Ν.Β. Κανελόπουλος
Ν.Β. Κανελόπουλος
Να στε καλα. καλη καταταξη. να στε σιγουροι οτι στους δυσκολους καιρους που ερχονται κανετε την καλυτερη επιλογη. σε ολες τις καταστασεις ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος. ραντεβου στο π. ν.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 51
Ν.Β. Κανελόπουλος
ξερεις τπτ για ραδιοεντοπιστες?milou έγραψε: Να στε καλα. Καλη καταταξη. Να στε σιγουροι οτι στους δυσκολους καιρους που ερχονται κανετε την καλυτερη επιλογη. Σε ολες τις καταστασεις ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος. Ραντεβου στο π. Ν.
Ν.Β. Κανελόπουλος
Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τι πραγματα πρεπει να κραταμε μαζι μας κατα την καταταξη; Θα παρουσιαστουμε μονο με την ταυτοτητα μας;
ποσο θα διαρκεσει η προπεδεση;
ευχαριστω πολυ
ποσο θα διαρκεσει η προπεδεση;
ευχαριστω πολυ
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
μονο με ταυτοτητα! Ενα μηνα κατραταει η προπαιδευση.19 μπαινουμε 21 ορκιζομαστε και μετα μια βδομαδα αδεια συμφωνα με τον εκπαιδευτη μας milouπολιτης έγραψε: Καλημερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω τι πραγματα πρεπει να κραταμε μαζι μας κατα την καταταξη; Θα παρουσιαστουμε μονο με την ταυτοτητα μας; Ποσο θα διαρκεσει η προπεδεση; Ευχαριστω πολυ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Ν.Β. Κανελόπουλος
Παιδια να παρουμε κινιτο με καμερα ή θα μας την πουνε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: μαγειρας
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εγω πηγα πηρα και χωρις καμερα γιατι αν ειναι οπως στην ξηρα τοτε θα μας καψοναρονε που λεει ο λογος δηλαδη... Χαχαχαχαχ 3 μεινανε.
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
δν λενε τπτ αλλα καλο ειναι να μν εχουμε με φοτο! Εγω με φοτο θα εχω και ας μου την πουνεnickthecooker έγραψε: Εγω πηγα πηρα και χωρις καμερα γιατι αν ειναι οπως στην ξηρα τοτε θα μας καψοναρονε που λεει ο λογος δηλαδη... Χαχαχαχαχ 3 μεινανε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ν.Β. Κανελόπουλος
Αν έχεις κινητό με κάμερα και λειτουργεί και στο βρούνε πάνω σου. Το λιγότερο είναι οτι θα στο πάρουνε. Θα φας και μια 20αρα στο κεφάλι και θα ισιώσεις
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
ας ισιωσωΓΜΑΚ έγραψε: Αν έχεις κινητό με κάμερα και λειτουργεί και στο βρούνε πάνω σου. Το λιγότερο είναι οτι θα στο πάρουνε. Θα φας και μια 20αρα στο κεφάλι και θα ισιώσεις
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Ν.Β. Κανελόπουλος
Εγώ στο λέω για το καλό σου. Και επειδή δεν έχεις πάει και φαντάρος. Δεν θα ήτανε ότι καλύτερο για σένα. Να γραφτεί στον φακελό σου τόσο νωρίς ενα παράπτωμα.
-
- Λοχαγός
Ν.Β. Κανελόπουλος
ξερω οτι το λες για το καλο μου! Θα βρω κανα χρεπι και θα παρω μαζι!ΓΜΑΚ έγραψε: Εγώ στο λέω για το καλό σου. Και επειδή δεν έχεις πάει και φαντάρος. Δεν θα ήτανε ότι καλύτερο για σένα. Να γραφτεί στον φακελό σου τόσο νωρίς ενα παράπτωμα.
Ν.Β. Κανελόπουλος
Επιτρεπεται το κινητο. απλα ολα πρεπει να γινονται με μετρο και διακριτικοτητα. αν καποιος μιλαει επιδεικτικα εν ωρα αναφορας μπροστα σε ολους στο πεδιο κλησεων θα του το παρω. αν παει παραπερα να μην φαινεται και ειναι διακριτικος μιλωντας χαμηλοφωνος και να το δω δεν θα πω τιποτα
Ν.Β. Κανελόπουλος
Αυτα ειναι. Ας Προβουμε εις μεταταξεις. Αστειευομαι φυσικα. Αυτο ειναι γενικη γραμμη ; Η γραμμη εκπαιδευτη; Κατα το δοκουν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristi την Πέμ Απρ 15, 2010 2:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ν.Β. Κανελόπουλος
Περισυ που μπηκα στο Ναυτικο,(τώρα είμαι σε αδεια απολύσεως), στην εκπαιδευση είδα τα περισσοτερα iphone που εχω δει στη ζωη μου! Παρτε οτι κινητο θελετε, κανενας δεν θα σας πει τιποτα, δεν ειναι στρατος ξηρας το ναυτικο.
Απλα μην ειστε πολυ χυμα, δηλαδη μην τα βγαζετε χυμα και περνετε φωτογραφιες μπροστα σε αξιωματικους.(μπροστα σε υπαξιωματικους δεν υπαρχει θεμα :) )
Απλα μην ειστε πολυ χυμα, δηλαδη μην τα βγαζετε χυμα και περνετε φωτογραφιες μπροστα σε αξιωματικους.(μπροστα σε υπαξιωματικους δεν υπαρχει θεμα :) )
Ν.Β. Κανελόπουλος
Αυτο το καταλαβα. Γι αυτο ολοι θελουν να πανε στο ναυτικο. Τι να πω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες