31 ΜΕΕΔ (Μοίρα Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης)
Οχι εχει στην διαθεση της καθε δυνατο μεσο της αεροποριας (C-130,Agusta)
- GKSniper
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Καταδύσεις, Αλεξίπτωτα, Θαλάσσιο Σκι, Σκι, Τρίαθλο
- Επάγγελμα: Ιδ. Υπάλληλος
Γειά σας φίλοι
Είναι το πρώτο μου πόστ σε αυτό το φόρουμ και λόγος που γράφτηκα είναι γιατί έχουν πέσει στη αντίληψή μου τα παρακάτω κ έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Δείτε σε αυτό το βίντεο στο 10:34.
Αναφέρομαι σε αυτό που λέει για τους δύο βαθυδύτες εκ των οποίων ο ένας ονομάζεται Σπύρος Κόλλας.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xaDQyHFRR3I#!
Έψαξα λίγο και τον βρήκα στο FB και στις φωτογραφίες του έχει μία από μια παρέλαση με την 31η.

Και αυτή

Γνωρίζει κανείς σχετικά;
Ο ΟΑΑΕΕ02 ίσος που απ' όσο κατάλαβα υπηρετεί και στη μονάδα;
Ευχαριστώ
Γιώργος
Είναι το πρώτο μου πόστ σε αυτό το φόρουμ και λόγος που γράφτηκα είναι γιατί έχουν πέσει στη αντίληψή μου τα παρακάτω κ έχω μπερδευτεί λιγάκι.
Δείτε σε αυτό το βίντεο στο 10:34.
Αναφέρομαι σε αυτό που λέει για τους δύο βαθυδύτες εκ των οποίων ο ένας ονομάζεται Σπύρος Κόλλας.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xaDQyHFRR3I#!
Έψαξα λίγο και τον βρήκα στο FB και στις φωτογραφίες του έχει μία από μια παρέλαση με την 31η.

Και αυτή

Γνωρίζει κανείς σχετικά;
Ο ΟΑΑΕΕ02 ίσος που απ' όσο κατάλαβα υπηρετεί και στη μονάδα;
Ευχαριστώ
Γιώργος
Μην περιμένεις να σου απαντήσει. Έχει καιρό να μπει στο forum.
Παιδιά, τι ειδικότητες έχει η 31; Όλοι νομίζω έχουν γνώσεις νοσοκόμου μάχης. Λογικά έχουν ΧΕΛ, διαβιβαστές αλλά δε νομίζω να έχουν ελεύθερους σκοπευτές ή καταστροφείς. Μου φαίνεται πως δεν τις χρειάζονται. Φωτίστε με 

Μπορω να θπηρετησω την στρατιωτικη μου θητεια Στην 31 Μ ερευνας και διασωσης... Προτιμουν μονιμα στελεχοι
ΣΦΥΡΗΣ έγραψε:Μπορω να θπηρετησω την στρατιωτικη μου θητεια Στην 31 Μ ερευνας και διασωσης... Προτιμουν μονιμα στελεχοι
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ, η απάντηση που αναζητάς βρίσκεται εδώ
Παιδες καλημερα! Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος στο αν γινεται να μεταβει καποιος απο τα ΛΟΚ στην 31η ΜΕΕΔ
(παρακαλω να ειναι εγκυρη η απαντηση) !
ευχαριστω εκ τω προτερων!

Η 31 ΜΕΕΔ είναι στη Πολεμική Αεροπορία και μόνο για μόνιμα στελέχη, επομένως τι νόημα έχει η ερώτηση σου;
Με επιφύλαξη θα σου απαντήσω ναι μιας και πολλά από τα στελέχη της 31 έχουν προϋπηρεσία σε μονάδες ειδικών δυνάμεων του ΣΞ.ricosgreece έγραψε:Παιδες καλημερα! Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος στο αν γινεται να μεταβει καποιος απο τα ΛΟΚ στην 31η ΜΕΕΔ
Μιλάμε για επαγγελματίες πάνταΠολυβολιτής έγραψε:Με επιφύλαξη θα σου απαντήσω ναι μιας και πολλά από τα στελέχη της 31 έχουν προϋπηρεσία σε μονάδες ειδικών δυνάμεων του ΣΞ.ricosgreece έγραψε:Παιδες καλημερα! Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος στο αν γινεται να μεταβει καποιος απο τα ΛΟΚ στην 31η ΜΕΕΔ
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Παντως εαν ειχα την δυνατοτητα οταν εκανα την θητεια, θα ηθελα πολυ να παω υποψηφιος για την 31 ΜΕΕΔ...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 6
Πριν λιγο καιρό τελειωσε το 4ο ΣΒΕΔΜΑ της πολεμικής αεροποριας. Υπάρχει καποιος που να εχει συμμετάσχει στο σχολειο η γενικα να εχεις πληροφορίες ; Στελεχη από στρατο ξηρας μπορουν να το τελειωσουν, για να παρουν το διακριτικο?
Διασωστης31 έγραψε:Στελεχη από στρατο ξηρας μπορουν να το τελειωσουν, για να παρουν το διακριτικο;
Όχι.
Μόνο στελέχη της ΠΑ.
Έχω ακούσει ότι κάθε χρόνος υπηρεσίας στην 31 ΜΕΕΔ μετράει σχεδόν διπλός συντάξιμος κάτι που όμως προφανώς είναι ασαφής και μπακαλίστικη απάντηση. Μήπως γνωρίζει κάποιος ακριβώς να μου απαντήσει ;
Όσοι κάνουν συντηρήσεις Αλεξιπτωτιστού ή Βατραχανθρώπου δικαιούνται διπλά αναγνωρίσιμα χρόνια για την κατοχύρωση δικαιώματος σύνταξης (επί πληρωμής πλέον για την αναγνώριση).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες