Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

sakis7arta έγραψε:Αντε μαγκες τωρα τα δυνατα μας για αυτη την σειρα με 2480 αυτη τι φορα και οχι 2280 πιστεως κατι να κανουμε... Μαρτιο απριλιο να περιμενουμε;

ε από μάρτιο και μετά. Αλλά είναι νωρίς ακόμα
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που δεν κατάφεραν να επιτύχουν σε αυτήν την προκήρυξη και πλέον επικεντρώνομαι στην επόμενη... Επειδή τηρούσα αρχείο με τα άρθρα των εφημερίδων των προηγούμενων μηνών που προσέφεραν πληροφορίες για την προκήρυξη του 2010, βρήκα το άρθρο με τις δαπάνες για τα επόμενα έτη και παραθέτω το λίνκ.
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=46&ct=37&artid=4587420
και το ΦΕΚ
http://kesyp.flo.sch.gr/www/attachments/article/404/eidikoi_frouroi_2010.pdf
Ελπίζω να τα λέμε συχνά πυκνά από εδώ!

SERAFEIM

Δημοσίευση από SERAFEIM »

Να υποθεσω οτι επειδη το κοστος ειναι μεγαλυτερο για του χρονου, ειναι παραπανω απο διπλασιο, αυτο σημαινει οτι θα παρουν κ πολυ περισσοτερα ατομα?
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από basilis.lok »

Καθε χρονο γιατι εχει καποια χρηματα δεν καταλαβα! για τους ειδικους φρ. Που πειραν τωρα; Η για καινουριους?
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Υποθέτω πως οι δαπάνες αφορούν τις επόμενες προκηρύξεις, δεδομένου ότι υπάρχει πλάνο έως το 2015...
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Πιθανο ενδεχομενο επισης ειναι να αφορουν ολες τις προκυρηξεις του υπουργειου προ. Πο. Οποτε καλο θα ητανε να μην το δενουμε σκινι κορδονι οτι θα παρει διπλασιους ειδ φρουρους απ'ο. Τι πηρε φετος... Φυσικα ολοι το ευχομαστε αυτο... Ειδομεν.
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

electrolisa έγραψε:Πιθανο ενδεχομενο επισης ειναι να αφορουν ολες τις προκυρηξεις του υπουργειου προ. Πο. Οποτε καλο θα ητανε να μην το δενουμε σκινι κορδονι οτι θα παρει διπλασιους ειδ φρουρους απ'ο. Τι πηρε φετος... Φυσικα ολοι το ευχομαστε αυτο... Ειδομεν.
ακριωσ
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Καλησπερα,greek_army μια ερωτηση... Για να ειμαστε σιγουροι οτι θα βγει προκυρηξη πρεπει να βγει στο Φ. Ε. Κ προεδρικο διαταγμα... Οκ; Αυτο εχει γινει η πρεπει να μπει το 2011 για να γινει; Γιατι για να μιλαμε για μορια κλπ κλπ πιο μετα πρεπει πρωτα να εχουμε προκυρηξη μεσα στο 2011...
ΕΛΛΑΣ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

asimike έγραψε:Καλησπερα,greek_army μια ερωτηση... Για να ειμαστε σιγουροι οτι θα βγει προκυρηξη πρεπει να βγει στο Φ. Ε. Κ προεδρικο διαταγμα... Οκ; Αυτο εχει γινει η πρεπει να μπει το 2011 για να γινει; Γιατι για να μιλαμε για μορια κλπ κλπ πιο μετα πρεπει πρωτα να εχουμε προκυρηξη μεσα στο 2011...

εγώ σου λέω ότι θα βγει τώρα αν περιμένεις το Φ. Ε. Κ κάνε υπομονή
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από asimike »

Greek_Army έγραψε:
asimike έγραψε:Καλησπερα,greek_army μια ερωτηση... Για να ειμαστε σιγουροι οτι θα βγει προκυρηξη πρεπει να βγει στο Φ. Ε. Κ προεδρικο διαταγμα... Οκ; Αυτο εχει γινει η πρεπει να μπει το 2011 για να γινει; Γιατι για να μιλαμε για μορια κλπ κλπ πιο μετα πρεπει πρωτα να εχουμε προκυρηξη μεσα στο 2011...

εγώ σου λέω ότι θα βγει τώρα αν περιμένεις το Φ. Ε. Κ κάνε υπομονή
καλως commandos... Ευχαριστω...
ΕΛΛΑΣ
tzotzos
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από tzotzos »

Γεια σας ρε παιδεσ. Ειμαι και εγο ενας απο τους μη επιτυχοντεσ. Τελικα απο 2390 τα μορια μου πηγαν στα 2190 επειδη μου εκοψαν τα μορια της τριτεκνιασ. Εχει ο θεος ομως για ολουσ. Του χρονου (2011) ειναι σιγουρο πος θα βγει νεα προκυριξη για ειδικους φρουρους αφου στο φαισμπουκ το εχει απο μερες πριν προαναγγηλει ο κ. Ντουμας λεγοντας πως απο του χρονου θα αλλαξει ο τροπος εκπαιδευσης των ειδικων φρουρων.(αρα θα βγει και νεα προκυριξη) εγω για αριθμο δεν εχω ακουσει τπτ ακομα. Ευχομαι ομως να ειναι αρκετα μεγαλυτεροσ. Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως εχουμε ακομα πολυ καιρο μπροστα μασ. Ευχομαι σε ολους μας υπομονη και δυναμη μεχρι να βγει και η νεα προκυριξη.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλημερα παιδια κ απο εμενα. Γνωμη μου και εγω συμφωνω με πολλους εδω μεσα οτι το 2011 θα βγαλει νεα προκυρηξη, εγω δυστηχως με 2510 στην Α ομαδα δεν καταφερα να κανω τα χαρτια μου διοτι απολυομαι τον Ιανουαριο, αυτο που με απασχολει εμενα αν και ειναι σιγουρα νωρις να μιλαμε για νουμερα ειναι μιπως ανεβουν οι βασεις, ελπιζω οχι αν και το ενδιαφερον και οι αιτησεις ηταν πολλες παραπανω απο το αναμενομενο. Σε περιπτωση που ας υποθεσουμε οτι θα βγαλει για 500 ατομα λετε οι βασεις να ανεβουν σε σχεση με την φετηνη προκυρηξη?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ολα ειναι πιθανα! Μαζεψε οτι μορια μπορεις! Παντρεψου, εστω κατι ρε αδελφε.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Παιδιά μην μιλάμε πάλι με υποθέσεις, ότι μηνύματα είναι άσχετα με το θέμα τα μεταφέρω ...
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

Τι λεει ρε μαγκες ολα καλα; Τι παιζει θα βγει καμια νεα προκυρηξη με περισσοτερα ατομα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες