι 'ρεπορταζ' δημοσιογραφων, ειναι δηλωση του υπουργου αμυνας.
Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Dargal »

Καλα, σε λιγο καιρο θα πηγαινουν οι φανταροι στο στρατοπεδο, θα χαιρετανε, θα τους βαζουν να κανουν 5 κοιλιακους, και θα τελειωνει η στρατιωτικη θητεια...
Αιντε, αιντε...
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Γιάννη η δήλωση πολιτικού και ειδικά κυβερνώντος κόμματος είναι κατ'εμέ τουλάχιστον ακόμα πιο αμφισβητίσιμη κι από τα Μ. Μ. Ε.

ChrPat δηλαδή τώρα με 12 μήνες εκπαίδευση πόσοι ακριβώς είναι ουσιαστική εκπαίδευση και στρατιωτική υπηρεσία;

Γιατί τους κοιλιακούς και γενικά την γυμναστική δραστηριότητα την κόβουνε μετά τους 2-3 μήνες και πολύ λέω.

Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Dargal »

Markos_hdi , προσωπικα πιστευω πως ουτε το 12μηνο που κανουμε τωρα, ειναι επαρκης... Στην ουσια, ειναι χασιμο χρονου απο τη ζωη μας... Απλα, ειναι χασιμο χρονου, διοτι δεν γινεται σωστη εκπαιδευση. Εγω θα προτιμουσα, να καναμε και 6 μηνες, αλλα τουλαχιστον αυτους τους 6 μηνες, να μην καθομασταν, αλλα να μαθαιναμε τι εστι στρατος.5 μηνες που θα ηταν χαραγμενοι στο μυαλο μας, οσον αφορα στρατιωτικες επιχειρησεις.
Τωρα με την μειωση θητειας, απλα τα κανουνε πιο σκατα απο πριν, εκτος αν αλλαξουν την ενταση εκπαιδευσης , οποτε παω πασο
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Με αυτήν την λογική συμφωνώ απόλυτα.
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Πιστευω οι περισσοτεροι πανω κατω συμφωνουν με την ακολουθη λογικη: καλύτερα να υπήρχαν οι μισοί φαντάροι, εστω και με μικροτερη διαρκεια εκπαιδευσης αλλα να ηταν πραγματικη εκπαιδευση σε πραγματα που χρειαζονται. Όχι εκπαιδευση πως να βαρας σκοπιες στο παγκακι, να μην εχουν κανει σχεδον καμια βολη, ή αν κανουν βολες να ειναι στο γαμο του καραγιοζη, να μην εχουν ιδεα απο πολλα πραγματα που χρειαζονται σε μια μαχη. Οι φανταροι με το καθεστως που επικρατει, γινονται αψογοι στη λαντζα, στο σφουγαρισμα, στο γοπινγκ... Πολυ 'φαινεσθαι' και ελαχιστη ουσια.
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μείωση θητείας (2009)

Ακριβώς έτσι Γιάννη!

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 24

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ πάλι αν και συμφωνώ ως προς την λογική της ουσιαστικής εκπαίδευσης, θέλω να τονίσω ότι αν μειωθεί στο μισό η θητεία θα έχουν στρατό 50 χιλιάδων ανθρώπων που δεν φτάνει σε περίπτωση που γίνει αυτό που όλοι απεύχονται.

Με άλλα λόγια, η επιστράτευση δεν αρκεί. Χρειάζονται άνθρωποι κάτω από τα όπλα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης