Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
αλλα πολλα παιδια βλεπουν μεσα στην σχολη οτι δεν τους αρεσει και φευγουν οπως πχ οταν πηγα για αποτυπωματα εγω ενα παλικαρι πηγε και εν ηθελε να συνεχισει ενω ειχε περασει απο τα παντα ολα μπορουν να γινουν...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 5
σορρυ γκρικ δεν ειχα διαβασει την προηγουμενη σελιδαGreek_Army έγραψε:nikoslok έγραψε:δεν κοβεσαι μεσα στην σχολη μονο αν θες να φιγεις μονος σου... απο την στιγμη που ορκιζεσε θεωρησε μελος τισ αστυνομιας και δεν σε κουναει κανει εκτος αν κανεις εσυ λαλακια το τι θα μας λενε γραφτε καλα γιατι θα κοπειτε αυτα ειναι @@@ τα ιδια λενε παντα αλλα κανεις δεν κοβετε απλα αν δεν γραψεις καλα θα εισαι στην ομονοια... αυτο δεν κοβουν κανεναν απο μονοι τους κοβονται οσοι θελουν...
το ίδιο λέμε..
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
Greek_Army έγραψε:nikoslok έγραψε:δεν κοβεσαι μεσα στην σχολη μονο αν θες να φιγεις μονος σου... απο την στιγμη που ορκιζεσε θεωρησε μελος τισ αστυνομιας και δεν σε κουναει κανει εκτος αν κανεις εσυ λαλακια το τι θα μας λενε γραφτε καλα γιατι θα κοπειτε αυτα ειναι @@@ τα ιδια λενε παντα αλλα κανεις δεν κοβετε απλα αν δεν γραψεις καλα θα εισαι στην ομονοια... αυτο δεν κοβουν κανεναν απο μονοι τους κοβονται οσοι θελουν...
το ίδιο λέμε..
με αυτην την εννοια το ειπαν...
εννοειται πως αν δεν το εχεις μετανοιωσει προχωρας κανονικα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
εδω εγω για λιγο δεν το κοβω να μπαινω ρε μαμωτο και το θελω παρα πολυ!
τι θεση εισαι ειπαμε?basilis.lok έγραψε:εδω εγω για λιγο δεν το κοβω να μπαινω ρε μαμωτο και το θελω παρα πολυ!
ΕΛΛΑΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 15
25 επιλαχων στην Βasimike έγραψε:τι θεση εισαι ειπαμε?basilis.lok έγραψε:εδω εγω για λιγο δεν το κοβω να μπαινω ρε μαμωτο και το θελω παρα πολυ!
υπομονη φιλε... ολα καλα θα πανε.basilis.lok έγραψε:25 επιλαχων στην Βasimike έγραψε:τι θεση εισαι ειπαμε?basilis.lok έγραψε:εδω εγω για λιγο δεν το κοβω να μπαινω ρε μαμωτο και το θελω παρα πολυ!
ΕΛΛΑΣ
αρα τα μορια επεσαν απο 2450 στην α ομαδα σωστα; ποσο μπορει να ειναι;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
γλυκια μου giouli μην το βλεπεις ετσι! αυτη την λογικη ακολουθησα στην β κατηγορια κ επεσα 150-200 μορια εξω!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
αμα το σκεφτεις ετσι και ας πουμε οτι παρει μεχρι και τον 100 επιλαχων(πανω-κατω) ε μπορουμε να πουμε οτι ειναι στα 2390 στην Α.Giouli έγραψε:αρα τα μορια επεσαν απο 2450 στην α ομαδα σωστα; ποσο μπορει να ειναι;
ΕΛΛΑΣ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
δημητρης25 έγραψε:γλυκια μου giouli μην το βλεπεις ετσι! Αυτη την λογικη ακολουθησα στην β κατηγορια κ επεσα 150-200 μορια εξω!
άντρας είναι ρε

0xoa0x0aox0axaoaxo0aoxGreek_Army έγραψε:δημητρης25 έγραψε:γλυκια μου giouli μην το βλεπεις ετσι! Αυτη την λογικη ακολουθησα στην β κατηγορια κ επεσα 150-200 μορια εξω!
άντρας είναι ρε

ΕΛΛΑΣ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 14
asimike έγραψε:0xoa0x0aox0axaoaxo0aoxGreek_Army έγραψε:δημητρης25 έγραψε:γλυκια μου giouli μην το βλεπεις ετσι! Αυτη την λογικη ακολουθησα στην β κατηγορια κ επεσα 150-200 μορια εξω!
άντρας είναι ρε

Χαχα γλυκια μου

- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 21
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
που ησουνα κουκλα;Giouli έγραψε:Χαχα γλυκια μου

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Μέλη σε σύνδεση