Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευρίζομαι όταν...
Οταν ξερω οτι ο yandr θα μου ξανασβησει το μηνυμα! Αλλα... Και ξεκλειδωσε το θεμα ελληνικη αυγη αν σε περνει βεβαια...
...
...
ΕΛΛΑΣ
Εκνευρίζομαι όταν...
asimike έγραψε:Οταν ξερω οτι ο yandr θα μου ξανασβησει το μηνυμα!
...
Εκνευρίζομαι όταν οι χρήστες μπαίνουν στον κόπο να γράψουν μηνύματα δηλώνοντας ότι 'ξέρω πως θα διαγραφεί'.
asimike έγραψε:Αλλα... Και ξεκλειδωσε το θεμα ελληνικη αυγη αν σε περνει βεβαια...
Δεν με παίρνει, όπως και αν το εννοείς αυτό.
...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευρίζομαι όταν ακούω από σχετικά νέα ατομα να αποκαλούν Μίκι Μάους όλα τα καρτουν!
Έλεος...
Έλεος...
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Εκνευρίζομαι όταν...
... Οι άλλοι επιμένουν να μου λένε τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω.
...
...
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Εκνευρίζομαι όταν...
Οταν η κοπελα μου το θεωρει δεδομενο οτι καθε σαββατο πρεπει να βγαινουμε εξω για καφε και ποτο. Δηλαδη τι εχει η τριτη και η πεμπτη; Το σαββατο πρεπει να βγω; Βρε ενα μπελα

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
- thanasakis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευριζομαι οταν οι φιλοι μου ψηφιζουν το κομμα που ψηφιζε ο προπροπαππους τους χωρις να ξερουν το λογο. Απλα λογω παραδοσης...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευρίζομαι όταν κάθομαι στην καφετέρια και δεν έρχονται για παραγγελία για κανα μισάωρο. Δεν με ενδιαφέρει αν εχουν δουλειά! Να παραγγείλω θέλω!

ILIAS KRITI έγραψε:Οταν η κοπελα μου το θεωρει δεδομενο οτι καθε σαββατο πρεπει να βγαινουμε εξω για καφε και ποτο. Δηλαδη τι εχει η τριτη και η πεμπτη; Το σαββατο πρεπει να βγω; Βρε ενα μπελα

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Εκνευρίζομαι όταν...
Άσε. Τραγική κατάστασηILIAS KRITI έγραψε: Οταν η κοπελα μου το θεωρει δεδομενο οτι καθε σαββατο πρεπει να βγαινουμε εξω για καφε και ποτο. Δηλαδη τι εχει η τριτη και η πεμπτη; Το σαββατο πρεπει να βγω; Βρε ενα μπελα

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Εκνευρίζομαι όταν...
Οταν. Μου φερονται αχαριστα και αδιαφορουν οταν εχω την προθεση να κανω το ακριβως αντιθετο.
Εκνευρίζομαι όταν...
Παλιό το θέμα. Αναρωτήθηκε κανείς, όταν πήγαινες για ένα χαρτί σε μία δημόσια υπηρεσία, έπρεπε να πάρεις 10 υπογραφές από διαφορετικούς υπαλλήλους-γραφεία; Και αυτοί καθότανε και σφράγιζαν το ίδιο χαρτί.
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνευρίζομαι όταν κάποιοι βλάκες ενώ δεν ξέρουν τίποτα πχ Για αμάξια πετάνε την μία ***** μετά την άλλη και το παίζουν και έξυπνοι.
εκνευρίζομαι όταν κάτι φλούφληδες αρχίζουν γυμναστήριο με συμπληρώματα, κρεατίνες πρωτείνες κλπ και σε 1-2 μήνες γίνονται τούμπανα και ψωνίζονται στο φουλ, το παίζουν και καλά φίρμες και ανεβάζουν 100 φώτο την ημέρα στο φβ με το σώμα τους. Παλιό ντεμέκ φίρμες ούστ
και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω
εκνευρίζομαι όταν κάτι φλούφληδες αρχίζουν γυμναστήριο με συμπληρώματα, κρεατίνες πρωτείνες κλπ και σε 1-2 μήνες γίνονται τούμπανα και ψωνίζονται στο φουλ, το παίζουν και καλά φίρμες και ανεβάζουν 100 φώτο την ημέρα στο φβ με το σώμα τους. Παλιό ντεμέκ φίρμες ούστ
και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω
Εκνευρίζομαι όταν...
Εκνυρίζομαι που ο μέσος έλληνας κοιτάει πώς θα κάνει μόστρα και βλαχοφιγούρα
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Εκνευρίζομαι όταν...
Προσωπικά εκνευρίζομαι όταν κάποιος κάνει μονόλογο, επαναλαμβάνεται και χρησιμοποιεί πολλές προσωπικές αντωνυμίες αδιαφορώντας για τα προβλήματα και αυτά που ενδεχομένως να ήθελε να μοιραστεί και ο συνομιλητής του!
- aris 1943
- Υπολοχαγός
- Ενδιαφέροντα: Πολεμικες Τεχνες
Εκνευρίζομαι όταν...
Δεν εκνευριζομαι με τιποτα για ποιο λογο να χαλαστω; Εκτος αν ειναι κατι πολυ σοβαρο που θα πραξω κι ολας αλλιως δε χρειαζετε να χαλιομαστε για τετοιου ιδος ψιλοπραγματα βαιβαια ο καθενας το βλεπει αλλιως...
δε με σέβεσαι τότε θα με φοβάσαι
Εκνευρίζομαι όταν...
Signaller έγραψε:Εκνυρίζομαι που ο μέσος έλληνας κοιτάει πώς θα κάνει μόστρα και βλαχοφιγούρα
ναι ολοι ντιβες το παιζουν... Νομιζουν μενουν καπου και κανεις αλλος. Εχει τυχει να μεταονομαστει και η Καλλιθεα σε Γκαζι -ειναι γκλαμουρ- η ακομα και Ελληνορωσων σε Ψυχικο. Ολα για την μεγαλομανια που τους κατεχει οτι κατι εχουν κανει αυτοι και κανενανς αλλας οχι. Ειναι μεχρι αηδιας βαρετοι και γελοιοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης