Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Είμαι αθλητής και έχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αν τα όρια είναι αυτά που διαβάζω εδώ τότε τα πιάνω πολύ εύκολα. Και σκεφτομαι πολύ τον τελευταίο χρόνο να πάω αλεξίπτωτα (μπαίνω Αυγουστο 2009)
Αλλά ρε μάγκες εντάξει... Τι στο διάολο ειδικές δυνάμεις έχουμε άμα οι μισοί που πάνε είναι βύσματα;
Έλεος ρε παιδιά άμα τα ΛΟΚ κατάντησαν βυσματική θητεία τότε ρε παιδιά εμείς τι πρέπει να κάνουμε να δηλώνουμε λούγκρες και να ονειρεύόμαστε πλέον το Ροζ αντί για τον Πράσινο μπερέ.
Έχω διαβάσει από τόσο κόσμο εδώ μέσα ότι παίζει βύσμα και έχω τρελαθεί. Και πολύ φοβάμαι ότι δεν λένε ψέματα. ***** την Πουτάνα μου, *****!
Αλλά ρε μάγκες εντάξει... Τι στο διάολο ειδικές δυνάμεις έχουμε άμα οι μισοί που πάνε είναι βύσματα;
Έλεος ρε παιδιά άμα τα ΛΟΚ κατάντησαν βυσματική θητεία τότε ρε παιδιά εμείς τι πρέπει να κάνουμε να δηλώνουμε λούγκρες και να ονειρεύόμαστε πλέον το Ροζ αντί για τον Πράσινο μπερέ.
Έχω διαβάσει από τόσο κόσμο εδώ μέσα ότι παίζει βύσμα και έχω τρελαθεί. Και πολύ φοβάμαι ότι δεν λένε ψέματα. ***** την Πουτάνα μου, *****!
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Πολυ καλησπερα σε ολα τα παληκαρια εδω μεσα... Ειμαι σχετικα νεος στο φορουμ αλλα εχω καθησει αρκετες Ωρες για να διαβασω πολλα σημαντικα στοιχεια που δινετε μεσα απο τις συζητησεις στο φορουμ παρολα αυτα εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να ηταν ευκολο σε καποιον να μου δωσει μια-δυο απαντησεις... αν και μπαινω αυγουστο ακομα το χαρτι μου δεν εχει ερθει και αναγκαστηκα να παρω τηλεφωνο στην στρατολογια της πολης μου (Δραμα) για να ρωτησω και μου ειπαν οτι παρουσιαζομαι 19 Αυγουστου στην Αυλωνα τεθωρακισμενα...
εγω ομως θελω να παω ειδικες δυναμεις και στα αλεξιπτωτα συγκεκριμενα
ερωτηση πρωτη: στις 23 σελιδες του τοπικ εχει αναφερθει διεξοδικα το θεμα του "βυσματος" για να μπορεσεις να μπεις αλλες φορες καποια μελη ηταν καθετα πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα και καποιες αλλες πως υπαρχει και σε μεγαλο βαθμο (αν μιλαμε για το 80% των επιλογων οπως γραφτηκε) τελικα η αληθεια Ποια ειναι ρε παιδια;
ερωτηση δευτερη με το που μπω θα πρεπει να δηλωσω οτι θελω ειδικες δυναμεις οποτε και θα πρεπει να κινησω εγβ διαδικασιες; Ή θα μα ς ενημερωσουν για το ποιοι θελουν να πανε; Και μετα απο αυτο αν περασω και τα σωματικα τεστ (δεν θα εχω προβλημα) φευγω απο αυλωνα και παω ασπροπυργο;
αυτα ειναι τα δυο ερωτηματα μου και ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο που θα κανει οποιος απαντησει...
εγω ομως θελω να παω ειδικες δυναμεις και στα αλεξιπτωτα συγκεκριμενα
ερωτηση πρωτη: στις 23 σελιδες του τοπικ εχει αναφερθει διεξοδικα το θεμα του "βυσματος" για να μπορεσεις να μπεις αλλες φορες καποια μελη ηταν καθετα πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα και καποιες αλλες πως υπαρχει και σε μεγαλο βαθμο (αν μιλαμε για το 80% των επιλογων οπως γραφτηκε) τελικα η αληθεια Ποια ειναι ρε παιδια;
ερωτηση δευτερη με το που μπω θα πρεπει να δηλωσω οτι θελω ειδικες δυναμεις οποτε και θα πρεπει να κινησω εγβ διαδικασιες; Ή θα μα ς ενημερωσουν για το ποιοι θελουν να πανε; Και μετα απο αυτο αν περασω και τα σωματικα τεστ (δεν θα εχω προβλημα) φευγω απο αυλωνα και παω ασπροπυργο;
αυτα ειναι τα δυο ερωτηματα μου και ευχαριστω εκ των προτερων για τον κοπο που θα κανει οποιος απαντησει...
loomit-->
αν ειναι να φοβασαι ποσο επικινδυνη ειναι μια πτωση αστο απο τωρα.
το αλεξιπτωτο θα ανοιξει 100%
Χρηστο---> Αυτο σου το ειπε για τους μονιμους. Τωρα ενας εφεδρος αντε να κανει 16-17 αλματα το μεγιστο. Τι προβλημα να εχει.
απλα οι μονιμοι επειδη κανουν και ελευθερας (οι περισσοτεροι) εχουν προβληματα γιατι δεν κανουν ''ροη'' και προτιμουν να κατεβαινουν περπατοντας και δεν καταλαβαινουν οτι εκεινη τη στιγμη πιεζουν πολυ τη σπονδυλικη τους στηλη.
kostasios--> Τα βυσματα υπαρχουν στα αλεξιπτωτα και ειναι γενικα ειναι ΟΛΟΙ τους βυσματιες.
το θεμα ειναι οτι καποιοι το χρησιμοποιουν για να παρουν αναρρωτικη και να κανεις εσυ τις υπηρεσιες τους Ή Τους βαζουν μονο θαλαμοφυλακες Ή Στα γραφεια μεσα Και εσυ βαρας σκοπετο ανελεητο.
ή απλα αυτοι περνουν τιμητικες απο το πουθενα και εσυ περνεις κατι αλλο...
μη μασας θα σε ενημερωσουν για τα αλεξιπτωτα. Αν και πολυ πιθανο να μην παιρνουν για αλεξιπτωτα πλεον λογο 9μηνου.
δεν πας κατευθειαν ασπροπυργο μαγκα. Ειμαι σιγουρος οτι εισαι κλασικος αθηναιος που μπαινει μονο και μονο για να ειναι κοντα στο σπιτι του... Αν ειναι ετσι λαθος επιλογη
αν ειναι να φοβασαι ποσο επικινδυνη ειναι μια πτωση αστο απο τωρα.
το αλεξιπτωτο θα ανοιξει 100%
Χρηστο---> Αυτο σου το ειπε για τους μονιμους. Τωρα ενας εφεδρος αντε να κανει 16-17 αλματα το μεγιστο. Τι προβλημα να εχει.
απλα οι μονιμοι επειδη κανουν και ελευθερας (οι περισσοτεροι) εχουν προβληματα γιατι δεν κανουν ''ροη'' και προτιμουν να κατεβαινουν περπατοντας και δεν καταλαβαινουν οτι εκεινη τη στιγμη πιεζουν πολυ τη σπονδυλικη τους στηλη.
kostasios--> Τα βυσματα υπαρχουν στα αλεξιπτωτα και ειναι γενικα ειναι ΟΛΟΙ τους βυσματιες.
το θεμα ειναι οτι καποιοι το χρησιμοποιουν για να παρουν αναρρωτικη και να κανεις εσυ τις υπηρεσιες τους Ή Τους βαζουν μονο θαλαμοφυλακες Ή Στα γραφεια μεσα Και εσυ βαρας σκοπετο ανελεητο.
ή απλα αυτοι περνουν τιμητικες απο το πουθενα και εσυ περνεις κατι αλλο...
μη μασας θα σε ενημερωσουν για τα αλεξιπτωτα. Αν και πολυ πιθανο να μην παιρνουν για αλεξιπτωτα πλεον λογο 9μηνου.
δεν πας κατευθειαν ασπροπυργο μαγκα. Ειμαι σιγουρος οτι εισαι κλασικος αθηναιος που μπαινει μονο και μονο για να ειναι κοντα στο σπιτι του... Αν ειναι ετσι λαθος επιλογη
-
- Στρατιώτης
Σε Ευχαριστω πολυ που με κατατοπισες. Ναι συγνωμη ενοω ουλες. Βυσμα; Καλα τωρα για να μπεις ειδικες δυναμεις θες και εκει βυσμα;
Καποτε ζηταγανε ατομα και τωρα θελουν βυσμα. Δεν παμε καλα
Καποτε ζηταγανε ατομα και τωρα θελουν βυσμα. Δεν παμε καλα

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Δυστυχως απο οτι λετε τα νεωτερα παιδια που ειναι μεσα (και που δεν εχω κανενα λογο να αμφισβητησω) για τα αλεξιπτωτα θελει και βυσμα 
Ευλογη η απορια σου και η απογοητευση σου αλλα ειναι δυστυχως γεγονος... Βλεπεις καποιοι βλεπουν τα αλεξιπτωτα και γενικοτερα τις ειδικες δυναμεις σαν βολεμα
... Μορια... Τροπο να μεινουν Αθηνα κλπ

Ευλογη η απορια σου και η απογοητευση σου αλλα ειναι δυστυχως γεγονος... Βλεπεις καποιοι βλεπουν τα αλεξιπτωτα και γενικοτερα τις ειδικες δυναμεις σαν βολεμα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
-
- Στρατιώτης
Τραγικα πραγματα. ... Τραγικο επισης Θα ηταν αν δεν καταφερω να μπω λογω το οτι δεν εχω βυσμα.
Ηταν και ο πατερας μου και ηθελα να διατηρισω μια << Αλυσιδα>>

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
COURAGE15 έγραψε:Τραγικα πραγματα. ... Τραγικο επισης Θα ηταν αν δεν καταφερω να μπω λογω το οτι δεν εχω βυσμα.Ηταν και ο πατερας μου και ηθελα να διατηρισω μια << Αλυσιδα>>
Aν εχεις βύσμα βάλτο.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
Τερμα για τους αλεξιπτοτηστες η γενικα
γιατι εγω ξερω πως η τελευτεα σηρα τον αλεξιπτοτιστων εφηγε τον αυγουστο
γιατι εγω ξερω πως η τελευτεα σηρα τον αλεξιπτοτιστων εφηγε τον αυγουστο
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 10
Καλησπερα γιατι 1-2 σειρες ακομα; Θελω να παω παρα πολυ εκει ... Και μαλλον θα μπω μαιο10κωστας50 έγραψε:μακρο έγραψε:Γεια, θελω να ρωτησω γιατι τελικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται, ειμαι φοιτητης αυτη την στιγμη και σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη και να παω στρατο, ελεγα να παω για αλεξιπτωτιστης οκ; Τελικα τι γινεται παιρνουν η δεν παιρνουν κληρωτους; Και ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα εκει η οχι; Οσον αφορα την φυσικη μου δυναμη ημουν για χρονια ποδηλατης και σταματησα και τωρα ασχολουμε με τρεξιμο και ερασιτεχνικο μποντιμπιλντινγ (ειναι ακομη αρχη οποτε δεν εχω και καποιο τρελο σωμα), οσον αφορα αυτο το ψυχολογικο, εκει θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα αδυναμος, αλλα και γιαυτο θα ηθελα να παω σε καποια τετοια μοναδα, για να γινω καλυτερος, τελος μου αρεσουν οι ελευθερες πτωσεις αν και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια, λοιπον μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως ειναι, και αν θα τα καταφερω; Ευχαριστω !
Οτι και να σου πουμε αν γουσταρεις θα τα καταφερεις.
Ελευθερη πτωση δεν θα κανεις γιατι δεν κανουν οι εφεφροι αλλα θα κανεις στατικου.
Προς το παρον ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ κληρωτους και δεν εχει δωθει καμια διαταγη.
Προσωπικη μου αποψη 1-2 σειρες ακομα αλεξιπτωτα.
Οποιος προλαβει προλαβε.
Μπορει να και να κανω λαθος μιας και τα πραγματα στη ΜΑΛ ειναι τραγικα με το θεμα πληροτητας αλλα 9μηνο και αλεξιπτωτα δεν παει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
ventouza29 έγραψε:Καλησπερα γιατι 1-2 σειρες ακομα; Θελω να παω παρα πολυ εκει ... Και μαλλον θα μπω μαιο10κωστας50 έγραψε:μακρο έγραψε:Γεια, θελω να ρωτησω γιατι τελικα δεν εχω καταλαβει τι γινεται, ειμαι φοιτητης αυτη την στιγμη και σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη και να παω στρατο, ελεγα να παω για αλεξιπτωτιστης οκ; Τελικα τι γινεται παιρνουν η δεν παιρνουν κληρωτους; Και ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα εκει η οχι; Οσον αφορα την φυσικη μου δυναμη ημουν για χρονια ποδηλατης και σταματησα και τωρα ασχολουμε με τρεξιμο και ερασιτεχνικο μποντιμπιλντινγ (ειναι ακομη αρχη οποτε δεν εχω και καποιο τρελο σωμα), οσον αφορα αυτο το ψυχολογικο, εκει θα ελεγα οτι ειμαι αρκετα αδυναμος, αλλα και γιαυτο θα ηθελα να παω σε καποια τετοια μοναδα, για να γινω καλυτερος, τελος μου αρεσουν οι ελευθερες πτωσεις αν και δεν εχω καμια προηγουμενη εμπειρια, λοιπον μπορει να μου πει καποιος πως ακριβως ειναι, και αν θα τα καταφερω; Ευχαριστω !
Οτι και να σου πουμε αν γουσταρεις θα τα καταφερεις.
Ελευθερη πτωση δεν θα κανεις γιατι δεν κανουν οι εφεφροι αλλα θα κανεις στατικου.
Προς το παρον ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ κληρωτους και δεν εχει δωθει καμια διαταγη.
Προσωπικη μου αποψη 1-2 σειρες ακομα αλεξιπτωτα.
Οποιος προλαβει προλαβε.
Μπορει να και να κανω λαθος μιας και τα πραγματα στη ΜΑΛ ειναι τραγικα με το θεμα πληροτητας αλλα 9μηνο και αλεξιπτωτα δεν παει.
Μια εκτιμηση εκανα.
Δε σημαινει οτι ισχυει.
Απλα δεν ταιριαζει το 9μηνο με το συστημα, οποτε αν δεις να μην περνουν κληρωτους σε 1-2 σειρες μην αναρωτηθεις.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Για χαρά σε όλους. Έχει καιρό που παρακολουθώ το φόρουμ και κάνετε καλή δουλειά μπράβο. Έχω κάποιες απορίες Και θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια. Λοιπόν.1) Τους κοιλιακούς και τις έλξεις για αλεξιπτωτιστές με όποιον τρόπο θες τα κάνεις; Π. Χ. Στους κοιλιακούς πρέπει να σηκώνετε όλος ο κορμός η όχι; ... Επίσης τα χέρια όπως μας βολεύει; ... Στις έλξεις κάνουμε με όποια λαβή θέλουμε; Ρωτάω για να ξέρω πόση προπόνηση να κάνω και που να επικεντρώσω... Γενικά είμαι σε καλή φυσική κατάσταση (κάνω τρέξιμο 4 φορές την εβδομάδα) αν και κοιλιακούς σηκώνοντας όλο τον κορμό ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω.2) Το χαρτί κατάταξης πότε θα το παραλάβω;(είμαι γεννηθείς στις 10/10/91). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Οταν ορκιστεις θα περασει κλιμακιο απο τις ΕΔ και θας ρωτισουνε ποιοι θελουν εδ θα διλωσεις οτι θες να πας θα περεσεις τα τεστ που σου ειπα παραπανω και αμα σε παρουν θα σε στιλουν στο κοντινοτερο κεντρο ΕΔ απο εκει θα διλωσεις οτι Θες να πας στην 32 ΜΚ (χωρις να ειμαι σιγουρος) και πιθανοτατα να σε παρουν εκει. Αναλογα με τις αναγκες τις καθε Μοναδα.(στ κεντρο διλωνεις την μοναδα Που θες να υπηρετησεις) τωρα απο εκει και περα αλεξιπτωτα Ειναι λιγακι δυσκολο να πας αφου να φανταστεις μερικοι βαζουν βυσματα για να πανε εκει αφου μαλιστα πληρωνεσε για καθε συντηρηση σου. Οστοσο μην το αποκλειεις να σε διαλεξουν για αλεξ/τα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Απλος εκει ειναι το κοντινοτερο κεντρο εκπ. Δεν μπωρουν να κανουν ολοκληρο ταξιδι απο το Μ. Πευκο. Για 10-20 ατομα που θελουν ειδικες. Απλος θα ερθουν απο την μαλ που ειναι το κοντινοτερο και αμα περασετε θα σου ερθει χαρτι μαλον για πευκο. Υ. Γ απο οπου και να ερθουν τα τεστ ειναι ιδια απο πεζικο για ΕΔ... Αν λεω κατι λαθως ας με διορθωσει καποιος...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
35 ΜΚ για κυπρο λαθος μου πριν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες