Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 12
ρε παιδια μια ερωτηση εχουν καλεσει κανεναν σας για μετεκπαιδευση;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Εμένα με κάλεσαν πριν δυο χρόνια τέτοιο καιρό στη Ρεντίνα για μετεκπαίδευση επι δυο βδομάδες.(κανονικό και τυπικότατο πρόγραμμα μέχρι εκεί που δεν πάει... )Είμαι έφεδρος υπολοχαγός αλλά πέρασαν μετεκαπίδευση και πολλά commando μαζί με μας αλλά σε άσκηση και με άλλους εκπαιδευτές. Αν γουστάρεις μετεκαπίδευση πρέπει να ζαλίσεις με τηλέφωνα την μονάδα επιστρατέυσεως στην οποία ανήκεις(πάρε στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου να μάθεις) να σε βάλουν στο πρόγραμμά τους. Εγώ έτσι τα κατάφερα...
γεια σας παιδια ειμαι 17 χρονων και σκεφτομαι να παω στα 18 στο στρατο, και προτιμω στους αμφιβιους. Αλλα εχω ακουσει διαφορα για αγγαριες καψονια και τετοια και φοβαμε μηπως με ταραξουνε μιας και που θα ειμαι μικροτερος.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Όχι μόνο εσένα. Όλους θα σας ταράξουνε. Για να σας ταράξουνε όμως πας εκεί πέρα και όχι για να λουφάρεις. Αν πας για να περάσεις καλά τότε καλύτερα να μην πας
-
- Στρατιώτης
Καλά τα λες Ηλυσίακε.
giorgo αν θες να πας καπου χωρίς πίεση, με λούφα αδειούλες και χαβαλέ τότε πήγαινε στα τζιτζίκια και θα την βγάλεις καθαρή. Από την άλλη αν θες να γυμναστείς και να εκαιδευτείς σκληρά χώρίς να σε νιάζει αν θα ταλαιπορηθείς τότε αγόρι μου πήγενε στα ΛΟΚ και θα έχεις να θυμάσε εμπειρίες...
giorgo αν θες να πας καπου χωρίς πίεση, με λούφα αδειούλες και χαβαλέ τότε πήγαινε στα τζιτζίκια και θα την βγάλεις καθαρή. Από την άλλη αν θες να γυμναστείς και να εκαιδευτείς σκληρά χώρίς να σε νιάζει αν θα ταλαιπορηθείς τότε αγόρι μου πήγενε στα ΛΟΚ και θα έχεις να θυμάσε εμπειρίες...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
θα συμφωνησω και με τους δυο! αν θελεις να περασεις καλα, καλυτερα να πας πεζικαριος! και αν θελεις να κανεις σωμα καλυτερα να γραφτεις σε καποιο γυμναστηριο οπου εκει κανεις δε θα σε πιεσει να κανεις αγγαριες ουτε με το ζορι καμψεις και κοιλιακους! αναθεωρισε τις σκεψεις σου γιατι ειδικες δυναμεις και λουφα δε συμπιπτουν!
οχι ρε παιδια δεν λεω οτι θελω λουφα. ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολα, αλλα ρωταω εσας που εχετε παει και ξερετε τι γινετε, αν επειδη ειμαι μικροτερος θα "με πηξουν" χηροτερα απο οτι εναν 24αρι
-
- Ταγματάρχης
φιλε μου εγω δεν εχω παει ακομα! κ εγω 18 ειμαι κ τον νοεμβρη μπαινω! απ' οτι εχω ακουσει και υποθετω ολοι το ιδιο ειναι! ειτε εισαι 18 ειτε εισαι 30! οσο θα πηδανε εσενα θα πηδανε κ τους αλλους! στο στρατο δε γινονται διακρισεις(εκτος αν εχεις βυσμα)!!! λογικα ο εκπαιδευτης θα μας βλεπει σαν νεους ολους κ οχι ηλικιακα! μπορει να κανω λαθος! ενας που ξερει καλυτερα απο 'μενα ας του απαντησει πιο σιγουρα!giorgos μη ξεχνας ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ! ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ Κ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ!
-
- Στρατιώτης
Φίλε giorgos, εγώ μπαίνω τον Νοέμβρη και είμαι στα 27. Αν δεις στο forum στις ηλικίες το μεγαλύτερο ποσοστό των ατόμων που παρουσιάζονται είναι 18-20. Άρα μεγαλύτερες πιθανότητες έχω εγώ να φάω δούλεμα σαν γέρος παρά εσύ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΕΓΟ ΕΙΜΑΙ 18 ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕ ΤΙΝ ΤΕΤΑΡΤΙ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΝ ΜΕ ΠΙΚΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ. ΕΛΠΙΖΩ... Α ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΩ (ΜΕ ΑΔΕΙΑ)ΤΗΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΙΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΗΕΜΑ
...
...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 22
- Επάγγελμα: Γραφίστας
- Επικοινωνία:
όσων αφορά τους προηγούμενους που ρωτάνε "πως θα είναι" και "θα μας πήξουν" και τέτοια. Το ξέρω οτι αυτό το φόρουμ προσφέρετε για να δίνει πληροφορίες σε αυτούς που δεν ξέρουν, αλλα για όνομα του θεού, δεν έχετε καθόλου αυθορμητικότητα μέσα σας; εγώ όταν πήγα ειδικές δυνάμεις, ήξερα πολύ λίγα πράγματα, κι ας ήθελα να πάω απο μικρό παιδάκι.
χαλαρώστε λίγο. οι εμπειρίες που θα μαζέψετε εκεί μέσα είναι για σας και μόνο. δεν μπορούν να μεταφερθούν με λόγια. πρέπει να το ζήσεις, να το έχεις προσωπική εμπειρία.
χαλαρώστε λίγο. οι εμπειρίες που θα μαζέψετε εκεί μέσα είναι για σας και μόνο. δεν μπορούν να μεταφερθούν με λόγια. πρέπει να το ζήσεις, να το έχεις προσωπική εμπειρία.

-
- Ταγματάρχης
Η4nnibal καλα τα λες! αλλα ειναι λογικο να ρωταμε για να ξερουμε τι επροκρειτο να αντιμετωπισουμε! τιποτα ομως δεν ειναι απολυτο! ο καθενας ενημερωνει αναλογα με τις δικες του εμπειριες! γιατι οι εμπειριες σιγουρα διαφερουν απο εσσο σε εσσο κ απο μοναδα σε μοναδα! ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι που εχουν υπηρετησει πιο παλια στις εδ αν ειχαν την πολυτελια που εχουμε εμεις(εννοω την πληροφοριση, οχι μονο απο αυτο το site αλλα γενικα απο το internet) σιγουρα θα την χρησιμοποιουσαν! απλα ετυχε εμεις να ειμαστε πιο τυχεροι απο τους παλιους!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
ΣΩΣΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΥΘΟΡΜΙΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΙ ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Παιδιά , ήρθε το χαρτί σε ένα φιλαράκι μου να πάει Μεγάλο Πεύκο Καταδρομέας και ρωτάω αν μπορεί όταν παρουσιαστεί εκεί να το αλλάξει και να πάει Πεζοναύτης στο Βόλο. Θεωρείται αυτό μετάταξη;
Όσο για αυτά που είπε ο Ηλυσιακός-ΜΑΚ για τα καψώνια , όλα αυτά είναι ΑΙΣΧΟΣ. ΜΑΚ πας για να ιδρώσεις για τη πατρίδα κι όχι να ιδρώσεις έπειδή κάποιοι φλώροι σε τρέχουν για να πουλάνε μούρη.
Φίλε giorgos αν κάποιος σε ξεσκίσει και σε ξευτιλίσει χωρίς λόγο , μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ένα φιλαράκι μου. Όταν τελείωσε τη θητεία του , πήγε και βρήκε αυτόν το φλώρο και τον έστειλε στα Επείγοντα. Μη μασάς πουθενά !!! Καλή θητεία
Όσο για αυτά που είπε ο Ηλυσιακός-ΜΑΚ για τα καψώνια , όλα αυτά είναι ΑΙΣΧΟΣ. ΜΑΚ πας για να ιδρώσεις για τη πατρίδα κι όχι να ιδρώσεις έπειδή κάποιοι φλώροι σε τρέχουν για να πουλάνε μούρη.
Φίλε giorgos αν κάποιος σε ξεσκίσει και σε ξευτιλίσει χωρίς λόγο , μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ένα φιλαράκι μου. Όταν τελείωσε τη θητεία του , πήγε και βρήκε αυτόν το φλώρο και τον έστειλε στα Επείγοντα. Μη μασάς πουθενά !!! Καλή θητεία
Αδέρφια , οι αμφίβιοι κάνουν ασκήσεις με πλωτά και Zodiak ; Επίσης κάνουν αποστολές σε βραχονησίδες και νησιά ;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες